Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 1. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Raikasta vettä vuoden ympäri

SodaStream Crystal -hiilihapotuslaitteen pelkistetty ja elegantti design istuu vaativimmankin sisustajan keittiöön. Klassisen musta ja valkoinen laite on viimeistelty tyylikkäillä metallisilla yksityiskohdilla. Kätevä lasipullo puolestaan istuu kauniisti juhlakauden kattauksiin. Koko perhettä ilahduttava joululahja vähentää luontoa kuormittavien pullojen raahaamista kaupasta ja keventää samalla myös omaatuntoa.

Tiia: Limujen ja vesien rahtaaminen kotiin, on kieltämättä raskasta puuhaa. Kahden henkilön talouksissa se juuri ja juuri menee, jos käyttäjiä on enemmän on pulloralli melkoista. Sittenkään ei aina voi olla varma loppuvatko juomat kesken. Tämä elegantti laite tuottaa jopa 60 l juomia yhdellä patruunalla. Hanavedestä syntyy mukavan hiilihappoista ja raikasta juomaa litra kerrallaan. Vesiä voi maustaa joko valmiina ostettavista valmiista uutteista, tai tehdä kotimehuista. Laite ei vaadi sähköä, joten se kulkee kätevästi mukana myös mökille, veneeseen jne.

Katso tästä makuvaihtoehtoja. http://www.sodastream.fi/default/products/soda-mixes.html

Mielestäni tämä laite houkuttelee juomaan vettä. Kaikki eivät pidä pelkästä hanavedestä ja kieltämättä kevyesti kuplainen viileä vesilasi sopii paremmin myös aterialla tarjottavaksi. Tärkeä pointti itsetehdyissä vesissä ja limuissa on, että luonto säästyy turhilta muovipulloilta!

Mielenkiintoista on myös, että Saksassa on kehitellään uutetta, josta laitteella voi tehdä jopa kuohuviiniä! Sitä odotellessa!

Vesi muuttuu viiniksi:

https://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/sodastream-toi-myyntiin-mullistavan-k18-tuotteen-muuttaa-veden-viiniksi/6677438#gs._PgeGis

Vahva suositus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maahantuoja kertoo:

SodaStream haluaa innostaa kuluttajia ajattelemaan ostopäätöksiään erityisesti näin joulun alla. Moni ajattelee kierrättämisen olevan ekologista, mutta itse asiassa kierrättäminen vaatii paljon työtä. Jätteiden lajitteleminen, kuljettaminen ja muokkaaminen uusiksi tuotteiksi vaativat paljon resursseja.

–Käytämme paljon termiä precycling. Se tarkoittaa sitä, että vältetään tietoisesti turhien hankintojen tekemistä ja tehdään viisaita ostovalintoja välttäen tuotteen joutumista kierrätysprosessiin. Näin joulun alla haluamme innostaa kuluttajia pohtimaan kestääkö lahja kulutusta ja aikaa? Onko lahjasta oikeasti hyötyä ja iloa saajalleen, haastaa SodaStream Suomen myyntijohtaja Teemu Jutila.

Monipuoliset juhlajuomat hanavedestä

SodaStreamin teettämän tutkimuksen mukaan 72 % suomalaisista haluaa valmistaa mieluummin ruokia ja juomia kotona kuin ostaa niitä valmiina kaupasta. Tämä tukee SodaStreamin ajatusta siitä, että on turha raahata painavia muovipulloja kaupasta kotiin ja sen jälkeen taas takaisin kauppaan kun monipuolisia ja kevyitä juomia voi valmistaa kätevästi kotona hanavettä hiilihapottamalla. Yhdestä hiilidioksipullosta saa valmistettua noin 60 litraa raikasta kuplavettä. Kuplavedestä puolestaan saa helposti näyttäviä ja maistuvia juomia lisäämällä joukkoon esimerkiksi marjoja, hedelmiä, yrttejä ja makutiivistettä maun mukaan.

Ginger Ale Festive Fizzy Punch

Yhdistä seuraavat aineet suuressa kannussa:
6 kuppia kuplavettä
2 korkillista SodaStream Classics Ginger Ale -tiivistettä 1 kupillinen karpaloita (kokonaisia ja murskattuja) Lisää halutessasi halutessa puolikuppia vodkaa
Koristele rosmariinilla

Tiia: Valmiita maustesekoituksia saa kaupasta. Mm. vadelmaa, sitruuna-limea ja valmista limonadiseosta.

Tarjoa esim. alkudrikkinä. Kehittele ja sekoittele omia makuja mielen mukaan,


Lähteet:

Maailman johtava hiilihapotuslaitteiden valmistaja ja jakelija SodaStream toimii 45 maassa, ja sen tuotteita on saatavilla yli 70 000 myymälästä viidellä eri mantereella. SodaStream valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteiden lisäksi hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- ja makutiivisteitä. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. Lue lisää: www.sodastream.fi

SodaStream Crystal:
 Pakkauksessa mukana vaihdettava hiilidioksidipullo, josta valmistaa n. 50–60 litraa juomaa sekä yksi lasipullo.
 Hiilihapotus lasipulloihin
 Lasipullot konepestäviä
 Väreinä musta ja valkoinen metallisilla yksityiskohdilla
 Laitteen mitat 43,8 x 12 x 26,5 (korkeus, leveys, syvyys cm)
Ei vaadi sähköä
 Takuu 2 vuotta
Suositushinta 159 €

 

Maailman johtava hiilihapotuslaitteiden valmistaja ja jakelija SodaStream toimii 45 maassa, ja sen tuotteita on saatavilla yli 70 000 myymälästä viidellä eri mantereella. SodaStream valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteiden lisäksi hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- ja makutiivisteitä. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti