Umami muualla Facebook

Julkaistu 7. 9. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Lidlin uutuudet – luomua ja tontonia

Kuluneen kesän uutuuksia Lidlissä ovat luomuherkut sekä gluteenittomat, maidottomat ja vegaaniset tuotteet. Paistopisteen gluteenittomat on ilo esitellä juuri nyt, sillä ensi viikolla vietetään keliakiaviikkoa.

Paistopisteen gluteenittomat

Jokaisen Lidlin paistopisteeltä löytyy nyt keliaakikoille ja muille gluteenia välttäville kolme herkkua. Riisipiirakka on takuuvarma eväs, kaura-pellavapala maistuu aina kun tekee mieli hyvää leipää, ja suklaamuffinssi tehoaa makeannälkään. Nämä leivonnaiset pysyvät valmistuksesta myyntiin asti visusti omissa pusseissaan, jotta gluteenia ei joudu sinne minne se ei kuulu. Valmistettu Suomessa.

 

Tiia: Todella maukas karjalanpiirakka! Siis oikeasti! Mahtaakohan näitä tulla irtomyyntiin, jotta ei tarvitsisi ostaa yksin kappalein ja tuhlata pakkausmateriaalia? Oikeasti keliakiaa poteville muista viljatuotteista eristäminen on toki elinehto. Pellavapaloista en kovasti pitänyt, mutta uskon niidenkin löytävän ystävänsä.

 

 

Hinnat:
Suklaamuffinssi 1,19 € / 50 g
Kaura-pellavapala 0,79 € / 75 g
Riisipiirakka 0,59 € / 60 g

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelatelli Maidoton vaniljajäätelö

Jäätelövalikoima on täydentynyt vegaanisella soijapohjaisella vaniljajäätelöllä. Herttaisen purkin sisältö saa makunsa aidosta vaniljasta. Valmistettu Italiassa.

Hinta: 2,69 € / 500 ml

Tiia: Tosi hyvää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pohjolan Meijeri Kauravälipalat

Maidottomat, vegaaniset välipalat on valmistettu Suomessa kotimaisesta kaurasta. Makuvaihtoehtoina maustamattoman välipalan lisäksi ovat banaani-persikka ja kuningatar.

Hinta: 0,69 € / 150 g

Tiia: Kaura on päivän sana itsestään huoltapitäville!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solevita Luomu omenatäysmehu

Kirkas luomuomenamehu on aamupalapöydän klassikko ja maistuu lapsillekin. Siitä valmistuu myös moni raikas drinkki. Valmistettu Itävallassa.

Hinta: 1,79 € / 1 l

 

Tiia: Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Jos ei jaksa rouskuttaa, voi juoda omenaa mehuna. Omena on alkalinen ja auttaa myös vatsahappojen neutraloinnissa. Hyvä drinksuissa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maribel Luomu maapähkinävoi

Luomulaatuinen maapähkinävoi on hieman tavallista löysempää, sillä siihen ei ole lisätty mitään: ainoa ainesosa on maapähkinä. Valmistettu Alankomaissa.

Hinta: 3,19 € / 350 g

Tiia: Tätä tuotetta en ole juuri koskaan käyttänyt. Se sopii levitteeksi, taikinoihin ja vaikkapa hummuksen maustamiseen tahinin asemasta. Pähkinöiden rasva auttaa alentamaan kolesterolia. Maapähkinä on voimakkaasti allergisoiva, joten sen haitat on hyvä tiedostaa.

 

Lisätietoja tuotteista: www.lidl.fi


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti