Umami muualla Facebook

Julkaistu 5. 2. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Nopeasti pöytään

Atrian kevään uutuustuotteissa on valmiiksi marinoitu porsaansisäfilee. Pinta paistuu uunissa mausteisen rapeaksi. Valmiissa  marinadissa tuntuu juuri sopivasti paprikan tulisuutta.

Nopeammaksi tuskin arki-illan aterianvalmistus tulee. Käyttämällä kasvispakaste-, tai uunijuuressekoitusta valmistuvat myös lisäkkeet samalla kertaa.

Ota filee huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Aseta filee uunipellille ja lämmitä uuni 200 asteeseen. Paista fileetä noin 40 minuuttia. Kaada jäiset vihannekset fileen viereen kypsymään 15 viimeiseksi minuutiksi. Ripauta pinnalle hieman suolaa ja tilkka oliiviöljyä.

Anna lihan vetäytyä hetki ennen leikkaamista. Jos lihaa jää aterialta, leikkaa siitä ohuita viipaleita leivän päälle, patongin väliin tai salaattiin.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti