Umami muualla Facebook

Julkaistu 3. 2. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Pelastetaan Itämeri syömällä kalaa

Tiesitkö, että voit vaikuttaa Itämeren tilaan ja sen myönteiseen kehitykseen syömällä kalaa? Syömällä esim. Pirkka saaristolaispihvejä pari kertaa viikossa voit nollata oman fossiilijalanjälkesi!

Pirkka saaristolaiskalapihvi 2kpl/200g pakaste

Pirkka saaristolaiskalapihvien pääraaka-aine on lahna, joka on kalastettu kestävästi John Nurmisen Säätiön Lähikalahankkeessa. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on terve ja hyvinvoiva meri.

 

 

Lue lisää: www.puhdasitameri.fi. Pirkka saaristolaiskalapihvit ovat gluteenittomia ja niillä on Hyvää Suomesta -merkki. Miedosti maustetut pihvit maistuvat koko perheelle esim. perunamuusin kanssa tai hampurilaisissa. Tuote myydään pakasteena.

Saaristolaishampurilaiset

1 hampurilaissämpylä syöjää kohden
1 kalapihvi jokaiselle
kurkkua, salaattia tomaattia maun mukaan

Kastike
1 purkki ranskankermaa tai kermaviiliä
1 pieni suolakurkku hienonnettuna
2 rkl ketsuppia
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja pippuria

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Paista jäiset pihvit voin ja öljyn sekoituksessa kypsäksi ja pinnalta rapeaksi hiljaisella tulella. Kokoa sämpylät.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti