Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 6. 2015 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Roséviinejä mökille ja kesäpöytiin

Two Oceans saa nimensä kotiseudullaan Etelä-Afrikassa, jossa Intian ja Atlantin valtameret kohtaavat. Hyväntoivonniemellä leuto ilmasto suo ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle.

Kahdelta mereltä nousevien raikkaiden tuulien ansiosta, ryäleet kypsyvät hitammmin, mikä tuo viiniin raikasta hedelmällisyyttä ja hapokkuutta.

Viini sopii loistavasti piknikille, erilaisten kesäisten salaattien, vähärasvaisen kalan tai vaikkapa sushin kumppaniksi.

Altian tuotenumero 1020533.
Hinta 27,90 €, 3 l

Roséviiniä käytetään ruoan kanssa erityisen paljon Ranskan Provencessa. Siellä käytetään paljon yrttejä, tomaattikastikkeita ja valkosipulia ruoanlaitossa. Kana ja pastaruoat ovat suosittuja. Niiden kanssa nämäkin viinit sopivat hyvin tarjottavaksi. Kokeilepa vaikka tomaatilla, valkosipulilla ja yrteillä maustettua pastankastiketta.

Rosét sopiva hyvin aperitiiveiksi. Tarjoa kauniin vaaleanpunaista viiniä hyvin viilennettynä.

ElTiempo_Pakkaus

El Tiempo rosé 1 l tölkki Espanjasta

Sopii nautittavaksi aperitiivina sellaisenaan sekä grillatun kanan, kanasallatin ja itämaisten ruokien kanssa.

El Tiemonmaku on tasapainoinen, mansikkainen, vadelmainen sekä raikkaan herkukkainen. Jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen.

Altian numero 1020513
Hinta 7,99 €, 1 l

Huomaa pakkauskoko! Litran tölkistä riittää isommallekin porukalle. Se on myös kätevämpi sijoittaa jääkaappiin kuin hanapakkaus.

Lisätietoja tuotteista: www.viinimaa.fi


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti