Umami muualla Facebook

Julkaistu 2. 8. 2015 Teksti Umami, kuvat /kuva KH Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Kesäinen kasvispläjäys

Kasviksista pyöräytät nopeasti  hyvän, ravitsevan, mutta vähäkalorisen aterian. Lisää pannulle hiukan rypsiöljyä ja huuhdotut, valutetut ainekset ja paista kevyesti.  Ja siinä se on, maukas kasvisannos, joka ei lihota. Juomaksi mineraalivettä kuplilla tai raikasta hanavettä.




Kasvispläjäys

kukkakaalia
vihreää parsaa
pinaattia
viinisuolaheinää
ruohosipulia
tuoreita yrttejä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Huuhdo ja paloittele kukkakaali, paloittele parsat, huuhdo pinaatinlehdet. Keitä kukkakaalipaloja ja parsaa miedosti suolalla maustetussa vedessä 4 minuuttia ja valuta. Kuumenna pannulla vähän rypsiöljyä ja lisää kaikki kasvikset. Paista kevyesti sekoitellen hetki. Mausta ripauksella suolaa sekä rouhi päälle hiven mustapippuria ja nauti.


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti