Umami muualla Facebook

Julkaistu 15. 6. 2013 Teksti Umami, kuvat /kuva KH Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Pikkuherkku parsakaalista

Aloita aamusi pienellä kasvisherkulla tai valmista se välipalaksi. Parsa- ja kukkakaalista saat aikaan maukkaan pikkuherkun, kun mielesi tekee jotain pientä, mutta hyvää.








Pikkuherkku parsakaalista

parsakaalia
kermaviiliä
hiukan dijoninsinappia
ripaus karppisokeria
mustapippuria myllystä

Kiehauta vähän vettä kattilassa ja mausta se kevyesti merisuolalla. Huuhdo ja pilko parsakaali. Pane kukinnot kiehuvaan veteen ja anna kiehua 4 minuuttia, käännä parsakaalit puolivälissä, että ne kypsyvär tasaisesti. Sekoita kermaviilistä kastike ja nauti parsakaalista sen kanssa.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti