Umami muualla Facebook

Julkaistu 27. 4. 2018 Teksti Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Aitoa makua ilman maitoa

Kaurapohjaiset Kaslink Aito -tuotteet valmistetaan Kouvolassa lähialueen laadukkaista raaka-aineista. Kaslinkin käyttämä kaura kasvaa kotimaisilla pelloilla, ja marjat poimitaan suomalaisista metsistä. Kaslink Aito -tuoteperhe tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ruokajuomaksi, välipalaksi, leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Toukokuusta alkaen Kaslink Aito Kauraruoka -ruoanvalmistustuotteet valmistetaan gluteenittomina. Suomalaisten innostus kauraan näkyy nyt laajasti kaupan hyllyillä.

Kaslink Aito on tuoteperhe, jonka avulla on helppo korvata yksi jos toinenkin maitotuote kaurapohjaisella vaihtoehdolla. Maukkaat ja monikäyttöiset tuotteet valmistetaan ensiluokkaisesta kotimaisesta kaurasta.

− Kasvipohjaisten tuotteiden kysynnän kasvu näkyy niin välipaloissa kuin ruoanvalmistustuotteissakin. Maitopohjaisille tuotteille etsitään nyt aktiivisesti vaihtoehtoja, ja monet kuluttajat haluavat kokeilla kaurapohjaisia tuotteita, viestintä- ja markkinointijohtaja Juha-Petteri Kukkonen kertoo.

Toukokuussa 2017 markkinoille lanseerattu Kaslink Aito -tuoteperhe on laajentunut kevään aikana. Se sisältää nyt myös maistuvia kaurapohjaisia välipaloja ja maustettuja ruoanvalmistustuotteita


Kotimaiset marjat ja kaura kohtaavat välipaloissa

Kaslink Aito Kauravälipala on markkinoiden ainoa kokonaan suomalaisesta kaurasta ja kotimaisista marjoista valmistettu välipala. Makuvaihtoehtoja ovat marjaisat mustikka ja mansikka sekä raikas maustamaton Aito Kauravälipala.

Herkullisen paksuja ja helposti lusikoitavia Aito Kauravälipaloja on saatavana kätevissä 150 g annospakkauksissa sekä riittoisissa 1 l pakkauksissa.

Suomen ensimmäiset gluteenittomat kaurapohjaiset ruoanvalmistustuotteet

Kaslink on tuonut keväällä 2018 markkinoille kaksi kotimaista maustettua uutuutta; Aito Kauraruoka Paahdettu Sipuli ja Aito Kauraruoka Pippuri. Ne nopeuttavat arjen ruoanlaittoa ja tuovat makua sekä täyteläisyyttä ruokiin.

Kaslink Aito Kauraruoka -tuotteet valmistetaan toukokuusta 2018 alkaen gluteenittomana. Ne tulevat olemaan markkinoiden ensimmäiset gluteenittomat, kaurapohjaiset ruoanvalmistustuotteet. Muutoksen jälkeen Kaslink Aito Kauraruoka -tuotteet sopivat myös keliaakikoille.

Kaslink Aito Mustikka Kauravälipala 150 g ja 1 l

Herkullisen paksu ja lusikoitava Kaslink Aito Mustikka Kauravälipala sisältää 5 % kotimaista mustikkaa ja tietysti kotimaista kauraa.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 8,5 %), marjavalmiste (mustikka, sokeri, vesi, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), luontainen mustikka-aromi), stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate. Sisältää 5 % kotimaista mustikkaa.

Kaslink Aito Mansikka Kauravälipala 150 g ja 1 l

Paksu ja pehmeän lusikoitava Kaslink Aito Mansikka Kauravälipala sisältää oman maan mansikoita – ja tietenkin kotimaista kauraa.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 8,5 %), marjavalmiste (mansikka, sokeri, vesi, luontainen mansikka-aromi, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti)), stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, väri (punajuuriväri), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate. Sisältää 5 % kotimaista mansikkaa.

Kaslink Aito Kauravälipala maustamaton 150 g ja 1 l

Raikas kotimaisesta kaurasta valmistettu Kaslink Aito Kauravälipala maistuu aina, kun tekee mieli raikasta makupalaa.  Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 8,5 %), stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate.

Kaslink Aito Kauraruoka paahdettu sipuli

Aromikas sipuli antaa juuri sopivan maun täyteläiselle Kaslink Aito Kauraruoka Paahdettu Sipuli ruoanvalmistustuotteelle. Aito Kauraruoka Paahdettu Sipuli antaa täyteläisen maun esimerkiksi pastoihin, keittoihin ja kastikkeisiin.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 9 %), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineet(E472e), sipulitiiviste, muunnettu tärkkelys, suola, kuivattu sipuli, stabilointiaine (natriumsitraatti).

Kaslink Aito Kauraruoka pippuri

Kaslink Aito Kauraruoka Pippuri pelastaa arkiruoan maustamisen. Napakka valko-, viher- ja mustapippuri antavat kotimaiselle kauravalmisteelle juuri sopivasti italialaisen sävyn, joka sopii niin gratiineihin kiusauksiin, kastikkeisiin kuin pastoihinkin.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 9 %), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineet (E1442, E412, E472e), muunnettu tärkkelys, suola, stabilointiaine (natriumsitraatti), mustapippuri, valkopippuri, viherpippuri.

Kaslink Aito Kauraruoka

Täyteläinen Aito Kauraruoka sopii ruoanlaittoon tuhdin maukkaasti, eikä tuote sisällä mitään eläinperäistä. Kaslink Aito kauraruoka viimeistelee herkullisen kasvisruoan vaativimpaankin makuun. Maku on Aitoa, ilman maitoa.

Ainekset: kaurapohja (vesi, kaura 9 %), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineseos (E1442, E412, E472E), muunnettu tärkkelys (E1450), stabilointiaine (E331).

Muut Kaslink Aito -tuoteperheen tuotteet

Kaslink Aito Kaurajuoma 250 ml ja 1 l

Kaslink Aito Kaurajuoma maistuu aamukahvissa, välipalalla ja vaikka smoothien pohjana – ilman tilkkaakaan maitoa. Monipuolisesti täydennetty Aito Kaurajuoma sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten B2- ja B12-vitamiinia, kalsiumia sekä D-vitamiinia.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 10%), rypsiöljy, suola, stabilointiaineet (gellaanikumi, karrageeni), kalsium, riboflaviini (B2), foolihappo, D2-vitamiini, B12-vitamiini.

Kaslink Aito Luomu Kaurajuoma 1 l

Kaslink Aito Luomu Kaurajuoma on ainoa kotimaan markkinoilta löytyvä luomu tuorekaurajuoma. Tuote on valmistettu kotimaisesta luomu täysjyväkaurasta. Raikas Aito Luomu Kaurajuoma on vertaansa vailla puuroissa, leivonnassa ja sellaisenaan.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, luomu täysjyväkaura 12 %), suola.

Kaslink Aito Kaurajuoma Mustikka 250 ml ja 1 l

Kaslink Aito Kaurajuoma mustikka on kotimaisesta kaurasta ja mustikoista koostuva herkullinen mustikkakaurajuoma, joka sopii niin välipalaksi kuin janojuomaksi. Pienempi 250 ml pakkaus säilyy avaamattomana myös huoneenlämmössä, joten sen voi napata kätevästi mukaan vaikka evääksi.

Ainekset: Kaurapohja (vesi, kaura 7 %), mustikkatiiviste 3 %, sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (pektiini), riboflaviini (B2), foolihappo, D2-vitamiini, B12-vitamiini.

www.kaslink.fi

___________________________________________________________________________________

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink Foods Oy on yksi Suomen nopeimmin 2000-luvulla kasvaneista yrityksistä ja yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Kolmen Kukkosen veljeksen omistaman yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 60 M€, ja se työllistää lähes 170 henkilöä Kouvolassa ja Helsingissä. Yrityksen on vuonna 2001 perustanut nykyomistajien Tuomas, Juha-Petteri ja Matti Kukkosen isä Raino Kukkonen. Sen valmistamia elintarvikkeita myydään jo yli 15 Euroopan maassa.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti