Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 9. 2018 Teksti Uutuudet, kuvat Atria Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Atrian maukas, maukkaampi, syyssesonki

Tänä syksynä Atrialla on tarjolla uutuuksia sekä liha- että lisukevalikoimassa. Monta syytä juhlaan, loppuvuosi on juhlien aikaa. Perinteisten herkkujen rinnalle nousee maistuvia tulokkaita. Ruokavaliosta riippumatta uutuuksia löytyy jokaisen lautaselle. Upeita uutuuksia naudan sisäpaistista. Viipaleiden päälliköt eli lankkuleikkeleet ovat saapuneet! Kuluttajatutkimusten ylivoimainen voittaja Atria Lasagne Bolognese – vie kielen mennessään.

Tänä syksynä lanseerataan myös uusi 100 prosenttisesti lihaton Vegyu-brändi. Vegyu on tarkoitettu kasvissyöjille, lihansyöjille ja kaikille siltä väliltä. Uutuudet saatavilla kaupoissa syyskuun alussa.

Atria Naudan Pataliha sisäpaistista n. 1 kg
Alkuperä: Suomi
Erilaiset lihapadat maistuvat erityisesti syksyllä. Laatutietoinen kuluttaja haluaa itse kuutioida lihan sopivankokoisiksi paloiksi. Viikonloppujen raaka-ainesuosikki makuelämyksiä etsiville.

Atria Naudan Minuuttipihvi sisäpaistista 390 g
Alkuperä: Suomi
Ohueksi nuijitut naudan sisäpaistipihvit, rasiassa kolme nopeasti kypsyvää pihviä. Helppo herkku myös arkeen!

Atria Hornet Snacks Mix 1000 g
Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 83 %
Napostelupöydän uusi hitti pitää sisällään kolme herkullista makua. Kanaherkkuja maissipaneroituna ja maustettuina: lempeä popcorn bites (luuton reisipala), lempeän tulinen cheesy chili wings ja mehevä bacon wings. Siipiravintolan fiilistä kotikeittiöön! Koko perheen makuun.

Atria TexMex Pulled Chicken Ylikypsä Nyhtökana 250 g
Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 96 %
Valmiiksi texmex-maustettu kypsä, heti käyttövalmis nyhtökana! Soveltuu moneen: tacoihin, tortilloihin, wrappeihin, salaatteihin, lämpimiin voileipiin. Helppo ja herkullinen uutuus rentoon, vaivattomaan ruokailuun. Pakkauksessa ja nettisivuilla käyttövinkkejä.

Atria Lankku Kinkkuviipale 200 g
Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 84 %
Lempeästi kypsytetty ja pehmeän makuinen prosciutto cotto -arominen keittokinkku. Ohueksi leikatut, isokokoiset viipaleet taipuvat moneen. Kokeile esim. Roll-upseja: levitä viipaleen päälle maustettua tuorejuustoa, rullaa ja leikkaa veitsellä suupaloiksi. Tai käytä pizzan päällä, tortillalätyksi, salaatteihin, voileipäkakkuihin. Uudelleen suljettava pakkaus.

Atria Lankku Kanafileeviipale 175 g
Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 87 %
Ohueksi viipaloituja, isokokoisia kanaleikkeleitä. Viipaleen suuri koko ja uudet käyttötavat innostavat kotikokkeja kokeilemaan uutta. Mukavan murea leikkele suomalaisesta broilerinfileestä.

Atria Lasagne Bolognese 300 g
Alkuperä: Suomi
Laktoositon
Laadukas lasagne syntyy parhaista raaka-aineista. Lihaisa ja täyteläinen, klassinen lasagne – mukana suomalaista naudanlihaa 19 %. Pastapohjainen lasagne on monen suomalaisen ylivoimainen ykkösherkku!

Vegyu –  kasvissyöjille, lihansyöjille ja kaikille siltä väliltä

Atria lanseeraa Vegyu-brändin, joka lupaa hyvää oloa ja makua sataprosenttisen lihattomasti. Laajan sarjan tuotteissa on niin valmisruokia, leikkeleitä kuin ruuanlaittotuotteita helpottamaan arkea.

Vegyu on tarkoitettu kasvissyöjille, lihansyöjille ja kaikille siltä väliltä. Vegyu-tuotteet maistuvat kaikille, jotka etsivät maukkaita vaihtoehtoja lihapohjaisille tuotteille tai haluavat vaihtelua ruokaratkaisuihin. Tärkeä kohderyhmä on fleksaajat: kuluttajat, jotka pyrkivät vähentämään lihan syöntiä, mutta ovat asian suhteen joustavia.

– Fleksaaja määrittelee itsensä kaikkiruokaisena sekasyöjänä, joka haluaa lisätä vegetaarisia vaihtoehtoja ruokavaliossaan. Osa fleksaa punaisesta lihasta siipikarjan lihaan, osa hakee myös vaihtoehtoja maitopohjaisille tuotteille. Teetimme keväällä TNS Kantarilla tutkimuksen väestön suhtautumisesta lihaan ja fleksaamiseen. Fleksaajia on Suomessa yhteensä jo 1,7 miljoonaa, kertoo Atrian markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.

Kuluttajilla on monta motiivia fleksata, ja nykyiset ruokatrendit tukevat ilmiön kasvua. Motiiveja ovat terveellisyys, mielihyvä, nautinto ja sosiaaliset tilanteet. Samoin eettisyys, kokeilunhalu ja monipuolisuus korostuvat. Kasvissyönti halutaan muokata omaan tilanteeseen sopivaksi, eikä ruokavaliota haluta laittaa kokonaan uusiksi. Vegyu-brändi tarjoaa tähän tarpeeseen helpon ja maukkaan vastauksen.

Vegyu-tuoteuutuuksia lanseerataan vähittäiskauppoihin, mutta myös Atrian Food Servicen tuotevalikoimiin ravintoloille ja suurkeittiöille. Uutuudet saapuvat kauppojen hyllyille elo-syyskuun vaihteessa. Tutustu koko uutuustuotevalikoimaan osoitteessa www.vegyu.fi.

Vegyu Feta-Pinaatti Uunimunakas 300 g
Uudenlainen uunissa valmistettu kasvismunakas maistuu monessa tilanteessa. Makua fetajuustosta ja pinaatista, ruokaisuutta perunasta. Proteiinilähteenä kuluttajien suosima kananmuna. Kätevä ja kierrätettävä kartonkipakkaus. Lakto-ovo-vegetaarinen uutuus.

Vegyu Eggie Chili-Juusto Nakki 250 g

Mausteena kotimaista juustoa ja aitoa chili-rouhetta – nakin hyvä maku ja rakenne ratkaisee paljon! Kananmunapohjainen, lihaton nakki, jossa rasvaa vain 14 %. Lakto-ovo-vegetaarinen uutuustuote.
Proteiinipitoisuus: 28 g/pakkaus
Soijaton, lihaton, gluteeniton.

Vegyu Eggie Nakki 250 g
Upea menestys kuluttajien makutestissä! Kananmunapohjainen, lihaton nakki, jossa rasvaa vain 13 %. Chutney ja savustus antavat nakin pintaan kauniin värin. Ovo-vegetaarinen uutuustuote.
Proteiinipitoisuus: 22 g/pakkaus
Soijaton, lihaton, maidoton, gluteenitonVegyu 400g Italialainen Kasvisbolognese 400 g

Tuttu maku nyt vegaanisena maistuu koko perheelle. Kasviksia ja soijarouhetta italialaistyyppisessä tomaattikastikkeessa. Kiireessä näppärät padat valmistuvat hetkessä. Kätevä suljettava kansi. Vegaaninen uutuus.

Vegyu Chili-Juusto Leikkele 100 g
Leivän päälle leikkele antamaan makua ja ruokaisuutta ilman lihaa. Chilillä ja juustolla maustettu lihaton leikkele, jonka proteiinilähteenä on kotimainen, vapaan kanan kananmunavalkuainen. Maku ja suutuntuma muistuttaa perinteistä leikkelemakkaraa.
Lakto-ovo-vegetaarinen uutuustuote. Soijaton.

Vegyu Rouheinen Kaurapuuro 275 g
Puurot lisäävät suosiotaan. Mutkaton uutuus aamiaiseksi, lounaaksi tai iltapalaksi. Kaurajuomalla haudutettu aito kaurapuuro, jossa mukava suutuntuma rouhituista jyvistä. Valmistettu luonnollisista kotimaisista raaka-aineista. Sopii kaikille, myös vegaaniseen ja maidottomaan ruokavalioon. Vegaaninen uutuus.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Tiedote: Atria.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti