Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 9. 2012 Teksti Uutuudet, kuvat Hartwall Yksi kommentti Ruoka ja juoma

Happy Joe -siideri on omenainen makunautinto

Hartwallin uusi siideribrändi Happy Joe tarjoilee aidon omenaisia makunautintoja. Syyskuun aikana kauppoihin tulevan Happy Joen kolme makuvaihtoehtoa hurmaavat erityisesti luonnollisia makuja arvostavat nautiskelijat. Laadukas siideri ilahduttaa nyt myös ruokapöydässä.

Happy Joe on aidon omenainen siideri, joka on valmistettu tarkkaan valikoiduista ja laadukkaista raaka-aineista perinteisiä siiderin valmistus­menetelmiä kunnioittaen.

”Kuluttajat arvostavat nyt erityisesti aitoja makuja, ja niin sanotut premium-siiderit ovat entistä kysytympiä. Parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettava Happy Joe on saanut kuluttajatesteissä erittäin hyvää palautetta tasapainoisesta ja aidon omenaisesta maustaan”, kertoo Happy Joen tuotepäällikkö Karita Taura. ”Luonnollisen herkullinen Happy Joe sopii niin pieneen hemmotteluun kuin hyväntuuliseen hauskanpitoon. Lisäksi se on oiva kumppani ruoalle, ja vetoaa siksi varmasti myös aikuisempiin siiderin ystäviin.”

Siideri ja ruoka – herkullinen liitto

Siiderin ja ruuan yhdistäminen on rantautumassa maailmalta yhä enemmän myös Suomeen. Laadukas Happy Joe soveltuu erinomaisesti ruuanlaittoon ja erilaisten ruokien kumppaniksi.

”Ystävien tai perheen kesken nautitut brunssit ovat yleistyneet viime vuosina, ja kuohuviinin sijaan hetkeä juhlistamaan sopii myös siideri. Ruuanlaitossa ja ruokajuomana Happy Joe -siideri sopii erityisesti vaalean kalan sekä paistetun tai grillatun kanan seuralaiseksi. Sen maku täydentää erityisen hyvin tuoretta leipää ja voimakkaitakin juustoja”, kertoo Master Chef -kilpailun tuomarinakin toiminut huippukokki ja siiderin ystävä Risto Mikkola.

Kolme uutuusmakua nautiskelijan syksyyn

Happy Joe täydentää Hartwallin siiderivalikoimaa kolmella uutuusmaulla: Dry Apple, Cloudy Apple ja Oakwood Apple.

– Happy Joe Dry Apple on kevyen raikas, kuiva omenasiideri. Iloinen ja pirteä juoma juhlaan ja tunnelmaan, myös jälkiruokien seuralaiseksi. Aidon omenan maun vangitseva englantilaistyyppinen omenasiideri on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

– Happy Joe Cloudy Apple on maultaan pehmeä ja arvokkaan tasapainoinen puolikuiva omenasiideri. Happy Joe Cloudy Applen valmistuksessa on käytetty suodattamatonta omenamehua. Matala hiilihappoisuus tekee siitä hyvän vaihtoehdon myös ruoan kumppaniksi. Kauniin samea, aidon omenainen juoma on pakattu tyylikkääseen 0,275 litran lasipulloon.

– Happy Joe Oakwood Apple on herkän hienostunut, kuiva omenasiideri, jossa on paahtuneen omenan herkullinen vivahde. Sen täyteläinen maku syntyy ripauksesta tammitynnyrin aromeja. Herkullisen punertava värin omaava Happy Joe Oakwood Apple on monikäyttöinen ja laadukas ruokajuoma juhlaan.

Happy Joe Oakwood Apple on pakattu 0,33 litran tölkkiin (kuva ylhäällä).

Juoman alkoholipitoisuus on 4,7 %. Uutuudet ovat kaupoissa ja ravintoloissa syyskuun alkupuolella.


Aiheet: ,

Yksi kommentti

 1. Omenaviinistä lantraaminen ei

  Omenaviinistä lantraaminen ei ole ”perinteisiä siiderin valmistus­menetelmiä”.

  Jotain on pielessä, jos juoma pitää rakentaa palasista. Väri mm. omena-, porkkana- ja hibicustiivisteestä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Root

  7. 9. 2012 21.29

Kirjoita kommentti