Umami muualla Facebook

Julkaistu 9. 1. 2014 Teksti Uutuudet, kuvat Kungsörnen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Macaron-leivokset nopeasti ja vaivatta

Macaron on yksi viime vuosien rakastetuimmista leivonnaisista. Mureista ranskalaista minileivoksista on olemassa lukuisia eri muunnelmia niin mauissa kuin väreissä. Kungsörnenin uuden leivonta-aineksen avulla jokaisen kotileipurin on nyt mahdollista pyöräyttää omat macaroninsa ilman monimutkaisia ja aikaa vieviä vaiheita.


Kokeneenkin kotileipurin sormi voi mennä suuhun haastavien ja työläiden macaronien parissa. Kungsörnenin leivonta-ainesten avulla leipomisesta ei tule ainoastaan helppoa vaan myös nopeaa. Vieraatkaan eivät pääse yllättämään, sillä ainekset säilyvät kätevästi kuivakaapissa. Taikinaan tarvitsee lisätä vain vesi, täytteeseen voi ja tilkka maitoa, ja suussa sulavat macaronit ovat valmiita uuniin. Macaronien paistoaika on 15 minuuttia, jonka jälkeen ne saavat vetäytyä puolisen tuntia ennen täyttöä.

macarons2

”Uusi leivonta-aineksemme inspiroi yhä useamman löytämään ilon macaronien valmistamisesta. Stockmannin Herkku sai myyntiin rajoitetun erän Kungsörnenin macaron-leivonta-aineksia syksyllä 2013, jolloin suursuosion saavuttaneet tuotteet vietiin suorastaan käsistä. Macaronit ovat muiden tuotteidemme ohella myös mainio ratkaisu kevään juhlien tarjottaviksi”, vinkkaa Viveca Ståhlberg, Kungsörnenin markkinointipäällikkö.

Macaronien hienostunut muoto ja herkulliset värit koristavat kahvipöydän niin arkena kuin juhlana. Alkujaan 1500-luvun Ranskasta peräisin olevat macaron-minileivonnaiset ovat löytäneet tiensä takaisin leipomoihin ja konditorioihin ympäri maailman. Macaron-leivoksessa keksimäinen olemus yhdistyy marengin kuohkeuteen, ja makuvaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana.

Kungsörnenin macaron-leivonta-ainekset tulevat myyntiin suklaan- ja mansikanmakuisina. Macarons Chocolate ja Macarons Strawberry (ovh 3,69 euroa) ovat myynnissä helmikuusta alkaen Stockmannilla, Prismoissa, S-marketeissa, K-citymarketeissa ja K-supermarketeissa. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti