Umami muualla Facebook

Julkaistu 22. 4. 2013 Teksti Uutuudet, kuvat Fine Foods Oy 451 kommenttia Ruoka ja juoma

Spice Up! Indonesian keittiö tulee! Arvottu

Indonesia on Kaakkois-Aasian valtio, joka koostuu noin 17 50o saaresta ollen näin maailman suurin saarivaltio. Indonesia on maailman neljänneksi väkirikkain valtio, jossa asuu arviolta noin 237 miljoonaa asukasta. Maahan on muuttanut väestöä mm. Malesiasta, Taiwanista ja Kiinasta ja näiden maiden kulttuurien vaikutus näkyy hyvin voimakkaana Indonesian kulttuurissa. Pääkaupunki Jakarta sijaitsee saarivaltion suurimmalla saarella Jaavalla.

Suurin osa, 86 % väestöstä, on muslimeja. Tämä näkyy myös ruokakulttuurissa, vaikka maa ei virallisesti ole islamilainen valtio. Sianlihaa ei juurikaan syödä ja myös Halal-liha ja -elintarvikkeet ovat suosittuja.

Indonesialainen ruokakulttuuri on rikasta ja vaihtelevaa. Keittiölle on tyypillistä mausteiden vastakohtaisuuksien harmonia, tulinen kohtaa viilentävän ja hapan makean maut. Tuliset pippurit, yrtit ja mausteet yhdistetään makeaan palmusokeriin, maapähkinöihin, sitruunaruohoon, tamarindiin ja kookosmaitoon. Indonesialaisessa ruoassa ei ole niin ääri makuja kuin thaimaalaisessa ruoassa ja se on pyöreämpää kuin kiinalainen ruoka. Kuitenkin kaikki edellä mainitut keittiöt käyttävät paljon samoja raaka-aineita.

Yhdessä maakunnassa saatetaan syödä hyvin tulisesti maustettuja ruokia ja toisessa mietoja ja makeita. Perinteestä, uskonnosta, maaperästä ja ilmastollisista oloista riippuen joka saarella on oma alueellinen ruokalajinsa, joista osa on levinnyt osaksi koko Indonesian ruokaperinnettä.

Riisi on useimmilla alueilla pääraaka-aine, jota tarjotaan erilaisten mausteisten kasvis- ja liharuokien kanssa. Nuudeleilla on myös vahva asema indonesialaisten keittiöissä. Ruokalajit vaihtelevat pienistä kulhoista sambalia mausteisiin kookospähkinöillä, pippureilla tai äyriäistahnalla höystettyihin lisukkeisiin. Lisäksi tarjolla on usein rapeita katkarapulastuja eli “krupukeja”. Ruoanvalmistus pohjautuu erilaisiin maustetahnoihin eli bumbuihin, joissa eri maut ovat harmoniassa keskenään.

Indonesiassa syödään yleisesti lusikka oikeassa ja haarukka vasemmassa kädessä, mutta indonesialaiset pitävät edelleen myös sormin syömisestä ja sen vuoksi riisi tarjoillaan pehmeänä ja tahmeana.

Fine Foods tuo Spice Up! Indonesia-sarjaan maukkaita uutuuksia

Nyt pääset maistelemaan aitoja Indonesian makuja. Spice Up! uutuuksilla saat loihdittua tunnetuimpia, aitoja ja herkullisia indonesialaisia aterioita kuten rendangia, mie ja nasi gorengia sekä erilaisia satayruokia. Kaikki tuotteet on valmistettu Indonesiassa.

Täyteläiset maustekastikkeet Indonesiasta


Spice Up! Ketjap Manis 200 ml

Alkuperämaa Indonesia

Lisäaineeton, maidoton, munaton

Ketjap Manis on aidoimmillaan siirappimaisen paksu ja täyteläinen soijakastike, se on sekoitus palmusokeria ja mausteita. Spice Up! Ketjap Maniksen laatu syntyy aidosta koostumuksesta. Ketjap Manis viimeistelee ruoat herkullisiksi. Se sopii yleismausteeksi, marinointiin, grillaukseen ja pöytämausteeksi sekä dippikastikkeeksi.


Spice Up! Satay Dippikastike 200 ml

Alkuperämaa Indonesia

Maidoton, munaton, gluteeniton

Satayta pidetään Indonesian kansallisruokana. Spice Up! Satay Dippikastike on täyteläisen pehmeä, pähkinäinen käyttövalmis kastike, jota voi tarjota sellaisenaan kastikkeena tai dippinä. Sataykastike kuuluu olennaisesti indonesialaiseen gadogado salaattiin. Tuotteen valmistuksessa käytetty tuoreita yrttejä ja mausteita.

Aidot Indonesialaiset currytahnat


Spice Up! Rendang Currytahna 125 g

Alkuperämaa Indonesia

Maidoton, munaton, gluteeniton

Rendang on maailmalla suuren suosion saavuttanut herkku. Se on ainutlaatuisen makuinen kuiva curry, jonka maku syntyy karamellisoidusta kookoksesta. Tahnan valmistuksessa on käytetty paljon tuoreita raaka-aineita.

Liha haudutetaan tahnan ja veden kanssa niin, että mausteet imeytyvät lihaan ja neste haihtuu. Spice Up! Rendang Currytahnalla valmistuu aitoa indonesialaista Rendang curry. Todella helppoa, ruokaan ei tarvita kuin lihaa, vettä ja Rendang currytahnaa.


Spice Up! Valkoinen Currytahna 125 g

Alkuperämaa Indonesia

Maidoton, munaton, gluteeniton

Jaavalainen täyteläinen ja mieto curryruoka syntyy valkoisesta currytahnasta. Monikäyttöinen Spice Up! Valkoinen Currytahna sopii yleismausteeksi, se antaa makua esimerkiksi patoihin, keittoihin, murekkeisiin ja marinadeihin. Valkoinen currytahna ei perinteisesti sisällä chiliä.

Tahnan valmistuksessa on käytetty paljon tuoreita raaka-aineita.


Nasi ja Mie Goreng maustetahnat

Spice Up! Mie Goreng 50 g

Alkuperämaa Indonesia

Lisäaineeton, maidoton, munaton

Mie Goreng tarkoittaa paistettua nuudelia. Spice Up! Mie Goreng tahna on aito indonesialainen paistetun nuudelin maustetahna, joka riittää sellaisenaan maustamaan paistetun nuudelin herkullisen maukkaaksi aidoksi indonesialaiseksi ateriaksi. Tahna lisätään valmistuksen puolivälissä, muita mausteita ei tarvitse lisätä. Tahna sopii maustamaan myös muita wokruokia.

Tahnan valmistuksessa on käytetty paljon tuoreita raaka-aineita.

Spice Up! Nasi Goreng 50 g

Alkuperämaa Indonesia

Lisäaineeton, maidoton, munaton

Nasi Goreng tarkoittaa paistettua riisiä. Spice Up! Nasi Goreng tahna on aito indonesialainen paistetun riisin maustetahna, joka riittää sellaisenaan maustamaan paistetun riisin herkullisen maukkaaksi aidoksi indonesialaiseksi ateriaksi. Tahna lisätään valmistuksen puolivälissä, muita mausteita ei tarvitse lisätä. Tahna sopii maustamaan myös muita wokruokia.

Tahnan valmistuksessa on käytetty paljon tuoreita raaka-aineita.

Indonesialaisia ruokaohjeita

Rendang Curry

annoksia: 4

1 rkl öljyä
400 g naudan tai broilerin lihaa kuutioituna
½ prk Spice Up! Rendang Currytahnaa
1 dl vettä

Ruskista lihat kuumalla pannulla öljyssä. Lisää Rendang Currytahna ja vesi. Kiehuta välillä sekoittaen niin, että neste haihtuu. Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.

Mie Goreng eli paistettu nuudeli

annoksia: 4

200 g Spice Up! Munanuudelia
2 rkl öljyä
300 g broileri- tai possunsuikaleita, katkarapuja tai tofua
1-2 kevätsipulia tai pätkä purjoa pilkottuna
1 porkkana suikaloituna
1 ps (50 g) Spice Up! Mie Goreng tahnaa
2 rkl Spice Up! Ketjap Manista eli makeaa soijakastiketta

Lisäksi
Spice Up! Sambal Oelek chilitahnaa
paahdettua sipulia

Laita nuudelikerät kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, niin että nuudelit peittyvät.

Kuumenna öljy wokissa ja kypsennä siinä lihasuikaleet. Lisää pannuun kasvikset, kypsennä sekoitellen vielä muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon Mie Goreng tahna. Lisää valutetut ja huuhdellut nuudelit. Mausta makealla soijakastikkeella, sekoita ja tarjoa heti. Tarjoa ruoan kanssa sambal oelekia ja paahdettua sipulia.

Indonesialainen Gado Gado salaatti

annoksia: 4

300 g kiinteää tofua
öljyä paistamiseen
vihreitä papuja
½ kukkakaali tai parsakaali pilkottuna
1 porkkana pilkottuna
2 dl ituja
1/2 kurkkua pilkottuna
2 kananmunaa keitettynä ja lohkottuna
2 dl Spice Up! Satay dippikastiketta

Paista tofu öljyssä kullanruskeaksi. Kiehauta pavut, kukkakaali ja porkkana suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Asettele kaikki kasvikset ja kananmunalohkot tarjolle vadille ja kaada päälle sataykastiketta.

Arvonta

Arvomme toukokuun puolivälin jälkeen kaikkien vastanneiden kesken yhden Fine Foodsin tuotepaketin, joka sisältää seuraavat tuotteet: Spice Up! Rendang currytahnan, Valkoinen currytahnan, Mie Goreng ja Nasi Goreng tahnat, Ketjap manis -kastikkeen ja Satay Dippikastikkeen.

Oletko aasialaisen ruoan ystävä? Miltä indonesialainen ruoka vaikuttaa tämän jutun perusteella? Minkä ruoista tekisit, jos voittaisit arvonnassa?

Arvonnan voitti Mimmu 02. Lämpimät onnittelut!


Aiheet: , , , , , , , ,

451 kommenttia

 1. Indonesialainen ruoka on

  Indonesialainen ruoka on täysin tuntematonta mutta kuulostaa hyvältä! Saa nähdä mitä se meidän kotikokki noista loihtisi…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Olga

  22. 4. 2013 12.46

 2. gado gadon

  gado gadon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  intsu

  22. 4. 2013 14.42

 3. Rendang curry vaikuttaa

  Rendang curry vaikuttaa helpolta. Voisi onnistua meikäläiseltäki.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Siru

  22. 4. 2013 19.31

 4. Jossain määrin tuttu

  Jossain määrin tuttu on tuo indonesialainen keittiö. rendang curry olisi valintani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mariam

  22. 4. 2013 19.33

 5. Pidän aasialaisesta ruoasta,

  Pidän aasialaisesta ruoasta, indonesialainen vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mie Goreng menisi testiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tomi

  22. 4. 2013 19.37

 6. Hapanimelät aasialaiset ovat

  Hapanimelät aasialaiset ovat liian niljakkaita minun makunystyröilleni mutta muut curryjen maustearomit ovelia makuelämyksiä. Varmaan maustetahnoja wokkikasviksiin kokeilisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aromiKsiovela

  22. 4. 2013 21.14

 7. Lähinnä sitä kiinalaista

  Lähinnä sitä kiinalaista tulee syötyä… Kokeilisin varmasti jokaista noista ruokalajeista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miia

  23. 4. 2013 1.09

 8. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä, vaikkei taidot riitäkään erottamaan eri aasian maiden ruokakulttuureja toisistaan kovinkaan hyvin. Nasi Goreng on ruokalistalla usein itse valmistettunakin..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nikoladeus

  23. 4. 2013 7.52

 9. Paistettua nuudelia laittaisin,

  Paistettua nuudelia laittaisin, kiinalainen ruoka maistuu. Indonesialainen kiinnostaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pamina

  23. 4. 2013 12.03

 10. Kyllä aasialaiset ruoat

  Kyllä aasialaiset ruoat maistuvat- poislukien kalaruoat, kun perheessä on kala-allergikko. Mie gorengia kokeilisin ensin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mandariini

  23. 4. 2013 14.12

 11. Kyllä.Nuudelia.Kana , papu

  Kyllä.Nuudelia.Kana , papu ja kasvisruokaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kissa

  23. 4. 2013 19.56

 12. Kuulostaa herkulliselta. Mie

  Kuulostaa herkulliselta. Mie gorengia haluaisin maistaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuike

  23. 4. 2013 20.01

 13. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on ihan huippua, kuta mausteisempaa, sen parempi! Voisin syödä sitä aamiaiseksikin. Valmistaisin ehdottomasti Mie Gorengia, riisinuudeleilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pippa

  23. 4. 2013 20.54

 14. Indonesialainen Gado Gado

  Indonesialainen Gado Gado salaatti vei ainakin kielen mennessään! Rakastan muutenkin indonesialaista ruokaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimosa

  24. 4. 2013 10.32

 15. Käytän miltei kaikkiin

  Käytän miltei kaikkiin ruokiin tuota Spice Up! Satay Dippikastike 200 ml, indonesialainen ruoka vaikuttaa hyvältä, tekisin sitä mieluusti koko perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nantte

  24. 4. 2013 10.32

 16. Nuo currytahnat olisivat

  Nuo currytahnat olisivat varmasti todella hyviä, esim tavallisessa jauhelihakastikkeessa! Indonesialainen ruoka vaikuttaa eksoottiselta, mausteiselta ja kiehtovalta. Päätin, että yritän jo tänään tehdä sitä ruoaksi! :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nenna

  24. 4. 2013 10.37

 17. Reseptit vaikuttivat erittäin

  Reseptit vaikuttivat erittäin hyviltä, varsinkin Mie Goreng eli paistettu nuudeli olisi sellainen ruoka, mitä voisin valmistaa vaikka heti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  niko

  24. 4. 2013 10.38

 18. En pidä kovin

  En pidä kovin tulisesta ruoasta, mutta kiinalaisesta ruoasta pidän hyvin paljon. Laittaisin jotain kananuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sikurina

  24. 4. 2013 12.48

 19. kaikki ruoka maistuu

  kaikki ruoka maistuu ,mikä puhtaasti tehdään

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tupu

  25. 4. 2013 4.46

 20. Kyllä minä pidä

  Kyllä minä pidä Tom Yam Kungista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Zarus

  25. 4. 2013 5.06

 21. Olen kyllästynyt aasialaiseen

  Olen kyllästynyt aasialaiseen ruokaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Yanus

  25. 4. 2013 5.06

 22. Kiinalainen ruoka maistuu

  Kiinalainen ruoka maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sirkka

  25. 4. 2013 5.25

 23. Tykkään aasialaisesta. Soveltaisin

  Tykkään aasialaisesta. Soveltaisin ruoanlaitossa ja kokeilisin uutta!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  päivi

  25. 4. 2013 5.27

 24. Pidän mausteisesta ruoasta

  Pidän mausteisesta ruoasta ja kaikki suuntaukset tuovat vaihtelua. Mielenkiintoisia reseptejä, kokeilisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  manta

  25. 4. 2013 5.39

 25. jonkun verran

  jonkun verran

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kimmo

  25. 4. 2013 5.44

 26. Herkullista indonesialaista ruokaa

  Herkullista indonesialaista ruokaa olen maistellut Hollannissa, Rijsttafel sisältää monta kymmentä erilaista ruokaa. Ehdottomasti tekisin paistettua riiisiä ja satay-kanaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  syystakiton

  25. 4. 2013 5.46

 27. Kiinalainen ruoka maistuu,

  Kiinalainen ruoka maistuu, varsinkin friteeratut jutut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jasmin

  25. 4. 2013 5.53

 28. hyvi

  hyvi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kepu

  25. 4. 2013 5.55

 29. Vaikuttaa herkulliselta, sopivan

  Vaikuttaa herkulliselta, sopivan mausteiselta. Paistetut nuudelit tekisin ensimmäisenä, vaikka kanan kanssa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tintti

  25. 4. 2013 6.02

 30. mausteilla maistuvaa.

  mausteilla maistuvaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maikki

  25. 4. 2013 6.06

 31. Tykkään osittain. Vaikuttaa

  Tykkään osittain. Vaikuttaa innostavalle ja kokeilisin paistettuja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  natsa

  25. 4. 2013 6.13

 32. Tykkään tämän tyylisistä

  Tykkään tämän tyylisistä ruuista ja voisin kokeilla näitä kaikkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  titti

  25. 4. 2013 6.13

 33. Kyllä olen. Indonesialainen

  Kyllä olen. Indonesialainen vaikuttaa erilaiselta kuin olen tottunut mutta kiinnostavalta. Kokeilisin varmaan jotain kanasovellusta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kere

  25. 4. 2013 6.14

 34. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on mainiota.Indonesialainen kokeilemisen arvoista, tekisin Rendang Curryn.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Riitu

  25. 4. 2013 6.23

 35. Rendang curry. Ilahduin

  Rendang curry. Ilahduin kun valmistusaineista ei löytynyt kananmunaa, jolle olen allerginen, joten tekisi mieleni kokeilla heti kastikkeita ja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mari

  25. 4. 2013 6.24

 36. Tekisin gado gado

  Tekisin gado gado salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tolby

  25. 4. 2013 6.26

 37. rendang curry

  rendang curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eaea

  25. 4. 2013 6.27

 38. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on hyvää, Rendang Curry houkuttelee

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jeppe

  25. 4. 2013 6.40

 39. Mie Goreng on

  Mie Goreng on suosikkini

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ilpo

  25. 4. 2013 6.41

 40. Mie Goreng

  Mie Goreng

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kiki

  25. 4. 2013 6.44

 41. Kyllä pidän aasialaisesta

  Kyllä pidän aasialaisesta ruuasta.
  tekisin Gado Gado salaatin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjatta

  25. 4. 2013 6.45

 42. en,Indonesialainen Gado Gado

  en,Indonesialainen Gado Gado salaatti

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hassu

  25. 4. 2013 6.47

 43. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on ihanaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  japi

  25. 4. 2013 6.56

 44. jonkun verran

  jonkun verran

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mai

  25. 4. 2013 6.59

 45. rendang curryn

  rendang curryn

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hilleri

  25. 4. 2013 7.01

 46. Mie Goreng. Teen

  Mie Goreng. Teen aika usein Thai-ruokaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hannes

  25. 4. 2013 7.03

 47. tulee sitä vähän

  tulee sitä vähän tehtyä, on hyvää joten voisi tehdä enemmänkin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  plo

  25. 4. 2013 7.14

 48. muurikalla kesällä ulkona

  muurikalla kesällä ulkona helppoa ja maukasta ruokaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ghita

  25. 4. 2013 7.16

 49. kyllä

  kyllä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  poju

  25. 4. 2013 7.17

 50. Rendang curry

  Rendang curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  25. 4. 2013 7.19

 51. kiinalainen ruoka maistuu

  kiinalainen ruoka maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  masa

  25. 4. 2013 7.23

 52. En ole kokeillut,

  En ole kokeillut, mutta vaikuttaa herkulliselta. Tekisin Rendang currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ansu

  25. 4. 2013 7.23

 53. Kuullostaa maukkaalta... Mie

  Kuullostaa maukkaalta… Mie Goreng eli paistettu nuudeli olisi minun valintani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sarituulikki

  25. 4. 2013 7.24

 54. Tykkään. Rendang curry.

  Tykkään. Rendang curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanna

  25. 4. 2013 7.26

 55. Mie gorengia teenkin

  Mie gorengia teenkin varmaan jo heti huomenna, luulen että on tän perheen maun mukaan. Aasian (kin) keittiö lähellä sydäntä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  w1zard

  25. 4. 2013 7.27

 56. Olen, joten myös

  Olen, joten myös indonesialainen ruoka kiinnostaa. Kokeilisin ainakin Mie Gorengia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Daisy

  25. 4. 2013 7.28

 57. Ooh!!! Aivan ihania

  Ooh!!! Aivan ihania mausteita ja valmiitabruokia.
  Minä tekisin tuon paistetut nuudelit, vaikutti siltä että
  se olisi ensikertalaiselle sellainen että saattaisi onnistua.
  Ihastuin ikihyväksi Indonesialaisiin ruokiin, rakastan
  mausteita

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tellervo

  25. 4. 2013 7.41

 58. En. Kiinostavalta. Rendang

  En.
  Kiinostavalta.
  Rendang Curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  luonnollinenko

  25. 4. 2013 7.52

 59. Curryt ovat todella

  Curryt ovat todella hyviä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anna

  25. 4. 2013 8.00

 60. Olen aasialaisten ruokien

  Olen aasialaisten ruokien fani ja indonesialainenkin kuulostaa hyvältä, etenkin tuo paistettu nuudeli.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Liekki

  25. 4. 2013 8.01

 61. en ole kokeillut,

  en ole kokeillut, pitäisi varmaankin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minttu

  25. 4. 2013 8.01

 62. pidän aasialaisesta ruuasta

  pidän aasialaisesta ruuasta erittäin paljon, kaikki reseptit vaikuttavat herkullisilta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RR

  25. 4. 2013 8.02

 63. Ravintolassa olen maistanut

  Ravintolassa olen maistanut tämäntyylistä ruokaa, se oli hyvää. Annokset vaikuttavat helpoilta, tuttuja raaka-aineita. Kyseiset mausteet on minulle uusi tuttavuus, en ole kotikeittiössä käyttänyt niitä. Aloittaisin nuudeliannoksesta ja grillikauden alkaessa loihtisin kalasta jotakin eksoottista :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marja

  25. 4. 2013 8.06

 64. Näyttää herkulliselta ja

  Näyttää herkulliselta ja vaihtelulta kiinalaiseen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  VilleT

  25. 4. 2013 8.08

 65. Hei! Kyllä aasialainen

  Hei!

  Kyllä aasialainen ruoka kiinnostaa, siellähän on paljon kasvisruokia. Varmastikin Indonesialainen ruoka maistuisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jusander

  25. 4. 2013 8.08

 66. Indonesialainen Gado Gado

  Indonesialainen Gado Gado salaatti olisi ehkä kokeilemisen arvoinen. En paljoa tee aasialaisia ruokia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tutu

  25. 4. 2013 8.14

 67. Indonesiaan maistelemaan

  Indonesiaan maistelemaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pallervo

  25. 4. 2013 8.15

 68. Olen aasialaisten makujen

  Olen aasialaisten makujen ystävä. Valmistaisin itse Mie Gorengia,

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Brew

  25. 4. 2013 8.18

 69. En ole kokeillut

  En ole kokeillut mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.Currytahnoja olen käyttänyt.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tara

  25. 4. 2013 8.21

 70. Tekisin tuota paistettua

  Tekisin tuota paistettua nuudelia, indonesialainen ruoka vaikuttaa kiehtovalta.. Tulee nälkä :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paula

  25. 4. 2013 8.27

 71. Tekisin paistettua nuudelia.

  Tekisin paistettua nuudelia. En ole tehnyt intialaista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Stella

  25. 4. 2013 8.33

 72. Kyllä, välillä vaihtelun

  Kyllä, välillä vaihtelun vuoksi. Kiinnostavalta vaikuttaa. Rendang curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aako

  25. 4. 2013 8.36

 73. Olen kokeillut

  Olen kokeillut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HLL

  25. 4. 2013 8.37

 74. Olen!

  Olen!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KK

  25. 4. 2013 8.39

 75. Todella maukkaalta vaikuttaa

  Todella maukkaalta vaikuttaa ja kaikki reseptit nostivat veden kielelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Niina

  25. 4. 2013 8.47

 76. tykkään tosi paljon.

  tykkään tosi paljon. vaikuttaa herkulliselta. kokeilisin kyllä kaikenlaista uutta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  m

  25. 4. 2013 8.55

 77. Tekisin paistettuja nuudeleita

  Tekisin paistettuja nuudeleita vihanneksilla ja katkaravuilla. Kokeilisin myös valkoista currytahnaa, joka olisi minulle uutuus.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Leija

  25. 4. 2013 8.55

 78. kaikki puhdas ruoka

  kaikki puhdas ruoka maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ippe

  25. 4. 2013 8.56

 79. Rendang Currya tekisin.

  Rendang Currya tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anturajalka

  25. 4. 2013 9.22

 80. olen kun ei

  olen kun ei ole ihan mahdottoman tulista. en ole itse tehnyt itämaista ruokaa mutta olisi kiva kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pike

  25. 4. 2013 9.22

 81. en oikeastaan

  en oikeastaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pete

  25. 4. 2013 9.29

 82. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on mahtavaa ja indonesialainenkin vaikuttaa kiinostavalta ; mie gorengia tekisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mv

  25. 4. 2013 9.37

 83. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on vielä melko vierasta. Artikkeli antoi intoa kokeilla. Voisin maistella oheisia ruokia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laisa

  25. 4. 2013 9.38

 84. en ole kokeillut

  en ole kokeillut indonesialaisia ruokia, mutta vaikuttavat mielenkiintoisilta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  xyz

  25. 4. 2013 9.39

 85. curryllä alottaisin

  curryllä alottaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  e

  25. 4. 2013 9.44

 86. olis kiva kokeilla,

  olis kiva kokeilla,

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ice

  25. 4. 2013 9.45

 87. Paistettu nuudeli voisi

  Paistettu nuudeli voisi olla hyvää! Ei ole tuttu juttu indonesialainen safka.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tepu

  25. 4. 2013 9.55

 88. Olisi kyllä tosi

  Olisi kyllä tosi kiva kokeilla, ei ole tuttua entuudestaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  25. 4. 2013 9.55

 89. Curryt on hyviä...

  Curryt on hyviä…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mik

  25. 4. 2013 9.56

 90. kaikki puhdas ruoka

  kaikki puhdas ruoka maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoo

  25. 4. 2013 9.58

 91. pidän aasialaisesta ruoasta,

  pidän aasialaisesta ruoasta, indonesialainen ei tuttua mutta kiinnostaa. Curry olisi ensimmäisenä listalla ekana…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sarde

  25. 4. 2013 10.00

 92. Olen aasialaisen suurkuluttaja,

  Olen aasialaisen suurkuluttaja, pidän erityisen paljon wokissa tehtävistä nuudeli ruuista. Intialaiset ruuat tuovat veden suorastaan kielelle tässä jutussa. Kokeilisin näistä ohjeista tuota Mie Goreng eli paistettuja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miksu

  25. 4. 2013 10.03

 93. Ehdottomasti! Tekisin ensimmäisenä

  Ehdottomasti! Tekisin ensimmäisenä Mie Gorengia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kahvijänö

  25. 4. 2013 10.08

 94. Mie Goreng vaikuttaa

  Mie Goreng vaikuttaa herkulliselta! Mausteinen ruoka on mieleeni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Onslow

  25. 4. 2013 10.11

 95. Pidän jonkin verra

  Pidän jonkin verra aasialaisesta ruoasta, indonesialainen on vierasta, mutta kiinnostaa kyllä. Curryversiolla varmaan aloittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaarina

  25. 4. 2013 10.20

 96. paistettua nuudelia,nam!

  paistettua nuudelia,nam!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  stiinuska

  25. 4. 2013 10.25

 97. kaikkea täytyy kerran

  kaikkea täytyy kerran ainakin kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  juha

  25. 4. 2013 10.34

 98. olen,hyvältä kuulostaa,paistettu nuudeli

  olen,hyvältä kuulostaa,paistettu nuudeli

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kyynel

  25. 4. 2013 10.34

 99. olen aina ollut

  olen aina ollut aasialaisen ruoan ystävä, samantapaisia ohjeita kuin esim.kiinalaisruoat.valmistaisin rendang currya

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mixxa

  25. 4. 2013 10.35

 100. Rendang curry on

  Rendang curry on hyvää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Annmari

  25. 4. 2013 10.35

 101. En ole kokeillut

  En ole kokeillut aasialaista ruokaa, mutta se ja indonesialainen ruoka kyllä kiinnostaisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sissispissis

  25. 4. 2013 10.51

 102. kyllä

  kyllä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  esko

  25. 4. 2013 10.55

 103. kyllä, kiinalainen

  kyllä, kiinalainen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tai

  25. 4. 2013 11.06

 104. Olen aasialaisen ruuan

  Olen aasialaisen ruuan ystävä, ja indonesialainen ruoka vaikuttaa entistä kiinnostavammalta tämän jutun ansiosta. Olen joskus aikaisemminkin syönyt sitä, mutta se on ollut liian tulista minulle.
  Tekisin Gado Gado salaattia jos voittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tirri

  25. 4. 2013 11.08

 105. Mie Goreng

  Mie Goreng

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tapani

  25. 4. 2013 11.09

 106. Kiinalainen ruoka on

  Kiinalainen ruoka on hyvää!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Assu

  25. 4. 2013 11.10

 107. kiinalaista kerran viikossa

  kiinalaista kerran viikossa syödään,varmaan tekisin vastaavanlaista ruokaa..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  angel

  25. 4. 2013 11.31

 108. Mie goreng.

  Mie goreng.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tupu

  25. 4. 2013 11.45

 109. tekisin gado gadoa

  tekisin gado gadoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  25. 4. 2013 11.46

 110. Tekisin Rendang currya,

  Tekisin Rendang currya, pidän mausteisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sirpa

  25. 4. 2013 11.53

 111. Paistettuja nuudeleita <3

  Paistettuja nuudeleita <3

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mai

  25. 4. 2013 11.54

 112. Aasialainen ruoka vaikuttaa

  Aasialainen ruoka vaikuttaa hyvältä! Tekisin Mie Gorengia eli paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  asd

  25. 4. 2013 11.54

 113. Rakastan aasialaista ruokaa!

  Rakastan aasialaista ruokaa! Gado gado kuulostaa hyvältä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  neena

  25. 4. 2013 11.56

 114. Mie Gorengia kokeilisin,

  Mie Gorengia kokeilisin, katkaravuilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jezebel

  25. 4. 2013 11.57

 115. Rakastan aasialaista ruokaa.

  Rakastan aasialaista ruokaa. Tekisin Rendang Currya, koska se vaikuttaa helpolta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sussukka

  25. 4. 2013 12.03

 116. Tykkään aasialaisesta ruuasta,

  Tykkään aasialaisesta ruuasta, erityisesti satay-vartaat pähkinäkastikkeella ovat nam…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jake

  25. 4. 2013 12.13

 117. Kyllä olen, rakastan

  Kyllä olen, rakastan aasialaista ruokaa!
  Oi, kyllä näyttävät kaikki herkullisilta,
  tekisin varmaankin Mie Goreng eli paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  suvi

  25. 4. 2013 12.26

 118. KYLLÄ PUTOO.TEKISIN OMAN

  KYLLÄ PUTOO.TEKISIN OMAN PÄÄN MUKAAN JOTAIN HYVÄÄ.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  VIENO HAJU

  25. 4. 2013 12.27

 119. Gado gado salaatti

  Gado gado salaatti vaikuttaa maukkaalta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pia

  25. 4. 2013 12.34

 120. pidän aasialaisesta ja

  pidän aasialaisesta ja hyvältä vaikuttaa indoneesialainenkin. rendang curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jari

  25. 4. 2013 12.37

 121. Tykkään kyllä kovasti,

  Tykkään kyllä kovasti, varsinkin sushia tulee kokattua silloin tällöin. Mie Gorengia kokkaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Asta

  25. 4. 2013 12.38

 122. Aasialainen ruoka kyllä

  Aasialainen ruoka kyllä maistuu.Sopivasti tulinen/hapanimelä ovat suurta herkkuani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ripa

  25. 4. 2013 12.43

 123. KYLLÄ

  KYLLÄ

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  VESA

  25. 4. 2013 12.47

 124. tykkään, kuulostaa maukkaalta

  tykkään, kuulostaa maukkaalta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anni

  25. 4. 2013 12.54

 125. Mie Goreng. on

  Mie Goreng. on hyvää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  siru.k

  25. 4. 2013 13.06

 126. Paistettu nuudeli kuulostaa

  Paistettu nuudeli kuulostaa hyvältä. Aasialainen ruoka on minun makuuni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tiinu

  25. 4. 2013 13.24

 127. Voisin muutamaa reseptiä

  Voisin muutamaa reseptiä kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miisa

  25. 4. 2013 13.27

 128. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä ja myös indonesialainen keittiö kiinnostaa. Näistä resepteistä voisin kokeilla tokaa ja kolmatta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lara

  25. 4. 2013 13.42

 129. kaikki ruoka on

  kaikki ruoka on hyvää kunhan se on toisen tekemää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marianne

  25. 4. 2013 13.51

 130. Indonesialaista en ole

  Indonesialaista en ole koskaan syönytkään, thaimaalaista tulee tehtyä aika usein. Nuudeliruoka kuulosti parhaalta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anna

  25. 4. 2013 13.51

 131. curryt

  curryt

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KK

  25. 4. 2013 14.22

 132. Olen täysin hurahtanut

  Olen täysin hurahtanut Spice Up!in tuotteisiin! Varsinkin Spice Up! inkivääritahnaan sekä Spice Up! punaiseen chilitahnaan. Aivan järkyttävän hyvää ruuanlaitossa, chiliä menee varmaan purkki viikossa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenna

  25. 4. 2013 14.49

 133. Paistettua nuudelia.

  Paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mliisa

  25. 4. 2013 14.52

 134. Olen, varsikin intialaisen

  Olen, varsikin intialaisen ruoan. Indonesialainen ruoka kuulostaa hyvältä jutun perusteella, aionkin kokeilla Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  dara

  25. 4. 2013 14.52

 135. curry

  curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  fjogeli

  25. 4. 2013 15.00

 136. Olen, koska mielestäni

  Olen, koska mielestäni se on kevyempää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nipsu

  25. 4. 2013 15.14

 137. Loistavalta vaiikuttaa. kaikkea

  Loistavalta vaiikuttaa. kaikkea mausteista tekisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  peppi

  25. 4. 2013 15.14

 138. Indonesialainen ruoka vaikuttaa

  Indonesialainen ruoka vaikuttaa herkulliselta! Itse tekisin paistettuja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päps

  25. 4. 2013 15.16

 139. Paistettu nuudeli

  Paistettu nuudeli

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jaana

  25. 4. 2013 15.30

 140. Kyllä tykkään, jotain

  Kyllä tykkään, jotain chilistä juttua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Accordion

  25. 4. 2013 15.37

 141. Juu! Eksoottiset maut

  Juu! Eksoottiset maut ovat houkuttavia. Tuollainen Rendang Curry voisi olla hyvää!!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kato

  25. 4. 2013 15.41

 142. En ole ystävä

  En ole ystävä aasialaisella ruoalle!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sari

  25. 4. 2013 15.43

 143. pitää olla tulista

  pitää olla tulista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ps

  25. 4. 2013 15.45

 144. Vaikuttaa hyvältä tekisin

  Vaikuttaa hyvältä tekisin Gado Gado salaattia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eippa

  25. 4. 2013 15.53

 145. mukavan mausteisia ruokia

  mukavan mausteisia ruokia tarjoaa kyseinen keittiökulttuuri :) Rendang Curry kuulostaa maukkaalle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jankku

  25. 4. 2013 15.57

 146. Kyllä olen, ja

  Kyllä olen, ja muutenkin mausteisen ruuan ystävä. kaikkija tekisin, mutta ekana varmaan tuota salaattia kokeilisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pexi

  25. 4. 2013 16.12

 147. Rendang Curry :stä

  Rendang Curry :stä aloittelisin, makumaailma on minulle aivan vieras mutta saattaisi olla mielenkiintoinen haaste.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mustikka

  25. 4. 2013 16.18

 148. Grillaisin kanaa =d

  Grillaisin kanaa =d *tahtoo koipea*

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sinkku Mies

  25. 4. 2013 16.22

 149. Kokeilisin ehkä tofua,

  Kokeilisin ehkä tofua, aasialainen ruoka on hyvää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Polkka

  25. 4. 2013 16.30

 150. Tykkään paljon aasialaisesta

  Tykkään paljon aasialaisesta ruoasta, indonesialaista en ole kokeillut. Voisin kokeilla jotakin curryruokaa jos voittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kizzu

  25. 4. 2013 16.32

 151. Pidän aasialaisesta ruuasta

  Pidän aasialaisesta ruuasta ja käytän normaalissa ruuanvalmistuksessa paljon aasialaistyyppisiä mausteita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tls

  25. 4. 2013 16.50

 152. Aasialainen on ihanaa!

  Aasialainen on ihanaa! Alkoi tehdä mieli kaikkia noita, jos vaikka jotain saisin väkerrettyä joskus…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lissu

  25. 4. 2013 16.52

 153. Suomalaistakin ruokaa voi

  Suomalaistakin ruokaa voi tehdä tulisena. Olen sianlihan ystävä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Krista

  25. 4. 2013 17.11

 154. kaikki maistuu

  kaikki maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  rali

  25. 4. 2013 17.11

 155. Vaikuttaa mieluisalta. Tekisin

  Vaikuttaa mieluisalta. Tekisin gado gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Annuliini

  25. 4. 2013 17.13

 156. Indonesialainen keittiö alkoi

  Indonesialainen keittiö alkoi kyllä kiinnostamaan. Jos voittaisin, niin kokeilisin tämän jutun reseptejä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maija

  25. 4. 2013 17.13

 157. Rendang Curry olisi

  Rendang Curry olisi varmaa tosi namia! Ulkona tulee syötyä usein, muttei tehtyä. Voisi kokeilla mitä vaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  25. 4. 2013 17.20

 158. tekisin rendang cyrry,

  tekisin rendang cyrry, presepti vaikutti helpolta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maaret

  25. 4. 2013 17.20

 159. tekisin rendang cyrry,

  tekisin rendang cyrry, jos voittaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  25. 4. 2013 17.21

 160. Rengan Cyrryn onhe

  Rengan Cyrryn onhe olisi ihana

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heini

  25. 4. 2013 17.22

 161. olen tutustunut vähän

  olen tutustunut vähän aasialaisiin ruokiin. Rengang Cyrry olisi ihaaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helvi

  25. 4. 2013 17.23

 162. pidän aasialiasista ruuista,

  pidän aasialiasista ruuista, olen syönyt indoneesialaisessa ravintolassa muutaman kerran oli todellapaljon erilaisia ja tosi maukkaita ruokia ja kookkos ruuuat oli taivaallisia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipe

  25. 4. 2013 17.32

 163. Jostain pitäisi sitten

  Jostain pitäisi sitten kyllä ohjeita etsiä, jos arpaonni suosisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lusse

  25. 4. 2013 17.36

 164. EN OLE, KOSKA

  EN OLE, KOSKA EN PIDÄ MAUSTETUSTA RUUASTA

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mabu

  25. 4. 2013 17.39

 165. Olen. Vaikuttaa kiinnostavalta.

  Olen. Vaikuttaa kiinnostavalta. Tekisin Rendang Curryn !

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nettifretti

  25. 4. 2013 17.52

 166. Jep, aasialainen on

  Jep, aasialainen on maukasta. Näyttää kiinnostavalta. Tekisin ehdottomasti Rendang Currya…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Immortal

  25. 4. 2013 17.53

 167. gado-salaatin

  gado-salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miisu

  25. 4. 2013 18.04

 168. Vaikuttavat ihan herkullisilta.Randang

  Vaikuttavat ihan herkullisilta.Randang currya voisin kokeilla ensimmäiseksi.Carrya käytän paljon kanan mausteena.Stasy dippikastiketta pitää ostaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sitronella

  25. 4. 2013 18.17

 169. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on tuttua, meillä tehdään usein vietnamilaista, thaimaalaista, kiinalaista… tuo Rendang curry voisi olla kokeilemisen arvoista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hese

  25. 4. 2013 18.26

 170. Paistettu nuudeli tofuversiona

  Paistettu nuudeli tofuversiona kuulostaa hyvältä. Aasialaisesta ruuasta tykkään, mutta indonesialaista en ole itse tehnyt koskaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Violetti

  25. 4. 2013 18.32

 171. Kaikki maistuu

  Kaikki maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päde

  25. 4. 2013 18.39

 172. Kyllä olen ja

  Kyllä olen ja kuulostaa oikein maukkaalle. Rendang Currya voisi ainakin kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sa

  25. 4. 2013 18.44

 173. Paistettua nuudelia kokeilen.

  Paistettua nuudelia kokeilen. intialainen on herkullista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miimii

  25. 4. 2013 18.49

 174. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä.
  Indonesialainen ruoka tämän jutun peruusteella tulee kuulumaan seuraavaan uuteen ruokakokeiluun.
  Mie Goreng eli paistettu nuudeli on ruoka, jota aion kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mariko

  25. 4. 2013 18.52

 175. Aasialaista kehiin njam!

  Aasialaista kehiin njam!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jooo

  25. 4. 2013 19.01

 176. olen hyvältä vaikuttaa

  olen hyvältä vaikuttaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jjjj

  25. 4. 2013 19.25

 177. tykkään

  tykkään

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hhhh

  25. 4. 2013 19.26

 178. Olen aasialaisen ruuan

  Olen aasialaisen ruuan ystävä, erityisesti thaimaalainen ruoka on mieleeni. Indonesialainen ruoka vaikuttaa todella herkulliselta. Paistettuja nuudeleita tekisin, marinoisin tofun punaisella currytahnalla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anastasia

  25. 4. 2013 19.54

 179. Indonesialainen ruoka houkuttelee

  Indonesialainen ruoka houkuttelee kovasti. Tekisin siis Mie Goreng eli paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Katja P.

  25. 4. 2013 19.58

 180. En ole vielä

  En ole vielä päässyt tutustumaan – toivottavasti pian!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanna

  25. 4. 2013 19.58

 181. En ole itse

  En ole itse kokannut koskaan aasialaista ruokaa. Pidän kyllä siitä. Valmisruokasuosikkini on Finduksen indonesialainen kana. Näistä antamistanne ohjeista kokeilisin Rendang Currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa

  25. 4. 2013 20.18

 182. En voi valitettavasti

  En voi valitettavasti sietää aasialaista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  susanna

  25. 4. 2013 20.40

 183. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on tosi hyvää, mutta indonesialainen ruoka uusi tuttavuus, en ole vielä kokeillutkaan, mutta jutun perusteella tykkäisin varmasti! Mie goreng on resepteistä se, mitä varmaan ekana tulisi kokeiltua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nora

  25. 4. 2013 20.43

 184. tykkään aasialaisesta jos

  tykkään aasialaisesta jos se ei ole liian tulista. nasi goreng on hyvää…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  otto

  25. 4. 2013 20.47

 185. aasialainen maistuu kyllä

  aasialainen maistuu kyllä :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sa

  25. 4. 2013 20.47

 186. Voisin kokeilla paistettua

  Voisin kokeilla paistettua nuudelia.

  Pidän erityisesti japanilaisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lj61

  25. 4. 2013 20.51

 187. Pidän aasialaisesta ruuasta.

  Pidän aasialaisesta ruuasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Joski

  25. 4. 2013 20.54

 188. Rakastan aasialaista ruokaa!

  Rakastan aasialaista ruokaa! Indonesian keittiötä en ole vielä testannut, mieli tekisi!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Omppu

  25. 4. 2013 21.02

 189. Olen ehdottomasti aasialaisen

  Olen ehdottomasti aasialaisen ruuan ystävä. Indonesialainen ruoka ei ole ennestää tuttua, mutta kuulostaa aivan ihanalta! Tekisin ensimmäisenä Mie Gorengia eli paistettuja nuudeleita, mutta voisin kokeilla kaikkia muitakin reseptejä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hp88

  25. 4. 2013 21.22

 190. Olen käynyt Vietnamissa

  Olen käynyt Vietnamissa ja pidin sikäläisestä ruoasta, indonesialainen ruokakin vaikuttaa jutun perusteella hyvältä. Tuo ohje Rendang Curry olisi helppo kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  PKi

  25. 4. 2013 21.30

 191. en ole juurikaan

  en ole juurikaan syönyt aasialaista ruokaa mutta kaippa sitä voisi kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maaruska

  25. 4. 2013 21.41

 192. Indonesialainen on hyvää

  Indonesialainen on hyvää ja tekisin ekaksi Mie Goreng eli paistettu nuudelit

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  25. 4. 2013 22.08

 193. Kyllä maistuvat!

  Kyllä maistuvat!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  emuli

  25. 4. 2013 22.43

 194. Tykkään. Rendang curry.

  Tykkään. Rendang curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Naitti

  25. 4. 2013 23.24

 195. nam

  nam

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marko Krrank

  25. 4. 2013 23.57

 196. Kiinalaista

  Kiinalaista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aksu

  26. 4. 2013 0.12

 197. En pidä aasialaisesta

  En pidä aasialaisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mappe

  26. 4. 2013 0.59

 198. Pidän. Mie Gorengia

  Pidän. Mie Gorengia eli paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eki

  26. 4. 2013 1.02

 199. tykkään. esim. Rendang

  tykkään. esim. Rendang Currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pate

  26. 4. 2013 1.05

 200. Pidän hyvistä kasvisruoista.

  Pidän hyvistä kasvisruoista. Voisin kokeilla esim. Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Merenkävijä

  26. 4. 2013 1.08

 201. Rendang Curry

  Rendang Curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Brasa

  26. 4. 2013 1.14

 202. Pidän aasialaisen ruuan

  Pidän aasialaisen ruuan raaka-aineista ja mauista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tle12

  26. 4. 2013 1.49

 203. Pidän aasialaisesta ruoasta.

  Pidän aasialaisesta ruoasta. Vaikutti hyvältä. Tekisin paistettuja nuudeleita tofulla, koska en syö lihaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Murmeli

  26. 4. 2013 3.28

 204. muija on

  muija on

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jyrki

  26. 4. 2013 3.47

 205. noita voisi kokeilla

  noita voisi kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  essi

  26. 4. 2013 4.40

 206. Paistettua nuudelia

  Paistettua nuudelia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  26. 4. 2013 6.25

 207. pidän, vaikuttaa hyvältä

  pidän, vaikuttaa hyvältä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tero

  26. 4. 2013 6.33

 208. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on lempparini. Tutumpia ovat thaimaalainen, intialainen ja vietnamilainen, mutta myös indonesialainen vaikuttaa yhtä hyvältä. Rendang Currya voisin kokata.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hmph

  26. 4. 2013 7.40

 209. Indonesialainen ruoka vaikuttaa

  Indonesialainen ruoka vaikuttaa kovin soijaiselta! Eli tuskin se kovin pahaa ainakaan on :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LeenuLii

  26. 4. 2013 7.46

 210. Gado gado salaatin

  Gado gado salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anna

  26. 4. 2013 7.53

 211. Tykkään kyllä aasialaisesta

  Tykkään kyllä aasialaisesta ruoasta silloin, kun se ei ole voimakkaasti maustettu. Eli chili pitäisi melkein lailla kieltää. Eniten pidän esim. wokeista hapanimeläkastikkeessa tms. Ehkä tästä valikoimasta kokeilisin nuudeliruokaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elina

  26. 4. 2013 8.03

 212. rengang curry houkuttaa

  rengang curry houkuttaa kokeilemaan . indonesialainen ruoka vie kielen mennessään. rakastan mausteilla kikkailua. ihana ruokakulttuuri…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minttupastilli

  26. 4. 2013 8.12

 213. Pidän kyllä aasialaista

  Pidän kyllä aasialaista ruuista. Toivon että reseptit tulee voiton mukaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maggi

  26. 4. 2013 8.46

 214. pidän aasialaisesta! en

  pidän aasialaisesta! en ole indonesialaista kokeillut vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ormi

  26. 4. 2013 10.06

 215. Pidän kyllä aasialaisesta

  Pidän kyllä aasialaisesta ruuasta ja kyllähän noilla nuudeleihin makua saisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maaku

  26. 4. 2013 10.14

 216. Pidän kyllä aasialaisesta

  Pidän kyllä aasialaisesta ruoasta, joten kokeilisin kaikkia reseptejä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kesämuumi

  26. 4. 2013 10.14

 217. Kaikki vaikuttavat herkullisilta!!!!

  Kaikki vaikuttavat herkullisilta!!!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  VM

  26. 4. 2013 10.27

 218. Pidän.Jonkun salaatin ehkä.

  Pidän.Jonkun salaatin ehkä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miitu1

  26. 4. 2013 10.32

 219. Rakastan aasialaista ruokaa,

  Rakastan aasialaista ruokaa, joten kyllä varmaan pitäisi maistaa indonesialaisia ruokia myös!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emppu

  26. 4. 2013 11.01

 220. En oikein tunne

  En oikein tunne aasialaista enkä sen puoleen indonesialaistakaan ruokakulttuuria. Tekisin varmaankin jonkinlaista currykanaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenni

  26. 4. 2013 11.06

 221. Pitää perehtyä tarkemmin

  Pitää perehtyä tarkemmin ennen kauppareissua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kk

  26. 4. 2013 11.11

 222. thaimaalsiesta tykkään eniten,

  thaimaalsiesta tykkään eniten, indoneesialaisesta ei ole mitään kokemusta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lotta

  26. 4. 2013 11.50

 223. Paistettua nuudelia tekisin.

  Paistettua nuudelia tekisin. Aasialainen ruoka on hyvää!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Loli81

  26. 4. 2013 12.13

 224. Tekisin indonesialaista Gado

  Tekisin indonesialaista Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mare

  26. 4. 2013 12.19

 225. Se maistuu eksoottisen

  Se maistuu eksoottisen kiehtovalta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mum

  26. 4. 2013 13.01

 226. Tekisin Rendang Curryn.

  Tekisin Rendang Curryn. Vaikuttaa hyvältä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  shil

  26. 4. 2013 13.35

 227. Ruoka vaikuttaa makunystyröitä

  Ruoka vaikuttaa makunystyröitä hivelevältä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Johis

  26. 4. 2013 13.55

 228. Indoneesialainen ruoka vaikuttaa

  Indoneesialainen ruoka vaikuttaa mielenkiintoiselta, aion ehdottomasti valmistaa Mie Goreng eli paistettuja nuudeleita

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna-mari

  26. 4. 2013 14.45

 229. Tekisin mie gorengia

  Tekisin mie gorengia tofulla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heli

  26. 4. 2013 14.56

 230. Enpä ole päässyt

  Enpä ole päässyt aasialaiseen keittiöön tutustumaan kovinkaan paljon, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  Rendang Currya kokeilisin, jos tässä kisassa voittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JN

  26. 4. 2013 15.43

 231. en oikein osaa..

  en oikein osaa.. mutta jos voittaisin niin pitäisi kokeilla ehdottomasti itse tehden..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kirsikka

  26. 4. 2013 15.49

 232. Todella mielenkiintoiselta vaikuttaa.

  Todella mielenkiintoiselta vaikuttaa.
  Rendang Currya kokeilisin varmaan ensiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  dugu

  26. 4. 2013 16.15

 233. kiinalainen ruoka on

  kiinalainen ruoka on aivan herkkua!! kastikkeita voisi käyttää wokkivihannesten kanssa heti ekana

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miia

  26. 4. 2013 16.43

 234. njam

  njam

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  duplo

  26. 4. 2013 16.46

 235. Vaihtalu aina virkistää!

  Vaihtalu aina virkistää! Aasialainen keiitö on vielä hakusassa..
  Varmaan sitä Rendang Currya maistaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ulpu

  26. 4. 2013 16.52

 236. Paistettu nuudeli näyttää

  Paistettu nuudeli näyttää hyvältä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Valentiina

  26. 4. 2013 17.00

 237. Rakastan kiinalaista ruokaa.

  Rakastan kiinalaista ruokaa. Indonesialainen ruoka vaikuttaa mielenkiintoista, kokeilisin varmaan tuota Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Viu

  26. 4. 2013 17.05

 238. Todellakin olen. Aasialaiset

  Todellakin olen. Aasialaiset kasvisruoat ovat ihania ja teen säännöllisesti sushia, keittoja, kevätrullia ym.
  Curry-tahnaa laittaisin linssikastikkeeseen, jota syödään riisin kanssa. Sitä tekisin ensimmäisenä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kevätrulla

  26. 4. 2013 18.07

 239. ok

  ok

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ps

  26. 4. 2013 18.22

 240. Mitä tulisempi sen

  Mitä tulisempi sen parempi!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lihis

  26. 4. 2013 18.56

 241. Kylla pidan seka

  Kylla pidan seka kiinalaisesta, intialaisesta ja thaikkuruoasta. Indonesialainen ruoka taitaa menna samaan kastiin, eli tykkaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Myy

  26. 4. 2013 19.07

 242. Intialainen ruoka parasta,

  Intialainen ruoka parasta, mutta indonesialainen ruoka myos hyvaa :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mini

  26. 4. 2013 19.07

 243. Kinkkiruoka herkkua!

  Kinkkiruoka herkkua!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hexu

  26. 4. 2013 19.08

 244. Olen joskus kokeillutkin

  Olen joskus kokeillutkin Indonesialaista ruokaa. Tämän jutun ja reseptien perusteella tekisin salaatin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hh

  26. 4. 2013 20.29

 245. Indonesialainen ruoka kuullostaa

  Indonesialainen ruoka kuullostaa hyvältä. Voisin kokeilla Rendang Curry:a naudanlihasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Inssi

  26. 4. 2013 21.10

 246. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on herkkua!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  essu

  26. 4. 2013 21.49

 247. Tykkään aasialaisesta ruuasta.

  Tykkään aasialaisesta ruuasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kippo

  26. 4. 2013 22.57

 248. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on hyvää ja terveellistä. Voisin kokeilla paistettuja nuudeleita

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ramses

  26. 4. 2013 23.12

 249. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on tosi hyvää….tekisin redang currya

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miksa78

  26. 4. 2013 23.55

 250. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä, varsinkin kasvisruoan. Indonesialainen ruoka vaikuttaa tutustumisen ja kokeilemisen arvoiselta. Mie Goreng eli paistettu nuudeli olisi se, jota kokeilisin ekaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elkka

  27. 4. 2013 3.06

 251. En ole kauheasti

  En ole kauheasti maistellut aasialaista. Ohjeet kuulostivat hyviltä, näistä kokeilisin Rendang Currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sar i

  27. 4. 2013 6.49

 252. riisiä kanaa vokissa

  riisiä kanaa vokissa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sippe

  27. 4. 2013 7.19

 253. Pidän aasialaisesta ruuasta

  Pidän aasialaisesta ruuasta ja tässä tuli taas uusia herkullisia ohjeita, joita kokeilen ilomielin. Salaatin ystävänä valmistan ensin Indonesialainen Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rita

  27. 4. 2013 7.53

 254. aasiailainen ruoka ei

  aasiailainen ruoka ei ole mitään niinkuin täällää esim. makkaraa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mauri52

  27. 4. 2013 7.55

 255. Kyllä maistuu

  Kyllä maistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoitsu55

  27. 4. 2013 8.19

 256. Tykkään aasialaisesta, mutta

  Tykkään aasialaisesta, mutta en osaa itse valmistaa. Mie Gorengia kokeilisin!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  vv

  27. 4. 2013 8.29

 257. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on erinomaista, harvemmin tosin tulee syötyä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuizukka

  27. 4. 2013 8.31

 258. Mie Gorengia tekisin,

  Mie Gorengia tekisin, njams! Ja rakastan mausteista ruokaaaa! :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonna

  27. 4. 2013 9.06

 259. Mie Goremgia tekisin;

  Mie Goremgia tekisin; njams! Ja rakastan mausteista ruokaa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonsku

  27. 4. 2013 9.07

 260. vaikuttaa aika maukkaalta

  vaikuttaa aika maukkaalta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  square

  27. 4. 2013 9.16

 261. gato gato salaatin

  gato gato salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eva

  27. 4. 2013 9.49

 262. Pidän paljon aasialaisesta

  Pidän paljon aasialaisesta ruuasta mutta kotosalla tulee harvemmin itse laitettua. Lähtiin varmaan enimmäisenä kokeilemaan paistettujen nuudeleiden ohjetta koska pidän kovasti nuudeleista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sanna

  27. 4. 2013 9.50

 263. Tekisin currya, paljon

  Tekisin currya, paljon currya! Katkaravuilla ja kanalla namnam.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Norppa

  27. 4. 2013 10.40

 264. pidän aasialaisesta ruoasta.

  pidän aasialaisesta ruoasta. gado gado salaatti olis kiva tehdä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  joppe

  27. 4. 2013 11.06

 265. Tykkään aasialaisesta, indonesialainen

  Tykkään aasialaisesta, indonesialainen kuulostaa mielenkiintoiselta, tuo gado gado salaatti voisi olla kokeilulistalla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emm

  27. 4. 2013 11.42

 266. Kyllä olen ja

  Kyllä olen ja tekisin mie goreng paistetut nuudelit

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lipfert

  27. 4. 2013 11.53

 267. Kana, kookos ja

  Kana, kookos ja curry toimii aina.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pii

  27. 4. 2013 13.44

 268. Limemauste ja kana

  Limemauste ja kana

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tii

  27. 4. 2013 14.48

 269. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä ja varsinkin thaimaalaisen. Indonesialainen ruoka vaikuttaa tämän jutun perustella todella hyvältä. Näistä resepteistä voisin kokeilla Mie Gorengia eli paistettua nuudelia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  EssiS

  27. 4. 2013 16.04

 270. Pidän varsinkin intialaisesta

  Pidän varsinkin intialaisesta ruoasta. En ole vielä sitä itse tehnyt, mutta voisin kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miia

  27. 4. 2013 17.46

 271. olen aasialaisen ruuan

  olen aasialaisen ruuan ystävä, indosenialainen vaikuttaa hyvältä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kaarina

  27. 4. 2013 17.53

 272. Sekä että, jotkut

  Sekä että, jotkut soosit ovat erinomaisia, toisista nousee pala kurkkuun. Valitettavasti ei voi tietää ennen kuin maistaa…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  -K-

  27. 4. 2013 17.59

 273. olen ollut tyytyväinen

  olen ollut tyytyväinen tuotteisiin ja makuun

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jess

  27. 4. 2013 18.02

 274. en ole. pahemmin

  en ole. pahemmin maistellut. mutta reseptit vaikutti hyviltä.tekisin gado gado salaattia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ulla

  27. 4. 2013 18.17

 275. Aasialainen toimii aina.

  Aasialainen toimii aina. Ehkäpä possua ja äyriäisiä tekisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jepjep

  27. 4. 2013 18.19

 276. tykkään kyllä! :)

  tykkään kyllä! :)
  Tekisin paistettuja nuudeleita, ne on herkkua!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  zarahzina

  27. 4. 2013 18.42

 277. Mie Gorenk

  Mie Gorenk

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aro

  27. 4. 2013 18.44

 278. dippikastike kuullostaa herkulliselta!

  dippikastike kuullostaa herkulliselta! : )

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  yunc

  27. 4. 2013 20.01

 279. kyllä aasialainen ruoka

  kyllä aasialainen ruoka maistuu.indonesialaistkin voisi kokeilla.aloitta esim.paitetulla nuudelilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjuska

  27. 4. 2013 20.23

 280. spicy

  spicy

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  juuu

  27. 4. 2013 21.34

 281. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on ollut jo pitkään lemppariani. Indonesialainen ruoka houkuttaa kovasti ja etenkin paistettua nuudelia tekisin itsekin mielelläni :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lillamy

  27. 4. 2013 22.14

 282. En erityisemmin ole

  En erityisemmin ole tehnyt intialaista ruokaa, jotain nuudeliwokkia joskus olen tehnyt. Voisin kokeilla tuota paistetut nuudelit reseptiä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miu

  27. 4. 2013 22.31

 283. Intialainen on parasta.

  Intialainen on parasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elias

  28. 4. 2013 1.25

 284. Rendang Curry näyttää

  Rendang Curry näyttää hyvältä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tex

  28. 4. 2013 5.06

 285. mielestäni redang curry

  mielestäni redang curry , sitä voisi kokeilla erilaisiin visioihin :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mARJIS

  28. 4. 2013 8.03

 286. Tekisin nasi gorengia,

  Tekisin nasi gorengia, tein sitä joskus aikoinaan kotitalouden tunnilla. Tykkään kyllä aasialaisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tiia

  28. 4. 2013 8.42

 287. Valmistaisin varmaan Rendang

  Valmistaisin varmaan Rendang curryä. Aasialainen ruoka vaikuttaa hyvältä, mieluusti sitä syö. Tykkään valtavasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  soile

  28. 4. 2013 9.15

 288. tykkään kovasti,ketjap manis

  tykkään kovasti,ketjap manis on paras

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tina

  28. 4. 2013 9.57

 289. Aasialainen ruoka maistuu

  Aasialainen ruoka maistuu kyllä, tykkään tulisista mauista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkku

  28. 4. 2013 10.56

 290. Rendang curry

  Rendang curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Wenla

  28. 4. 2013 11.13

 291. Aasiassa reissailun jälkeen

  Aasiassa reissailun jälkeen olen jäänyt koukkuun noihin mainioihin maustettuihin ruokiin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riti

  28. 4. 2013 11.31

 292. Pidän mausteisesta ruoasta

  Pidän mausteisesta ruoasta ja herkullisilta näyttävät kaikki kuvat. Redang Curryä voisin ensimmäisenä kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Meeri

  28. 4. 2013 11.59

 293. curry-tahna on lempparini!

  curry-tahna on lempparini!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maggy

  28. 4. 2013 12.08

 294. aasialainen ruoka on

  aasialainen ruoka on hyvää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TheZ2K

  28. 4. 2013 13.27

 295. paistettuja nuudeleita.

  paistettuja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jk85

  28. 4. 2013 14.53

 296. Indonesialainen ruoka menee

  Indonesialainen ruoka menee mukisematta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Temmis

  28. 4. 2013 15.09

 297. INDONESIALAINEN KEITTIÖ ON

  INDONESIALAINEN KEITTIÖ ON TEVETULLUT, RAKASTANA MAUSTEISTA RUOKAA
  JA TEKIISN ENSIKSI TUON PAISTETUT NUUDELIT JA SITTEN KOKEILISIN MUITA. ERITTÄIN HOUKUTTELEVAA

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tellervo

  28. 4. 2013 15.25

 298. Rendang curry lähtisi

  Rendang curry lähtisi testaukseen, jos voittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  enni

  28. 4. 2013 15.42

 299. pidän aasialaisesta ruuasta.

  pidän aasialaisesta ruuasta. Rendang Currya testaisin ekaks.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  viikko2

  28. 4. 2013 15.50

 300. Pidän mausteisesta ruoasta

  Pidän mausteisesta ruoasta ja paistettuja nuudeleita tekisin. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sus

  28. 4. 2013 16.18

 301. Mausteisuus, parasta

  Mausteisuus, parasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  j

  28. 4. 2013 16.32

 302. Rendang Curry kanalla

  Rendang Curry kanalla vaikuttaa herkulliselta *nam*

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  DiDI

  28. 4. 2013 16.48

 303. Olen aasialaisen ruuan

  Olen aasialaisen ruuan ystävä,tuo Mie Goreng voisi olla hyvää…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emppu78

  28. 4. 2013 17.52

 304. Paistetut nuudelit <3

  Paistetut nuudelit <3

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LiiSai

  28. 4. 2013 18.02

 305. Aasialaisista ruoista suosikki

  Aasialaisista ruoista suosikki on thaimaalainen, indonesialaista en tunne, mutta vaikuttaa hyvältä. Mie Goreng eli paistettu nuudeli ohjeena kiinnostavin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RMR

  28. 4. 2013 18.47

 306. Kyllä aasialaista ruokaa

  Kyllä aasialaista ruokaa syö mutta se ei ole kuitenkaan ihan ykkössuosikkia. Indonesialainen ruoka vaikuttaa vähintään kokeilemisen arvoiselta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  cmyk

  28. 4. 2013 18.55

 307. Rendang Curry voisi

  Rendang Curry voisi olla sopiva tapa tutustua indoneesialaiseen ruokaan joka on ennestään vierasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jari

  28. 4. 2013 19.27

 308. Thaimaalainen ruoka on

  Thaimaalainen ruoka on hyvää, pidän tulisuudesta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tanjus

  28. 4. 2013 19.36

 309. Indonesialainen ruoka vaikuttaa

  Indonesialainen ruoka vaikuttaa erittäin hyvältä vaihtelulta. Kokeilisin ensimmäisenä rendang currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Milla

  29. 4. 2013 0.09

 310. ei tule mieleen

  ei tule mieleen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sepi

  29. 4. 2013 11.19

 311. Rendang voisi maistua....

  Rendang voisi maistua….

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  :)s

  29. 4. 2013 12.40

 312. Kaikkiruokainen, Mie Goreng

  Kaikkiruokainen, Mie Goreng kokeilisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanhi

  29. 4. 2013 16.21

 313. Indonesialainen Gado Gado

  Indonesialainen Gado Gado -salaatti vaikuttaa hyvältä!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JJKK

  29. 4. 2013 17.04

 314. Rendang currya kokeilisin

  Rendang currya kokeilisin jos voittaisin! Kaikki indonesialaiset ohjeet kiinnostavat jos monen muunkin kulttuurin ja varsinkin aasialainen keittiö.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eemari

  29. 4. 2013 17.09

 315. Pidän aasialaisesta ruoasta.

  Pidän aasialaisesta ruoasta. Mieluiten kuitenkin Aasiassa syötynä,. Esitellyistä ohjeista kiinnostavin on Mie Goreng.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mormor

  29. 4. 2013 17.47

 316. Indonesialainen Gado Gado

  Indonesialainen Gado Gado salaatti

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninnihiiri

  29. 4. 2013 18.45

 317. Pidän kovasti aasialaisesta

  Pidän kovasti aasialaisesta ruoasta mutta tuntuu että nämä maisteet ovat liian tulisia minulle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirsu

  29. 4. 2013 19.29

 318. olen ja hyvältä

  olen ja hyvältä vaikuttaa. randnag curry.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tommi

  30. 4. 2013 5.47

 319. Gado-gado salaattia.

  Gado-gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hilu

  30. 4. 2013 5.49

 320. Pidän kyllä aasialaisista

  Pidän kyllä aasialaisista mauista. Sopivan tulista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Giglio

  30. 4. 2013 9.33

 321. Tekisin Gado-gado salaatin.

  Tekisin Gado-gado salaatin. Pidän aasialaisesta ruuasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lissukka

  30. 4. 2013 14.01

 322. Kyllä pidän aasialaisesta

  Kyllä pidän aasialaisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janelle

  30. 4. 2013 14.39

 323. Minulle aasialainen ruoka

  Minulle aasialainen ruoka on lähes tuntematonta, joten olisi kyllä ihan mukava päästä kaikenlaista kokeilemaan, jos tuon paketin voittaisi :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Minna

  30. 4. 2013 15.59

 324. Olen kyllä aasialaisen

  Olen kyllä aasialaisen ruoan ystävä ja indonesialainen ruoka vaikuttaa jutun perusteella herkulliselta. Ainakin paistettua nuudelia on pakko kokeilla!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Siiri

  30. 4. 2013 16.04

 325. Herkulliseltahan nuo vaikuttavat,

  Herkulliseltahan nuo vaikuttavat, mutta en ole tainnut koskaan syödä. Tekisin sen, mikä sillä hetkellä tuntuisi houkuttelevimmalta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mrsmo

  30. 4. 2013 16.42

 326. Hyvän näköiseltä vaikuttaa.

  Hyvän näköiseltä vaikuttaa. Yleensä pidän aasialaisesta ruuasta, mutta Indonesialainen ruoka on vielä kokeilematta. Pitäs kokeilla. Rendang Curry olisi varmaankin ensimmäinen kokeilu, minkä tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anrero

  30. 4. 2013 17.15

 327. Aika vähän tunnen

  Aika vähän tunnen aasialaista ruokakulttuuria. Nyt kiinnostaa indonesialainen. Tekisin paistettuja nuudeleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marsupilami

  30. 4. 2013 17.54

 328. Tekisin paistettua nuudelia.

  Tekisin paistettua nuudelia. Aasialainen ruoka on herkkua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sumi

  30. 4. 2013 20.17

 329. Nyt ainakin olen!

  Nyt ainakin olen! Vaikuttaa todella kiinnostavan hyvältä! Ehdottomasti haluan koittaa tuota Rendang Currya

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Eikku

  30. 4. 2013 22.31

 330. Pidän aasialaisesta ruoasta

  Pidän aasialaisesta ruoasta niin Kiinassa kuin Vietnamissakin. Edellä olevista ruoista tekisin ainakin paistetut nuudelit.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  klaara

  1. 5. 2013 7.11

 331. Pidän mausteisista ruuista,

  Pidän mausteisista ruuista, tekisin Mie Goreng.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Juuhan

  1. 5. 2013 9.03

 332. voisin kokeilla kaikkia,

  voisin kokeilla kaikkia, ei ole tuttuja

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hellu63

  1. 5. 2013 13.55

 333. Indosialainen ruoka vaikuttaa

  Indosialainen ruoka vaikuttaa mielenkiintoiselta, mausteiselta ja uudelta :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hempukka

  1. 5. 2013 17.03

 334. Pidän kyllä aasialaisista

  Pidän kyllä aasialaisista mauista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoo

  1. 5. 2013 18.10

 335. Poikani rakastaa mausteisia

  Poikani rakastaa mausteisia ruokia, kokkaa niitä usein kotona ollessaan, makeaa chilikastiketta lutraa joka paikkaan : )

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helina

  1. 5. 2013 20.29

 336. en ole koskaan

  en ole koskaan ennen tehnyt aasialaista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jossu82

  1. 5. 2013 20.33

 337. Enemmän suomalaisen ystävä,

  Enemmän suomalaisen ystävä, mut hienous on toisinaan myös eksoottiset maut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kettu

  2. 5. 2013 0.44

 338. En välitä oikein

  En välitä oikein mausteisesta ruuasta, mutta välillä on hyvä tehdä erilaistakin ruokaa, indonesialainen ruoka vaikuttaa semmoiselta että sitä täytyy tehdä joku päivä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  liinail

  2. 5. 2013 4.34

 339. kyllä ruoka maistuu!

  kyllä ruoka maistuu!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  quartz

  2. 5. 2013 6.41

 340. mielenkiintoisia ruokia. syön

  mielenkiintoisia ruokia. syön miltei päivittäin kiinalaista ruokaa ja vaihtelu virkistäisi kovasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heidi

  2. 5. 2013 12.20

 341. Kelpaisi

  Kelpaisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  repukka

  2. 5. 2013 13.29

 342. Oikein hyvältä maistuu

  Oikein hyvältä maistuu aasialainen, mausteinen ruoka!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  suba

  2. 5. 2013 13.50

 343. Maukkaalta vaikuttavat; salaattia

  Maukkaalta vaikuttavat; salaattia ja nuudeleita kokeilisin ensiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjis

  2. 5. 2013 20.36

 344. Kaikki uusi käy.

  Kaikki uusi käy.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ML

  3. 5. 2013 12.18

 345. kokeilisin aikakin gado

  kokeilisin aikakin gado salattia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  N30

  3. 5. 2013 14.39

 346. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on ehdoton inspiraationi lähde omassa keittiössäni. Kasvissyöjänä löydän itselleni aina jotakin kokattavaa. Tekisin tofusta ja kasvisksista ihanaa wokkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  norre

  4. 5. 2013 8.44

 347. Olen joskus maistanutkin

  Olen joskus maistanutkin indonesialaista ruokaa, mutta menisin varmaan jutun perusteella maistamaan silloinkin, jos en vielä tietäisi hyväksi. On ihana sekoitus kiinalaista ja intialaista! Näistä kokeilisin varmaan ainakin Gado Gadoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiinamoi

  4. 5. 2013 8.52

 348. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä, joskin Spice Up -tuotesarja ei ole kovin tuttu. Enemmän käytän Uncle Ben’sin ja Santa Marian tuotteita. Tekisin luultavasti alkuun curryn reseptin mukaan, sitten lähtisin kokeilemaan omia sävellyksiä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hipsu

  4. 5. 2013 10.51

 349. Paistetut nuudelit.

  Paistetut nuudelit.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minicat

  4. 5. 2013 14.55

 350. Olen aasialaisen ruoan

  Olen aasialaisen ruoan ystävä, ja kokeilisin kaikkia reseptejä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Annu

  4. 5. 2013 15.19

 351. Kyllä olen, mielelläni

  Kyllä olen, mielelläni kokeilisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kipa

  4. 5. 2013 16.44

 352. tykkään aasialaisesta ja

  tykkään aasialaisesta ja kokeilisin muita paitsi curryruokia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  m

  4. 5. 2013 17.50

 353. Ehdottomasti paistetut nuudelit,

  Ehdottomasti paistetut nuudelit, tosin kaikki vaikutti hyviltä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elsa

  4. 5. 2013 21.43

 354. Tulinen ruoka on

  Tulinen ruoka on mun makuun.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miksu

  5. 5. 2013 6.54

 355. moi

  moi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  poksi

  5. 5. 2013 14.05

 356. En ole syönyt

  En ole syönyt aasialasta ruokaa. Kokeilisin Rendang Curryä. Ohjeet vaikuttivat kovin mausteisilta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Älämölö

  5. 5. 2013 14.52

 357. Aika vierasta on,

  Aika vierasta on, joku nuudeliruoka kiinnostaisi!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  M

  5. 5. 2013 18.19

 358. Melko tuttua, paistetut

  Melko tuttua, paistetut nuudelit menee kokeiluun!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  puupu

  5. 5. 2013 19.01

 359. En pysty syömään

  En pysty syömään vahvasti maustettuja ruokia koska vatsani on niin sensitiivinen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marita

  5. 5. 2013 22.58

 360. Olen ehdottomasti, erittäin

  Olen ehdottomasti, erittäin ihanaa vaihteluu normi arkiruokaan.
  Lukeman perusteella vaikuttaa hyvältä, mutta makuhan se on mikä ratkaisee.
  Tekisin Rendang Curryn.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lilla

  5. 5. 2013 23.36

 361. Pidän todella paljon

  Pidän todella paljon aasialaisesta ruoasta ja indonesialainen ruoka vaikuttaa todella hyvältä tämän jutun perusteella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Faasi

  6. 5. 2013 7.46

 362. En. Syötävältä. Gado

  En.
  Syötävältä.
  Gado Gado.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  luonnollinenko

  6. 5. 2013 8.50

 363. rendang curry

  rendang curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tup

  6. 5. 2013 15.30

 364. olen kaakkois-aasialaisen ruokakulttuurin

  olen kaakkois-aasialaisen ruokakulttuurin ystävä ja paikan päällä on käyny monet kerrat se toteamassa, myös indonesiassa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mahi

  7. 5. 2013 8.12

 365. kyllä meillä syödään

  kyllä meillä syödään aasialaista viikottain – eikä oo vielä kyllästytty

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  janskuli

  7. 5. 2013 10.50

 366. mielenkiintoiselta ja sapuskaa

  mielenkiintoiselta ja sapuskaa tietenkin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aee

  7. 5. 2013 13.37

 367. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on hyvää! Gado Gado salaatti kuulostaa erityisen hyvälle :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Helene

  7. 5. 2013 18.36

 368. Tekisin wokkia jossa

  Tekisin wokkia jossa olisi riisiä, vihanneksia ja pähkinöitä..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  reetta

  7. 5. 2013 21.03

 369. Aasialainen ruoka on

  Aasialainen ruoka on hyvää! Itse en kuitenkaan ole kokeillut tehdä, mutta hyvät ohjeet varmasti innostavat kokeilemaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sohwi

  7. 5. 2013 21.28

 370. Jos voittaisin niin

  Jos voittaisin niin kokkaisin Gado Gado salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  8. 5. 2013 6.52

 371. Pidän erityisesti kiinalaisesta

  Pidän erityisesti kiinalaisesta ruoasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Netteriina

  8. 5. 2013 6.54

 372. paistettu nuudeli kuulostaa

  paistettu nuudeli kuulostaa hyvältä ja intialainen ruoka on mielenkiintoista ja mausteista. tykkään mausteisesta ruuasta jonkin verran :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mmmmmm

  8. 5. 2013 8.57

 373. Olen aasialaisten ruokien

  Olen aasialaisten ruokien ystävä, ja tämä oli inspiroiva. Kokeilisin Indonesialainen Gado Gado salaattia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mimme

  8. 5. 2013 10.42

 374. hmm ehkäpä kokeilisin

  hmm ehkäpä kokeilisin paistettua nuudelia kera gado salaatin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sissi

  8. 5. 2013 10.49

 375. Mie Goreng -ruoan

  Mie Goreng -ruoan tekisin, sillä se kuulostaa todella maukkaalta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sansku

  8. 5. 2013 23.40

 376. Olen aasialaisen ruuan

  Olen aasialaisen ruuan ystävä mutten itse osaa valmistaa sitä. Jos voittaisin kirjan, kokeilisin ensimmäisenä Rendang currya. Nam!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laura

  9. 5. 2013 5.34

 377. salaatia kokeilisin

  salaatia kokeilisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miuku

  9. 5. 2013 8.56

 378. Vaikuttaa hyvältä. Pidän

  Vaikuttaa hyvältä. Pidän siitä että ruuasta voi maistaa muutakin kuin suolan ja pippurin. Tekisin varmaan paistetut nuudelit.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pia1000000

  9. 5. 2013 10.45

 379. hyvää on, currya

  hyvää on, currya voisi tehdä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  speedy

  9. 5. 2013 17.06

 380. Vääntäisin varmaan jotain

  Vääntäisin varmaan jotain kanaruokaa chilituotteiden avulla. Toistaiseksi ei ole kokemusta tahnoista ruoanlaitossa, mutta mielellään voisi testata.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Viherpippuripeukalo

  9. 5. 2013 17.21

 381. Yleensä teen mausteseokset

  Yleensä teen mausteseokset itse, mutta jskus haluaa päästä ruoanlaitossa helpolle. Silloin valmiit mausteseokset ovat käteviä. Ylläolevista paistetut nuudelit vaikuttavat hyviltä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Iamam

  9. 5. 2013 20.59

 382. Indonesialainen ruoka vaikuttaa

  Indonesialainen ruoka vaikuttaa tosi mielenkiintoiselle. Tekisin mausteista kanaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonsetti

  9. 5. 2013 21.15

 383. Olen kevään aikana

  Olen kevään aikana hullaantunut erilaisiin wokkeihin ym. Nuudelipannu näytti erityisen herkulliselta, se varmaan päätyisi ensimmäisenä kokeiluun.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Henriikka

  9. 5. 2013 22.53

 384. Wokkeja

  Wokkeja

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaneli30

  10. 5. 2013 11.54

 385. Ei ole tuttua.

  Ei ole tuttua. Rendang currya varmaan kokeilisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mete

  10. 5. 2013 13.30

 386. Indonesialainen ruoka kuulostaa

  Indonesialainen ruoka kuulostaa herkulliselta. Tekisin jotain kasviscurryä jos voittaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  henna

  10. 5. 2013 21.42

 387. ei ole tuttu.indonesialaisen

  ei ole tuttu.indonesialaisen ruokakutsun järjestäisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lea

  10. 5. 2013 22.36

 388. En oo vissiin

  En oo vissiin koskaan syöny

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sami Kuusimäki

  10. 5. 2013 22.45

 389. En niinkään

  En niinkään

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TH

  10. 5. 2013 23.54

 390. Valkoinen currytahna kuulostaa

  Valkoinen currytahna kuulostaa mielenkiintoiselle. Tekisin varmaankin jotain grillissä tehtävää wokin tapaista juttua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ensu

  11. 5. 2013 7.31

 391. Mie Goreng voisi

  Mie Goreng voisi olla ensimmäisenä jota tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Armiidatar

  11. 5. 2013 8.08

 392. Pidän aasialaisesta ruuasta,

  Pidän aasialaisesta ruuasta, mutta indonesialaista ruokaa en ole syönyt. Se vaikuttaa kuitenkin mielenkiintoiselta. Ensimmäiseksi tekisin varmaankin Mie Gorengia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Karkki

  11. 5. 2013 12.24

 393. IHANAA KUN TULEE

  IHANAA KUN TULEE UUSIA MAKUJA UUDENLAISIA VAIHTOETOJA, UUSIA MAUSTEITA JOTKA MAISTUU JA TUOKSUU HOUKUTAVALLE
  WOKKIA LAITAN JA RAKASTAN MAUSTEITA

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TELLERVO

  11. 5. 2013 17.22

 394. juuh

  juuh

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jussi

  11. 5. 2013 19.40

 395. Gado Gado salaatti

  Gado Gado salaatti kuulostaa hyvältä,menisi heti kokeiluun

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuikku

  12. 5. 2013 6.41

 396. Pidän kiinalaisesta ruoasta

  Pidän kiinalaisesta ruoasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Antsah

  12. 5. 2013 11.14

 397. Kyllähän aasialainen ruoka

  Kyllähän aasialainen ruoka maistuu, jutun perusteella indonesialainenkin ruoka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ruokaohjeista Mie Goreng eli paistettu nuudeli voisi olla sellainen joka kelpaisi lapsillekin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Johanna

  12. 5. 2013 11.29

 398. Tykkään etenkin currysta.

  Tykkään etenkin currysta. Indonesilaista ruokaa en ole maistanut, mutta vaikuttaa hyvältä. JOs voittaisin, tekisin Rendang Currya.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkkux

  12. 5. 2013 17.08

 399. wokki on suosikki,

  wokki on suosikki, aasialainen ruoka maistuu..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piiae

  12. 5. 2013 17.54

 400. kyllä syön mielelläni

  kyllä syön mielelläni varmasti myös indonesialaista ruokaa, kaikki käy. Mausteista pidän.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jukka

  12. 5. 2013 17.55

 401. Kyllä maustetu ruat

  Kyllä maustetu ruat on meidän makuun. Teikisin poikani kanssa wokkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helina

  12. 5. 2013 19.24

 402. poikaystävä rakastaa tulista

  poikaystävä rakastaa tulista ruokaa. tekisin kanakastiketta riisillä höystettynä =)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mari

  12. 5. 2013 19.39

 403. Olen. Aasialainen, niinkuin

  Olen. Aasialainen, niinkuin muukin reippaasti maustettu ruoka on sitä, mitä masokisti kaipaa syödäkseen.
  Yes sir, alkaa polttaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Top sef

  12. 5. 2013 21.10

 404. Uusia makuelämyksiä! Parasta

  Uusia makuelämyksiä! Parasta elämässä !

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mannu

  13. 5. 2013 2.30

 405. Oijoi, ihania reseptejä.

  Oijoi, ihania reseptejä. Pakko päästä testaamaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ölli

  13. 5. 2013 7.36

 406. aivan uusi tuttavuus,

  aivan uusi tuttavuus, olis kiva kokeilla noita ohjeita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kaijas

  13. 5. 2013 10.43

 407. Rendang curry YUMMY

  Rendang curry YUMMY

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  13. 5. 2013 11.58

 408. Pidän aasialaisesta ruoasta,

  Pidän aasialaisesta ruoasta, mutta en tunne indonesialaista. Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Valitisisin kokeiltavaksi Mie Gorengin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mimmu02

  13. 5. 2013 12.24

 409. Pidän kiinalaisesta ruoasta

  Pidän kiinalaisesta ruoasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoo

  13. 5. 2013 16.48

 410. Pidän kaikesta eksoottisesta

  Pidän kaikesta eksoottisesta ja erilaisesta joten kyllä olen. Herkulliselta vaikuttaa;)Intialaisen Gado Gado salaatin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Drifgez

  13. 5. 2013 17.57

 411. rakastan aasialaista ruokaa

  rakastan aasialaista ruokaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minna

  13. 5. 2013 20.02

 412. Kyllä pidän. Mausteet

  Kyllä pidän. Mausteet sopisivat hyvin wokiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emppu

  14. 5. 2013 1.15

 413. Indonesialainen Gado Gado

  Indonesialainen Gado Gado salaatti vaikuttaa hyvältä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jokke

  14. 5. 2013 1.16

 414. Pidän aasialaisesta kasvisruoasta

  Pidän aasialaisesta kasvisruoasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maija

  14. 5. 2013 1.18

 415. Olen valtava aasialaisen

  Olen valtava aasialaisen ruuan ystävä. Olen kerran indonesialaista ruokaa maistanut ja se vei kielen mennessään. Olisi kiva itse kokeilla laittaa sitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Erika

  14. 5. 2013 2.39

 416. Pidän mutta olen

  Pidän mutta olen huono kokeilemaan. Ihanaa, kun joku osaa tehdä. Itse vasta opetteluvaiheessa pikkuhiljaa…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiiti66

  14. 5. 2013 5.36

 417. aasialaista ruokaa

  aasialaista ruokaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tapani

  14. 5. 2013 5.40

 418. Nasi Gorengia tekisin

  Nasi Gorengia tekisin ja muitakin ohjeita kokeilisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mindy

  14. 5. 2013 6.33

 419. Tykkään aasialaisesta. Wokkiruuat

  Tykkään aasialaisesta. Wokkiruuat nopeita ja herkullisia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  takso

  14. 5. 2013 9.25

 420. en

  en

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  A.R.

  14. 5. 2013 9.27

 421. Rendang curry <3

  Rendang curry <3 nam

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mann

  14. 5. 2013 9.54

 422. Tykkään. Jättäisin kokkailut

  Tykkään.
  Jättäisin kokkailut suosiolla muille perheenjäsenille :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  liisa

  14. 5. 2013 9.55

 423. Kaikkiruokainen. :) Nuudeli-resepti

  Kaikkiruokainen. :) Nuudeli-resepti kuulosti hyvältä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tatti

  14. 5. 2013 15.52

 424. Rendang Currya olisi

  Rendang Currya olisi kiva kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helsi

  14. 5. 2013 15.57

 425. Aasialainen ruoka maistuu

  Aasialainen ruoka maistuu — maasta ja ruuasta riippuen. Indonesiassa matkustaneena tiedän että ruokia löytyy myös sieltä herkullisesta vähemmän herkulliseen. Paistettu nuudeli maistuu aina. ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jaana Saarenpää

  14. 5. 2013 17.18

 426. olen ystävä

  olen ystävä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mikki

  14. 5. 2013 17.19

 427. Ihania mausteita, riisi

  Ihania mausteita, riisi kun on niin mauton mutta ei ole indonesialaisen tahnan joukossa.
  Vesihän tässä kielelle tulee. Valitsin
  Indonesialainen Gado Gado salaatti, mutta itse keittäisin yllä heti riisiä ja laittaiisn tuota tahnaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TELLERVO

  14. 5. 2013 18.46

 428. Mie Goreng voisi

  Mie Goreng voisi kokkailla. Näytti maukkaalta ja sopisi omille makunystyröille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nakke

  14. 5. 2013 18.47

 429. Vaikuttaa hyvältä, kaikki

  Vaikuttaa hyvältä, kaikki reseptit kiinnostavia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tipitii

  14. 5. 2013 19.51

 430. Rendang Curry

  Rendang Curry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kariet

  14. 5. 2013 21.15

 431. Mausteinen aasialainen ruoka

  Mausteinen aasialainen ruoka maistuu minun suussani. En kyllä tunne sikäläistä ruokakulttuuria kovinkaan hyvin, mutta esitellyistä resepteistä valintani olisi Mie Goreng eli paistettu nuudeli.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Vinkka

  14. 5. 2013 21.21

 432. olen Amsterdamissa syönyt

  olen Amsterdamissa syönyt läpi monta ateriakokonaisuutta indonesialaista ja tykkään kovasti, nasi goreng on helppo mutta kaikki käy..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mie123

  14. 5. 2013 22.48

 433. En Kiinnostavalta Gado

  En
  Kiinnostavalta
  Gado Gado

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  luonnollinenko

  14. 5. 2013 23.50

 434. NAM kaikki käy!

  NAM kaikki käy!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sissi

  15. 5. 2013 2.17

 435. Rakastan aasialaista ruokaa!

  Rakastan aasialaista ruokaa! Kokeilisin Rendang Curry:a ihan ensimmäiseksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rissy

  15. 5. 2013 6.23

 436. Aaasialainen ruoka on

  Aaasialainen ruoka on eksoottista – vaikkakaan curryn maku ei ole mieleeni. Tekisin paistettua nuudelia – merenelävät ja chili ovat ehdottomia suosikkejani – nam!!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nipa

  15. 5. 2013 7.20

 437. rengran currry

  rengran currry

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  k.k.

  15. 5. 2013 8.35

 438. olen ja tykkään

  olen ja tykkään syödä silloin tällöin. mieluiten miedommasta päästä, koska maut ovat ylipäänsä tulisia,mikä vain käy.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  immi

  15. 5. 2013 10.03

 439. Ehdottomasti olen. Jutun

  Ehdottomasti olen.
  Jutun perusteella indonesialainen ruoka sisältää monia elementtejä, joista pidän; vihanneksia ja vahvoja makuja.
  Taitaisin kokeilla Gado Gado salaattia; mutta saattaisin hieman soveltaa reseptiä ja vaihtaa tofun broileriin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aya

  15. 5. 2013 11.22

 440. gado-gado salaatti maistuisi

  gado-gado salaatti maistuisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  15. 5. 2013 14.11

 441. Tekisin Indonesialaista Gado

  Tekisin Indonesialaista Gado Gado salaattia ja olen Indonesialaisen ja muunkin aasialaisen ruoan ystävä! Ihanat vahvat maut :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  :)

  15. 5. 2013 14.57

 442. Ihan taatusti kokeilisin

  Ihan taatusti kokeilisin kaikkia vaihtoehtoja :)
  Tykkään maistella uusia tuulia ja mausteinen ruoka on eritoten minun makuuni.
  Kesällähän sitä on kivaa kokata jotain uutta :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pirpana

  15. 5. 2013 16.24

 443. vahvat maut ovat

  vahvat maut ovat mieleeni nyt olen ihan innoissani kun tämä elo näyttää taas kaikesta kokemastani huolimatta jatkuvan tässä on puhtia täynnä kokeilemaan uutta joten vuorollaan kaikki kokeiluun.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Teukka

  15. 5. 2013 16.26

 444. Todella hyvää,maistuu...

  Todella hyvää,maistuu…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jukkis

  15. 5. 2013 18.08

 445. ruoat vaikuttivat kiinnostavilta...en

  ruoat vaikuttivat kiinnostavilta…en tiedä vielä mitä kokeilisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  15. 5. 2013 18.32

 446. Gado Gado salaatti

  Gado Gado salaatti maistuisi varmasti! aasialainen on ihan jees

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  north

  15. 5. 2013 18.38

 447. aasialainen suosikkia...mie goreng

  aasialainen suosikkia…mie goreng

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  rene66

  15. 5. 2013 20.54

 448. tekisin inodnesialaista salaattia!

  tekisin inodnesialaista salaattia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  veera

  15. 5. 2013 21.03

 449. Indonesian maut tuntuvat

  Indonesian maut tuntuvat hyviltä, ei niin kauhean tulisilta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hannele Grandell

  15. 5. 2013 21.12

 450. Tuo nuudeli ruoka

  Tuo nuudeli ruoka vaikuttaisi semmoselta mitä voisin tehdä ruoaksi:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  rbm

  15. 5. 2013 22.17

Kirjoita kommentti