Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 11. 2019 Teksti Uutuudet, kuvat Fazer Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Uutuus – Fazer Alku Kauraöljy

Fazer Alku Kauraöljy on täysin uudenlainen, suomalaisesta kaurasta valmistettu kauratuote. Tyylikkääseen 250 ml:n lasipulloon pakattuun kauraöljyyn on uutettu kauran parhaat osat ja sitä on saatavana kahtena makuvarianttina: maustamaton ja sitruuna. Uutuudet ovat kaupoissa marraskuussa 2019.

Fazerilla kauraan suhtaudutaan intohimoisesti. Täyteläinen ja aromikas Fazer Alku Kauraöljy uutuus on valmistettu 100 % suomalaisesta kaurasta, ilman lisäaineita.

Lahdessa sijaitseva Fazerin Mylly on edelläkävijä innovatiivisten kauratuotteiden kehittämisessä. “Fazer Alku tuoteperhe on koostunut herkullisista aamiais- ja välipalatuotteista, kuten puuroista, muroista, ja mysleistä. Nyt haluamme tarjota kuluttajalle täysin uudenlaisen kauratuotteen – kauraöljyn, joka sopii erityisesti salaatteihin ja esimerkiksi pasta-annosten viimeistelyyn”, kertoo Jenni Jaakkola, Fazer Alku kategoriapäällikkö.

Kaura on ravitsemuksellisesti ainutlaatuista. Hyvälaatuisen proteiinin ja liukoisen kuidun lisäksi kaura sisältää muita viljoja enemmän rasvaa, yhteensä noin 7 prosenttia. Fazer Alku Kauraöljy sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja noin 40 % sen rasvahapoista ja runsaasti E-vitamiinia.

Foodwestin toteuttamassa tuoreessa kuluttajatutkimuksessa kauraöljyn ulkonäköä ja makua kiiteltiin: peräti 92 prosenttia kuluttajista piti tuotetta houkuttelevana ja kaksi kolmasosaa vastaajista olivat halukkaita ostamaan sitä.

Fazer Alku Kauraöljyssä on pehmeä ja täyteläinen kauran maku. Sillä voi viimeistellä pastan ja maustaa salaatin. Se sopii myös muuhun ruuanvalmistukseen, leivontaan ja paistamiseen.

Uutuustuote löytyy kauppojen öljyhyllystä ja se on kaupoissa marraskuussa 2019. Fazer Alku Kauraöljy säilyy huoneenlämmössä, mutta avaamisen jälkeen sitä suositellaan säilyttämään viileässä ja valolta suojattuna muiden erikoisöljyjen tapaan.

Fazer Alku Kauraöljy, 250 ml 

Kokeile kastaa leipää tai mausta. Lisää pastaan tai pitsan päälle oliiviöljyn tapaan.
Viimeistelyn lisäksi myös käyttää Fazer Alku Kauraöljyä ruuanvalmistukseen, leivontaan ja
paistamiseen.

Fazer Alku Kauraöljy & sitruuna, 250 ml

Sitruunalla maustettu kauraöljy toimii erityisen hyvin salaatin viimeistelyssä, sitruunaisessa
pastassa tai vaalean kalan kanssa.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti