Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 10. 2010 Teksti Tiedotteet, kuvat Kvik A/S Ei kommentteja Sisustus

Kermanvalkoiset keittiökalusteet kysyttyjä

Crema on Kvikin esittelemä uusi tyylikäs väri, joka antaa lisää valinnanvaraa kaunista keittiötä havittelevalle.

Ensi vaiheessa markkinoille tulee kaksi uudenväristä ovityyppiä: Crema Mirto ja Crema Rimini. Ne tulivat myyntiin kaikkiin Kvik-myymälöihin 1. lokakuuta.

Crema on Kvik-valikoiman uusi väri, jonka ensiesittely tapahtui kaikissa Kvik-myymälöissä 1. lokakuuta. Alkuvaiheessa saa kaksi ovityyppiä Crema-värisinä – Mirto ja Rimini, jotka ovat jo markkinoilla mattavalkoisina kalvopäällysteisinä ovina.

Crema Mirto tuo lämmintä hehkua selkeään, puhdaslinjaiseen keittiöön, Crema Rimini on taas klassinen, mutta ilmeeltään moderni ovimalli, joka luo hienon vastakohdan keittiössä nyt niin suosituille puhtaan kiiltäville pinnoille.

Kuvassa Kvikin Crema Mirto.

Yhdistää klassisen ja nykyaikaisen

Uuden jännittävän värin myötä Kvik antaa entistä enemmän mahdollisuuksia koota unelmakeittiö oman mielen mukaan.

”Crema on värisävy, joka toimii sillanrakentajana klassisen keittiön ja nykyaikaisen, puhdaslinjaisen keittiön välillä. Siten jokainen saa rakentaa keittiön omaan persoonalliseen tyyliinsä, omien mieltymystensä mukaan,” sanoo Andrew Long, Kvik A/S.

Kasvava kysyntä

Kvik esitteli uuden trendikkään värin kasvaneen kysynnän vuoksi.

”Sen lisäksi että uusi väri laajentaa valikoimaa, Crema on myös vastaus kysyntään, joka entistä voimakkaampana kohdistuu uusiin ja uudenlaisiin tapoihin yhdistää värejä ja materiaaleja. Olemme varmoja, että tyydytämme juuri viimeksi mainittua kysyntää uudella värillämme,” Andrew Long sanoo.

Crema Mirto ja Crema Rimini ovat vain osa vuoden uutuusovitarjonnasta. Kvik paljastaa siis lisää uutuuksia vuoden loppuun mennessä.

Kuva: Crema Rimini on herkkua kaikille klassisen keittiötyylin ystäville.

Tiedon ja kuvat välitti Harkonsalo & Vesa.


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti