Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Sisustus

Makkarin uudet tuulet

Pitenevät päivät kertovat kevään tulosta ja edessä olevasta juhlakaudesta. Finlaysonilta löytyy upeita tekstiililahjoja niin äitienpäivään kuin hää- ja valmistujaispaketteihin. Mukana on 190-vuotisjuhlavuoden kunniaksi mallistoon nostettuja eri vuosikymmenten klassikkokuoseja, joiden myynnistä lahjoitetaan prosentti nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Finlaysonin laajasta tuote-, väri- ja kuosivalikoimasta löytyy lahja jokaiseen makuun.

Romanttisia kuoseja äidille

Finlaysonin satiinipussilakanat ovat oiva valinta ripauksen ylellisyyttä kaipaaville. Äitienpäivälahjaksi sopivat mainiosti romanttiset, Liisa Suurlan suunnittelemat Kioto-satiinipussilakanat joko roosana tai harmaana. Vuodelta 2005 olevan klassikkokuosin suunnittelun inspiraationa on ollut kevään kirsikka- ja omenapuiden kukkaloisto. Lahjaa voi täydentää saman sarjan kylpy- ja käsipyyhkeillä.

Äitienpäivä- ja häälahjapakettiin sopivat erinomaisesti myös Anna Huhdan suunnittelemat, hempeän hienostuneet Heijastus-satiinipussilakanat. Kuosi heijastelee lehtien varjoja ja saa tuntumaan kuin niiden alla olisi suojaisessa ja viileässä varjossa hellepäivänä. Heijastus-satiinipussilakanoiden kanssa samaan pakettiin sointuvat hyvin roosat, heleän vihreät, harmaat ja valkoiset pyyhkeet.

Onni_pussilakanasetti_fiiilis-1

Loitsu ja Taika luovat ajatonta tyylikkyyttä

Sami Vullin suunnittelemat Loitsu– ja Taika-satiinipussilakanat luovat graafisen ja ajattoman vaikutelman. Nämä tyylikkäät kuosit sopivatkin varsin hyvin esimerkiksi häälahjaksi. Valkoharmaa Taika on kuin kuulas päivä, Loitsu puolestaan kuin tumma yö tai mystinen savu. Lahjaa voi helposti täydentää harmailla ja valkoisilla pyyhkeillä tai koristetyynyillä.

Paratiisi_pussilakansetti_fiilis3

Lahjaideoita valmistuneille

Kesän korvalla juhlitaan myös vastavalmistuneita. Finlaysonin valikoimassa on upeita lahjoja niin nuoreen kuin vähän varttuneempaan makuun. Anu Kanervon uudet Lei-pussilakanat tuovat raikkaan ja värikkään tuulahduksen Havaijilta. Surffauksesta ja rennosta rantaelämästä inspiraation saanut, vihreäkeltaisena ja turkoosinpunaisena saatava Lei sopii mainiosti esimerkiksi ylioppilaan lahjapakettiin.

Graafisempaan ja retrohenkiseen makuun soveltuvat Jaana Reinikaisen suunnittelemat Eveliina-pussilakanat mustavalkoisina, turkooseina tai punaisina. Kuosi on suunniteltu Aini Vaarin1960-luvun pienikuvioisen, mustavalkoisen vaatetuskankaan pohjalta, ja siitä on saatavissa myös yhteensopivat pyyhkeet.

Varma valinta lähes tulkoon jokaisen suomalaisen lahjalaatikkoon on Arja Mattilan vuonna 1971 suunnittelema Onni. Miljoonasydän-lisänimenkin aikoinaan saaneet suloiset ja harmoniset Onni-pussilakanat tuovat lempeää ja kodikasta tunnelmaa punavalkoisella sydänkuviollaan. Sympaattisen tuulahduksen menneestä voi antaa lahjaksi myös punaisten Käsi– ja sinisten Jalka-pyyhkeiden myötä.

Familon-tyynyt ja -peitteet pehmeiden pakettien aatelia

Päivänsankareiden laadukkaasta levosta pitävät huolen edistykselliset Familon-tyynyt ja -peitteet, jotka on helppo kääriä paketteihin joko sellaisenaan tai yhdessä pussilakanasetin kanssa.

Viimeisintä teknologiaa arvostavalle sopivat erinomaisesti Familon Ultra Thinsulate -tyynyt ja -peitteet. Teknisiltä ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa olevat Thinsulate-peitteet sisältävät korkealaatuista, hengittävää ja lämpöä sitovaa Thinsulate™-kuitua. Ohuet, silti lämpimät peitteet haihduttavat kosteutta ja pitävät samalla lämmön tallessa. Hengittävä Thinsulate-tyyny tuntuu aina raikkaalta ja ryhdikkäältä, ja sen Thinsulate™-eristekangas tekee tyynystä hyvin kestävän.

Lisäksi erilaisille ja eri-ikäisille nukkujille erinomaisia lahjavaihtoehtoja tarjoaa Familon Princess -sarja: peitevalikoimassa on kevyen ja normaalin peitteen lisäksi myös tuplapeite esimerkiksi hääparille sekä normaalia pidempi peite (220 cm) vaikkapa pitkille valmistuneille. Familon Princess -tyynyjä löytyy kolmessa koossa: matala-, normaali- ja jättityyny. Kosteutta siirtävän Cirrus-kuidun myötä Familon Princess -tuotteet ovat raikkaita ja hengittäviä.

Sekä Familon Thinsulate – että Familon Princess -sarjan tuotteilla on Allergiatunnus ja Avainlippu.

Kaikkia edellä mainittuja tuotteita on saatavilla Finlayson-verkkokaupasta, Finlayson-myymälöistä sekä Finlayson-jälleenmyyjiltä kautta maan.

www.finlayson.fi

Tiedotteen väliti Cisionwire.


Aiheet: , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti