Umami muualla Facebook

Julkaistu 2. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Sisustus

Uudet tapettimallistot

Värisilmän uusi Moment VII -tapettimallisto on Boråstapeterin kaikkien aikojen seitsemäs paloluokiteltu ja poikkeuksellisen kestävä Moment-mallisto. Uutuusmalliston erikoisuus ovat kymmenen energisoivaa, idästä inspiraationsa ammentanutta paneelitapettia. Malliston hillitympää puolta edustavat 42 ajatonta tapettikuosia.

Suuressa suosiossa

Boråstapeterin Moment-tapettimallistot ovat nousseet kansainväliseen suosioon klassisen designinsa ja innovatiivisen teknologiansa ansiosta. Näiden helposti kiinnitettävien EasyUp-tapettien erinomainen iskujen ja kolhujen kestävyys on johtanut siihen, että erityisesti arkkitehdit ja suunnittelijat ovat ottaneet Moment-mallistot omakseen. Moment-tapetit ovat myös paloluokiteltuja julkisiin tiloihin.
varisilma_moment_vii_2

Uutuutena näyttävät paneelitapetit

Maaliskuussa 2010 myyntiin tuleva Moment VII -mallisto koostuu 42 perinteisestä tapetista ja kymmenestä digitaalisesti painetusta paneelitapetista. Yhdeksän designpaneelia myydään kahden vuodan paketteina, yksi neljän vuodan pakettina. Valmiit, taulumaiset paneelit ovat kooltaan 90 x 270 cm (kaksi vuotaa) ja 180 x 270 cm (neljä vuotaa). Paneeleiden kokoa voi halutessaan kasvattaa 90 cm jaksoissa. Jatkossa näitä paneelitapetteja pystyy tilaamaan myös omien mittatoiveiden mukaan.

varisilma_moment_vii_4

Inspiraationa itä

Uuden Moment VII -malliston perinteisten tapettien kuviomaailma on hillityn geometrinen. Paneelitapetit puolestaan ovat saaneet inspiraationsa Venäjältä. Näiden designtapettien muotokieli on uhkea ja värimaailma kukoistava. Niissä on vaikutteita ortodoksikirkkojen kupoleista, Venäjän kansallispuvuista, itämaisesta mystiikasta sekä aasialaisesta leikkisyydestä. Näyttävät paneelitapetit tuovat kiinnostavaa kontrastia ja lisämaustetta muiden Moment-tapettien skandinaaviseen, selkeän vaaleaan kuviomaailmaan.

varisilma_moment_vii_3

Lisätietoja www.varisilma.fi
Tiedotteen ja kuvat välitti Cisionwire


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti