Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 5. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

Helppoa kasvojenhoitoa

Voi, että illalla laiskottaa, kun kasvojenpuhdistuksen aika koittaa! Huolellinen meikkien poisto, vie tovin aikaa, mutta on kuitenkin tärkeää, jotta mustapäitä ja muita epäpuhtauksia ei kehittyisi.

Nivean tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita, olen käyttänyt niitä jo pitemmän aikaa eri tarkoituksiin. Nyt ilahduin näistä puhdistusliinoista. Ne ovat kätevät erityisesti kesällä kun kasvotkin hikoilevat. Liinat on helppo ottaa matkalle, mökille, telttaretkelle ja veneeseen sekä tietysti paljon urheilevalle niistä on iloa.

Tiedote:

Uudet NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Make-up Remover -puhdistusliinat poistavat vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin iholta tehokkaasti innovatiivisen miselliteknologian avulla. Samalla mustan teen sisältämät luonnolliset antioksidantit ravitsevat ihoa ja tehostavat solujen aineenvaihduntaa.

Meikkitaiteilijat ja alan ammattilaiset kuten Ida Jokikunnas tietävät, että hehkuvan ja säteilevän ihon salaisuutena ovat päivittäiset ihonhoitorutiinit, joista yksi tärkeimmistä on huolellinen meikin puhdistaminen. NIVEA MicellAIR Expert Make-up Remover -puhdistusliinojen materiaali on tukeva, mutta iholle hyvin hellävarainen. Kostean tuntuiseen ja riittoisaan liinaan on imeytetty runsaasti puhdistavaa misellivettä. Liinaa voi käyttää sekä meikin perusteelliseen puhdistamiseen että meikin korjaamiseen.

– Säännöllisen puhdistamisen unohtaminen tai vääränlaisten puhdistustuotteiden käyttäminen jättävät jälkensä kasvoille: ihohuokoset tukkeutuvat, ihon pinta kuivuu ja iho muuttuu harmaaksi. Puhdistusliinat ovat kätevä apu etenkin meikkaamisen ohella meikin korjaamiseen sekä kuvauspäivän aikana tapahtuviin meikin vaihdoksiin, Jokikunnas kertoo.

Hellävaraista puhdistusta miselliteknologian avulla

NIVEAn arvostettu misellaariteknologia toimii iholla magneetin tavoin. Mikroskooppisen pienet helmet eli misellit tarraavat tehokkaasti epäpuhtauksiin, jotka pyyhkiytyvät puhdistusliinan avulla pois helposti ja hellävaraisesti. Kevyt koostumus jättää iholle raikkaan puhtaan tunteen, ja kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa palauttaen sen luonnollisen kosteustasapainon. Teknologiansa ansiosta NIVEAn miselliliinat jättävät ihon puhtaan ja raikkaan oloiseksi, ja iho saa puhdistuksen jälkeen jälleen hengittää vapaasti eikä iholle jää rasvoittuvan tuntuista kalvoa.

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Make-Up Remover -puhdistusliinat suositushinta n. 4,90€ / 20 kpl. Tuote kaupoissa toukokuussa 2018.

 

www.nivea.fi


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti