Umami muualla Facebook

Julkaistu 14. 12. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

Uuden vuoden lupauksia

Uusi vuosi alkaa taas puhtaalta pöydältä. Moni aloittaa ”uuden elämän”. Kaikki on taas mahdollista ja motivaatio itsensä hoitamiseen suuri. Liikunta on kaikkiin vaivoihin paras lääke. Ulkoilma ja kaikenlainen luonnossa liikkuminen virkistävät mieltä. Jo päivittäinen puolen tunnin lenkki riittää.

On hyvä huolehtia myös omasta suolistosta ja syödä monipuolisesti. Kun vatsa on kunnossa, on pääkin kunnossa. Hyvä ruoka näkyy koko olemuksessa.

Kasvojen hoitoa ei pidä unohtaa. Huolellinen meikkien ja epäpuhtauksien poisto on tärkeää. Tärkeää on myös huolehtia ihon kosteudesta. Etenkin kuivilla pakkassäillä. Iho kiittää, jos lupauksissa on otettu huomioon myös ihonhoito.

Nivea tiedottaa:

NIVEA tuo markkinoille innovatiivista hydrovaha-teknologiaa hyödyntävän NIVEA Care -voiteen, joka tarjoaa iholle huippunopeasti imeytyvää hellää huolenpitoa yhdestä purkista. Kaikille ihotyypeille sopiva yleisvoide kosteuttaa päivittäin niin vartalon kuin kasvojenkin ihoa. Hennon tuoksun omaava NIVEA Care on suunniteltu erityisesti naisen ihon tarpeisiin.

Kiireisen arjen keskellä monikäyttöinen luottotuote on kullanarvoinen. Uusi NIVEA Care sopii samanaikaisesti sekä jalkapohjille että kasvojen iholle, ja on näppärä niin salikassissa kuin reissussa. Kätevän yleisvoiteen voi sijoittaa aina kädenulottuville, esimerkiksi yöpöydän laatikkoon.

Uusi tehovoide täydentää NIVEAn klassikkotuotteiden sarjaa

Beiersdorfin tutkijat ovat kehittäneet NIVEAn yleisvoiteiden NIVEA Cremen ja NIVEA Softin rinnalle ainutlaatuiseen hydrovaha-teknologiaan perustuvan NIVEA Caren, jolle Beiersdorf myös parhaillaan hakee patenttia.

–NIVEA Care on aivan uudenlainen voide. Se sisältää pieniä hydrovahahiukkasia, jotka sulavat välittömästi kun voide pääsee kosketuksiin ihon kanssa. Näin voide imeytyy erittäin nopeasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hydrovaha ei myöskään jätä iholle rasvaista tunnetta ja sopii siten kiireiseenkin elämäntyyliin, kertoo Research & Development Lead Dr. Christiane Meyer, Beiersdorfilta.

Kulttimaineeseen noussut klassikkotuote NIVEA Creme perustuu vettä öljyssä -emulsioon, jossa voiteen lipidit kätkevät sisäänsä pieniä vesihiukkasia. NIVEA Care -voiteessa puolestaan pohja-aineena on vesi, joka kätkee sisäänsä pieniä vahahiukkasia, kuten silkkisen pehmeää sheapuun luonnollista vahaa. Innovatiivinen hydrovaha mahdollistaa voiteen huippunopean imeytymisen ja huolellisesti valikoidut kosteuttajat takaavat optimaalisen sekä pitkäkestoisen kosteutuksen koko keholle.

Suositushinnat:

NIVEA Care noin 6,00 € / 200 ml

NIVEA Care -voiteet kaupoissa tammikuussa 2018

Katso ideoita muuhun ihonhoitoon sivuilta:

www.nivea.fi
www.facebook.com/niveasuomi
www.facebook.com/niveamensuomi
www.instagram.com/niveasuomi/

 

 

Ihonhoidon asiantuntija Beiersdorfin pääkonttori on Hampurissa, Saksassa, ja yhtiö työllistää yli 17 000 työntekijää ympäri maailman. Beiersdorfin tuotteita myytiin vuonna 2015 6,7 miljardilla eurolla, ja Beiersdorf on ollut listattuna DAX-indeksiin joulukuusta 2008 lähtien. Beiersdorfin tuotemerkki NIVEA on maailman suosituin* ihonhoitobrändi. Yhtiön muita kansainvälisiä tuotemerkkejä ovat muun muassa Eucerin, Labello, La Prairie ja Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorfilla on yli 130 vuoden kokemus ihonhoidosta ja se on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. *Lähde: Euromonitor International Limited; NIVEA-tuotemerkki maailmanlaajuisesti vartalonhoito-, kasvojenhoito- ja käsienhoitokategorioissa, vähittäishinnoin, 2014.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti