Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 6. 2013 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat /kuva WSOY/Pertti Nisonen Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Tervetuloa Johanna!

Umamin uutena kirjoittajana aloittaa tällä viikolla toimittaja-tietokirjailija Johanna Vireaho. Hänen rakkaimpana aiheenaan on puutarha, ja nimenomaan puutarhaan Johanna meidät johdatteleekin. Johanna on kirjoittanut useita puutarha- ja tee se itse -kirjoja yhdessä valokuvaaja-sisarensa Sari Tammikarin kanssa, mm. tänä keväänä ilmestyneen Onnellisen puutarhurin vuosi (WSOY 2013), Onnellinen Puutarhuri (WSOY 2011) ja Suomalaisia Unelmapuutarhoja (WSOY 2008). Puutarha-aiheiden lisäksi Johanna kirjoittaa aikakauslehtiin myös tee se itse- ja lifestyle-aiheisia juttuja.

Vapaa-ajalla Johanna katoaa vanhan talon vallattomaan puutarhaan. Puolet vuodesta hujahtaa ihanasti pihalla keittiötarhassa ja kasvihuoneessa tai kukkatarhassa. Puutarhassa Johanna kokeilee uusia ja tuttuja kasveja, joskus menestyksellä, joskus epäonnen kera, jokaisesta kokemuksesta kuitenkin jotain oppien. Suuressa puutarhassa riittää hoidettavaa, mutta uusia haaveita ja unelmia putkahtelee Johannan mieleen tuon tuostakin.

Antoisia lukuhetkiä puutarhan ja Johannan kirjoitusten parissa!

Kuva WSOY/Pertti Nisonen.

Lue lisää Johannasta ja hänen suosituista kirjoistaan täältä.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti