Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 1. 2013 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Huffington Post suosittelee Islantia matkakohteeksi vuonna 2013

Koko perheen matkailusivusto Poshbrood.comin perustaja Elizabeth Thorp julkaisi hiljattain Huffington Postissa artikkelin nimeltään 8 Reasons Why Visiting Iceland Should Be Your New Year’s Resolution (8 syytä tehdä uudenvuodenlupaus Islannin-matkasta).

Artikkelissaan Thorp luettelee joitakin niistä syistä, miksi Islanti on hänen mielestään ainutlaatuinen matkakohde, ja viittaa mm. revontuliin, islanninhevosiin sekä geotermiseen Blue Lagoon -kylpylään, joka sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Islannin pääkaupunki Reykjavikista ja vain 15 minuutin päässä maan kansainväliseltä lentokentältä.

Thorp aloittaa kirjoituksensa korostamalla – Icelandairin lentoihin viitaten – että Islanti on ”lähempänä kuin uskotkaan”. Hän jatkaa kertomalla lentojen olevan ”erittäin edullisia… erityisesti premium economy- ja Saga Class -luokissa.”

Edullisten lentojen lisäksi Thorp kuvailee revontulien taikaa ja toteaa niiden olevan ”kauneimpia ja näyttävimpiä luonnonilmiöitä”. Islantia hän luonnehtii ihanteelliseksi matkakohteeksi niille, jotka haluavat tarkkailla revontulia.

Tiedemiesten mukaan auringon aktiivisuus on maksimissaan vuosina 2012–2013. Tällöin auringon päiväntasaajan magneettikenttä pyörii hieman nopeammin kuin sen navat, ja revontulet ovat Islannin yllä aktiivisimmillaan sitten vuoden 1958.

Revontulten ohella Thorp kertoo Islannissa tarjolla olevista monenlaisista aktiviteeteista: ”Islannista löytyy ulkoilma-aktiviteetteja joka makuun, maastopyöräilystä, vaelluksesta, ratsastuksesta, jäätikköretkistä, melonnasta ja koskenlaskusta luolaseikkailuihin, valaiden tai lintujen tarkkailuun sekä menninkäistenmetsästykseen (luit aivan oikein: menninkäistenmetsästykseen).”

Thorp päättää artikkelinsa upeilla, lukijoita houkuttelevilla kuvilla Islannista ja kehottaa kaikkia tekemään seikkailumatkan Islantiin vuonna 2013.

Islannin johtava lentoyhtiö Icelandair tarjoaa päivittäisiä lentoja tähän tulen ja jään maahan useista pohjoismaisista kaupungeista, mm. Kööpenhaminasta, Oslosta, Tukholmasta ja Helsingistä.

Saat lisätietoja osoitteesta www.icelandair.fi

Icelandair on ilmailun pioneeri ja lentää reittilentoja Islantiin ja tarjoaa nopeat ja mukavat yhteydet Pohjois-Amerikkaan. Icelandair on luotettava ja laadukas yhtiö joka yhdistää Euroopan ja pohjoismaiden pääkaupungit keskeisiin kaupunkeihin Yhdysvalloissa. Yhtiön pääkohde on Islanti joka sijaitsee maantieteellisesti mannerten puolivälissä tarjoten matkustajille lisäarvona mahdollisuuden tutustua lumoavaan maahan pysähtymällä muutamaksi päiväksi tai nopealla koneenvaihdolla.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti