Umami muualla Facebook

Julkaistu 11. 4. 2017 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Moderni grillikausi – Täältä tullaan!

Vaikka grillaussesonki vielä odotteleekin käynnistymistään, kevään edetessä on hyvä suunnata ajatukset jo tulevaa kesää ja parhaita grillin antimia kohti. Voi olla, että istut parhaillaan kodikkaasti sisätiloissa ja hörpit lämmintä juomaa höyryävästä mukista, mutta kevään edistyminen on jo pitkällä. Aivan pian on aika kaivaa grillit esille ja valmistautua aromikkaaseen BBQ-kauteen.

Paitsi grillin keväthuollolla, valmistautua voi nyt myös modernisti. Grillaamisen avuksi on nimittäin tänä päivänä tarjolla monia sovelluksia, joiden avulla grillikaudesta on mahdollista saada vieläkin enemmän irti. Etsitpä sitten reseptejä, grillausvinkkejä tai vaikkapa grillauspäiväkirjaa, joka auttaa muistamaan, miten loihditkaan loistopaistin edellisenä kesänä, löydät sovelluksista kaipaamaasi apua. Seuraavaksi esittelemme kaksi englanninkielistä applikaatiota, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi, näppäriksi ja grillauspuuhia helpottaviksi.

Weber Grills

Weber Grills on iPhone ja iPad -laitteilla toimiva laadukas sovellus, jonka avulla löydät yli 300 grillireseptiä, säästät aikaa ja opit parhaat grillivinkit sekä saat itsevarmuutta grillaajana. Sovelluksessa on grilliajastin, joka on yhteensopiva Apple Watchin kanssa, joten pihvin oikea kääntöhetkeä ei tarvitse enää arpoa! Tämän ilmaisen sovelluksen avulla aloittelevakin grillaaja onnistuu!

Weber Grills on sovellus juuri sinulle, joka

• Käytät iPhone- tai iPad-laitetta
• Haluat laatureseptejä
• Et vierasta englanninkielistä sovellusta

The Pit Pal

The Pit Pal BBQ App on sovellus, joka löytyy niin Google Playsta kuin App Storestakin. Tämä applikaatio ei sisällä vinkkejä eikä reseptejä, mutta se auttaa sinua pitämään kirjaa omista grillihetkistäsi. Voit tallentaa kuvia ja kirjata ylös lokikirjaan kokkaushetken etenemistä. Voit myös esimerkiksi taulukoida paistolämpötiloja! Sovellus tarjoaa ostoja ohjelmassa, mutta sen käyttöönottaminen on ilmaista.

The Pit Pal on sovellus juuri sinulle, joka

• Et kaipaa reseptejä
• Haluat kehittyä grillaajana
• Pidät kirjanpitämisestä

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle apua lähestyvällä grillauskaudella. Ja jos grillikuume äityi jo kovin pahaksi, kyllähän grillata voi lapaset kädessäkin! Jos suosit kuitenkin kesäisempiä säitä grillipuuhiin, voit odotellessasi vaikkapa tutustua parhaimpiin grilliresepteihin, vertailla grillaustarvikkeita tai esimerkiksi pelata live-kasinolla. Sieltä voi hyvinkin napata rahat upouuteen grilliin!


Kirjoita kommentti