Umami muualla Facebook

Julkaistu 15. 9. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Rakel Liekki juontajaksi radioon

Räväkkä ja samalla elämän eri ilmiöitä tarkasti analysoiva toimittaja ja taiteilija Rakel Liekki aloitti Radio SuomiPOPin Valtakunnan virallisen iltapäivä –ohjelman toimittaja-juontajana. Rakel toimittaa pelottomalla tyylillään SuomiPOPin iltapäiväohjelmaa  yhdessä ohjelmaa parin vuoden ajan luotsanneen Arttu Harkin kanssa.

Rakel Liekki on toiminut freelance-toimittajana jo vuosien ajan. Hän on muun muassa tehnyt radio-ohjelmia YleX:llä ja Radio Suomessa, toiminut kolumnistina eri sanomalehdissä sekä toiminut TV-juontajana ja taustatoimittajana Subilla. Koulutukseltaanhan Rakel on kuvataiteilija, ja hänen uusin näyttelynsä päättyi juuri ANT Galleryssa.

-Juontaja-toimittajan pesti Radio SuomiPOPilla ja vielä Artun juontaja-kumppanina saa minut kyllä liekkeihin. Tästä tulee varmasti hauskaa, sillä viihdyn itseäni älykkäämmässä seurassa. Vaikka olemme Artun kanssa näennäisesti erilaisia, meitä yhdistää halu tietää lisää ja pelottomuus kokeilla uusia asioita, pohtii Radio SuomiPOPin tuore juontaja-toimittaja Rakel Liekki.

-Rakel on kokenut radiojuontaja ja tulee varmasti tuomaan kiinnostavaa sanottavaa ja raikasta särmää SuomiPOPin iltapäiviin, kertoo Radio SuomiPOPin ohjelmajohtaja Juha Kakkuri. – Yhteistyö Artun kanssa sujuu saumattomasti, joten odotamme innolla, mikä on meininki ja mitä aiheita he nostavat Rakelin kanssa esiin iltapäivisin.

Suomen ainoalla pelkästään suomalaista pop- ja rockmusiikkia soittavalla radioasemalla SuomiPOPilla on kuuntelijoita viikoittain yli 930 000.

Arttu Harkin ja Rakel Liekin juontama ja toimittama Valtakunnan virallinen iltapäivä kuullaan kanavalla arkipäivisin klo 14 – 18.

www.radiosuomipop.fi.

Tiedotteen välitti Harkonsalovesa.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti