Umami muualla Facebook

Julkaistu 11. 8. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Suomi24 Sinkkuristeilyt

Tallink Silja ja Suomi24 toimivat rakkauden suurlähettiläinä syksyllä ensimmäistä kertaa järjestettävillä Suomi24 Sinkkuristeilyillä. Ensimmäinen sinkuille suunnattu risteily lähtee Helsingistä 8.9.2011.

Suomi24 Sinkkuristeilyt yhdistävät suomalaiset sinkut toisiinsa Tallink Siljan Baltic Princess ja Silja Europa -laivoilla. Risteilyn aikana sinkuille järjestetään muun muassa Speed Datejä, Sinkku- ja Duettokaraokeja sekä laivan Napakymppi-kisat. Laivalle tuodaan myös vihkikappeli, jossa risteilijät voivat vaikkapa esivihkiä itsensä ennen virallista naimisiinmenoa maissa. Suomi24:n Sinkkuristeilyjen risteilyisäntänä loistaa muun muassa Scandinavian Hunks -ryhmästä tuttu Esko Eerikäinen.

– Suomi24:n Treffit on vuosi vuodelta yhä suositumpi kohtaamispaikka suomalaisten keskuudessa. Nyt halusimme tuoda Suomi24:n treffailijoille myös mahdollisuuden luomukohtaamisiin, ja mikä sopisi siihen paremmin kuin Sinkkuristeilyt Itämeren aalloilla, Suomi24:n johtaja Jarno Alastalo sanoo.

– Laivaristeily on ihanteellinen paikka saattaa yhteen samanhenkiset ihmiset ja tarjota heille kiinnostavaa monipuolista ohjelmaa koko risteilyn ajan. Jos joku pari löytää toisensa, voi treffejä viettää vaikka hyvän illallisen parissa ja nauttia samalla meritunnelmasta, sanoo Tallink Siljan viihdepäällikkö Kati Heiniö.

Suomi24:n Sinkkuristeilyt ovat osa Suomi24:n Treffit-palstan tarjontaa, jossa aidot ihmiset etsivät elämänkumppaneita tositarkoituksella luotettavassa ympäristössä. Suomi24:n maksuton Treffit-palsta on edelläkävijä suomalaisen nettitreffailun saralla, ja Sinkkuristeilyt sopivat erinomaisesti täydentämään Suomi24:n treffikonseptia. Sinkkuristeilyille odotetaan syksyn aikana jopa paria tuhatta sinkkua per risteily.

Baltic Princessin 22 tunnin -risteilyt lähtevät päivittäin Helsingistä Tallinnaan klo 18.30 ja Silja Europan 23 tunnin -risteilyt Turusta Tukholmaan klo 20.15.

Syksyn 2011 sinkkuristeilypäivät ovat: Baltic Princess: 8.9., 6.10. ja 1.12. / Silja Europa: 29.9., 27.10., 10.11. ja 29.12.

www.suomi24.fi/sinkkuristeilyt

www.tallinksilja.fi
www.tallink.com

Risteilyisäntänä toimii Scandinavian Hunkseista tuttu Esko Eerikäinen, kuvassa.

Tiedotteen välitti Cisionwire.


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti