Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 12. 2009 Teksti Tiia Koskimies 2 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

Kim Herold Metro FM:n aamushowssa

Kim Herold testaa kykyjään radiojuontajana valtakunnan kuunnelluimmalla kaupallisella paikallisradiolla Metro FM:llä. Hän juontaa suositun Metro FM:n aamushown torstaiaamuna klo 9-10. Kuuntelijat voivat myös kommentoida Kimin osuutta ja osallistua siten ohjelmaan.

Uutta albumiaan parhaillaan levyttävä Herold sai lyhytaikaisen juontajan pestin tiukan haasteen perusteella. Metro FM:n aamushown vakiojuontaja Kimmo Sainio päihitti hänet ennakko-odotuksien vastaisesti Trivial Pursuit –lautapelissä. Panoksena oli aamujuontajuus tai Heroldin hittibiisin coverversio Kimmo Sainion esittämänä suorassa aamushown lähetyksessä.

Aiemmin mallina toimineen ja nyttemmin laulajana ja lauluntekijänä suositun Heroldin juontamassa Metro FM:n aamushowssa kuullaan luonnollisesti myös hänen hittibiisinsä.

www.metroradio.fi

Metro FM

MetroFM on stadilainen kivijalkaradio, jota kuunnellaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Metro FM pureutuu pääkaupunkiseudun ja lähikuntien ajankohtaisiin tapahtumiin ja polttaviin aiheisiin. Ruuhka-aikoina Metro FM välittää myös reaaliaikaiset liikenneraportit eri puolilta kuuluvuusaluettaan.

Metro FM soittaa kansainvälisiä pop- ja rockhittejä 80-luvulta tähän päivään. Metro FM:n lähetyksissä käsitellään liikennetietojen rinnalla muun muassa pääkaupunkiseudun tärkeimpiä tapahtumia ja valtakunnallisia uutisia sekä viihdeuutisia. Metro FM:ää kuuntelee noin uusimman Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan noin 108 000 kuuntelijaa.

Uutisen ja kuvan välitti Harkonsalovesa


Aiheet: ,

2 kommenttia

 1. Paljonko Metroradio maksoi

  Paljonko Metroradio maksoi mainoksesta?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nimetön

  28. 12. 2009 1.47

 2. Paljonko Metroradio maksoi

  Paljonko Metroradio maksoi mainoksesta?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ohh

  28. 12. 2009 1.47

Kirjoita kommentti