Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 12. 2009 Teksti Tiia Koskimies, kuvat iltalehti Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Paljonko katsojia arvelet olevan Linnan juhlilla?

Itsenäisyyspäivän Linnan juhlat ovat vuodesta toiseen Suomen katsotuin TV-ohjelma. Viime vuonna YLE1-kanavan suoraa lähetystä Linnan juhlista seurasi 1,748,000 katsojaa.

Pukuloistoa seurataan erityisen kiinnostuneina.
Oheisen kuvan on ottanut Iltalehti Mari Palon aikoinaan paljon kohua herättäneestä hevoskuvioisesta iltapuvusta.

– Ensimmäinen iltajuhlamuotoinen vastaanotto pidettiin vuonna 1922, kättelyseremonia ja tanssi vakiintuivat vuodesta 1925. Konsertteja ja jumalanpalveluksia sekä lippulauluja esitetään kaikkialla. Helsingissä lippu nostettiin salkoon Tähtitornin mäellä.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuutta lyödä vetoa itsenäisyyspäivän vastaanoton TV-katsojalukumääristä.

Unibet uskoo, että tämänvuotinen lähetysajankohta sekä kiinnostavat vieraat kuten tyttöduo PMMP edesauttavat viimevuotisen katsojaluvun ylittymistä.

Vetoa voi lyödä osoitteessa www.unibet.com ja vetojen virallisina tuloksina pidetään Finnpanel Oy:n (www.finnpanel.fi) tekemän TV-mittaritutkimuksen tuloksia.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto 6.12. 2009 18.50 YLE TV1

Kuinka monta katsojaa seuraa suoraa TV-lähetystä?
Vain Finnpanel Oy:n viralliset katsojaluvut huomioidaan.

Yli 1,750,000 1,45
Alle 1,750,000 2,55

Unibet on vuonna 1997 perustettu online-pelejä tarjoava NASDAQ OMX Nordic Exchange -pörssiin Tukholmassa listattu yhtiö. Unibet on yksi Euroopan suurimmista yksityisistä online-peliyhtiöistä. Se tarjoaa palveluita 20 kielellä osoitteessa www.unibet.com. Tällä hetkellä Unibetillä on yli 3,3 miljoonaa asiakasta yli sadassa maassa. Unibet kuuluu jäsenenä Euroopan suurimpien rahapeli- ja vedonlyöntiyhteisöjen etujärjestöön (EGBA, European Gaming and Betting Association) ja RGA:han Iso-Britanniassa (Remote Gambling Association). Unibet on G4:n (Global Gaming Guidance Group) sertifioima. Joulukuussa 2007 Unibet hankki omistukseensa Pohjoismaiden markkinoiden suurimman bingo-operaattorin Maria Holdingsin ja huhtikuussa 2008 Skandinavian suurimman toto-yhteisön, Travnetin.

Lisätietoja Unibet Group plc:stä osoitteesta www.unibetgroupplc.com


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti