Umami muualla Facebook

Julkaistu 24. 4. 2018 Teksti Umami, kuvat Michaela 3 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

Julkaise tavoitteesi!

”Go public with your goals in life! Announce your intention, the change you want to make in your life. Clarify what you really want, and then state it publicly. You need to tell everybody, because a secret faith is a shallow faith. Did you know that every time you set a goal, it is actually a statement of faith? You should also announce your goal publicly. The more people who know, the more support, encouragement and accountability you’ll have. If you want to make a major change in your life and you keep it to yourself, that’s a sign of a pretty shallow faith.” (Robin Sharma)

Vapaasti suomennettuna tämä siis tarkoittaa: ”julkaise” tavoitteesi ja ne muutokset, mitkä haluat tehdä elämässäsi. Asetettu tavoite on oikeastaan uskontunnustus ja mitä useampi ihminen tietää, sitä enemmän tukea ja kannustusta saat. Lisäksi olet tilivelvollinen suorituksestasi.  Mikäli haluat tehdä muutoksen, etkä kerro sitä avoimesti muille, niin se on merkki melko köyhästä uskosta. Ja tästä se ajatus omalla kohdallani siis lähti – kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta ja sen julkaisemisesta. Olen aina ollut kiinnostunut treenauksesta, mutta liikkuminen oman mukavuusalueen ulkopuolelle on ollut tuskallista. Lähipiirissä tehdyt elämäntapamuutokset ja niiden saavuttaminen on kannustanut minua lähtemään tälle matkalle. Edessä on paljon töitä ja mutkia matkassa varmaan tulee olemaan, mutta kyse  kuitenkin on päätöksestä lähteä tälle matkalle.

Julkaisen täten kolmen lapsen äitinä,  yli kolmekymppisenä naisena ja täysin ”peruskroppaisena”,  että tavoitteeni on fitness-kisat parin – kolmen vuoden päästä. En tiedä kuinka kauan tässä matkassa menee, mutta kuten mainitsin aikaisemmin niin kyse on kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta ja päätös lähteä tälle matkalle. Kilpailen tällä hetkellä ainoastaan itseäni vastaan mutta koska tavoitteet on asetettu niin otan tämän vakavasti. En ole kiinnostunut laihduttamisesta vaan lihaksien kasvusta ja terveellisyydestä.

En ole itse alan asiantuntija, olen todellakin lähtökuopissa liikkunnan ja ruokavalion suhteen. Blogini perustuu omiin kokemuksiini ja haluan olla myös avoin ja rehellinen  omien tuntemuksieni kanssa.  Tervetuloa mukaan kannustamaan, tukemaan sekä antamaan rakentavaa kritiikkiä. Kannustan sinua ”julkaisemaan” omat tavoitteesi, oli sitten kyse kuntoiluista, dieetistä tai muuten kokonaisvaltaisesti terveellisemmästä elämäntavasta. Tsempataan toinen toisiamme näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Kirjoittaja on yli kolmekymppinen kolmen lapsen äiti ja kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostunut nainen. Asuu maalla, treenaa enimmäkseen kotona ja tekee kokopäiväisesti sekatyöläisenä töitä myynnin ja markkinoinnin parissa.

Teksti ja kuvat Michaela.


Aiheet: , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommenttia

 1. nice! kan du

  nice! kan du visa bild på vad ditt mål e ? jag antar och hoppas att du inte menar värsta bodare fitness ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  natski

  20. 9. 2012 11.54

 2. Lycka till med

  Lycka till med ditt mål! Jag skall träffa tränaren 30.10 ja dör så nervös jag e. Då börjar resan mot bikini fitness våren 2014!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nadja

  9. 10. 2012 15.40

Kirjoita kommentti