Umami muualla Facebook

Kala

Tähän aiheeseen liittyy 50 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kasvis-tonnikala-munasalaatti

    Julkaistu 13. 5. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kesä on herkullisten salaattien parasta aikaa. Ruokaisa salaatti riittää joko lounaaksi tai illalliseksi lämpiminä päivinä.

  2. Ahvenfileitä ja kermaviilikastiketta

    Julkaistu 15. 4. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Poikani sai viime kesänä mökillä katiskasta vähän yli kiloisen hauen. Se tuotiin kotiin ja pakastettiin parin kuhan kanssa. Kuhat jo syötiin ja nyt sitten tuo iso ahven.

  3. Maukkaita haukimurekepihvejä ja munakastiketta

    Julkaistu 24. 3. 2020 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hauenvonkaleesta maukkaita murekepihvejä munakastikkeen kera.

  4. Herkullinen kirjolohikedgeree

    Julkaistu 30. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!

  5. Viikonloppuna herkullista lohilasagnea!

    Julkaistu 11. 10. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonloppuna on enemmän aikaa ruoanlaitolle. Valmista herkullista lohilasagnea, josta koko perhe nauttii.

  6. Silakkarullat maistuvat lapsillekin

    Julkaistu 18. 9. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunisilakat ovat hyvää arkiruokaa, jotka valmistuvat nopeasti työpäivän jälkeen.

  7. Yrttinen lohisalaatti

    Julkaistu 5. 8. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Eilen söimme uunilohta, josta jäi yli puolet, joten tänään nautimme yrteillä maustettua lohisalaattia. Tästä ei kyllä salaatti paljon parane!

  8. Kylmäsavulohi-pasta

    Julkaistu 29. 7. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Alkuviikon herkkuruokaa.

  9. Makoisia muikkuja

    Julkaistu 27. 6. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Vietämme paljon aikaa Pohjois-Karjalassa puhtaiden vesien äärellä. Kiteen Pyhäjärvestä kalastetut muikut ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Kesällä syömme niitä vastapyydettyinä ja pakastamme ja säilömme pyyntituoreita kaloja talven varalle.

  10. Kuhaa Walewska juhlapöytiin

    Julkaistu 16. 4. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kuhaa kreivitär Walewskan tapaan on vanha klassikkoruoka. Se näyttää aina juhlavalta. Kuorrutuskastikkeeseen voi käyttää vaikka parsaa ja hummeria, silloin ollaankin jo marsalkka Mannerheimin lempiruoan äärellä.