Tuoreimmat artikkelit
-
Kasvis-tonnikala-munasalaatti
Kesä on herkullisten salaattien parasta aikaa. Ruokaisa salaatti riittää joko lounaaksi tai illalliseksi lämpiminä päivinä.
-
Ahvenfileitä ja kermaviilikastiketta
Poikani sai viime kesänä mökillä katiskasta vähän yli kiloisen hauen. Se tuotiin kotiin ja pakastettiin parin kuhan kanssa. Kuhat jo syötiin ja nyt sitten tuo iso ahven.
-
Maukkaita haukimurekepihvejä ja munakastiketta
Hauenvonkaleesta maukkaita murekepihvejä munakastikkeen kera.
-
Herkullinen kirjolohikedgeree
Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!
-
Viikonloppuna herkullista lohilasagnea!
Viikonloppuna on enemmän aikaa ruoanlaitolle. Valmista herkullista lohilasagnea, josta koko perhe nauttii.
-
Silakkarullat maistuvat lapsillekin
Uunisilakat ovat hyvää arkiruokaa, jotka valmistuvat nopeasti työpäivän jälkeen.
-
Yrttinen lohisalaatti
Eilen söimme uunilohta, josta jäi yli puolet, joten tänään nautimme yrteillä maustettua lohisalaattia. Tästä ei kyllä salaatti paljon parane!
-
Kylmäsavulohi-pasta
Alkuviikon herkkuruokaa.
-
Makoisia muikkuja
Vietämme paljon aikaa Pohjois-Karjalassa puhtaiden vesien äärellä. Kiteen Pyhäjärvestä kalastetut muikut ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Kesällä syömme niitä vastapyydettyinä ja pakastamme ja säilömme pyyntituoreita kaloja talven varalle.
-
Kuhaa Walewska juhlapöytiin
Kuhaa kreivitär Walewskan tapaan on vanha klassikkoruoka. Se näyttää aina juhlavalta. Kuorrutuskastikkeeseen voi käyttää vaikka parsaa ja hummeria, silloin ollaankin jo marsalkka Mannerheimin lempiruoan äärellä.