Tuoreimmat artikkelit
-
Pestokirjolohi, avokadoseos ja peruna-juuressurvos
Pestokirjolohi on todellinen herkku – kannattaa kokeilla.
-
Etätöissä? Kokkaa nopea kalalounas.
Terveellisestä ja maittavasta ruoasta ei kannata tinkiä!
-
Lohta nuudeleiden ja kasvisten kera
Maukas ateria syntyy nopeasti lohi- tai kirjolohiviipaleista, nuudeleista ja wokkikasviksista. Jogurttikastike viimeistelee aterian. Ateria oli valmis alle puolessa tunnissa.
-
Lohikeitto
Lohikeitto maistuu koko perheelle.
-
Herkullinen kirjolohikedgeree
Kedgeree on nimestään huolimatta helppo valmistaa!
-
Hyvä, helppo lohikeitto
Lohikeitto on maukas keitto, johon voit lisätä perunan ohella juureksia.
-
Kirjolohta ja papu-hernesalaattia
Kirjolohesta hyvää ruokaa!
-
Kesäkeitto kalalla
Tämä keitto on muunnokseni perinteisestä kesäkeitosta – se oli mielessäni, kun aloin valmistaa keittoa.
-
Eeki – Kalatalon uusi ekologinen kotimainen kirjolohi
Eeki on hyvän ja mehevän makuinen, vähärasvainen, antibiootiton ja lisäaineeton kirjolohi, joka ei rehevöitä Itämerta.
-
Uunilohta ja oliivisalaattia
Uunilohi on mielestäni helpoin tapa valmistaa lohta, eikä tule paistokäryä.