Tuoreimmat artikkelit
-
Viikonloppuna lohimousseleipiä ja burgundinpataa
Pitkään hautunut lihapata on herkkuruokaa, jolla voi hemmotella ystäviä tai perhettä viikonloppuna. Punaviini tekee perinteisestä burgundinpadasta erityisen juhlavan herkun.
-
Uunilohta, juurespaloja ja avokadoseosta
Valmistin lohen kanssa tällä kertaa juureskuutioita, ja kastikkeen tilalla raikasta avokado-jogurttiseosta, joka sopii lohelle erinomaisesti.
-
Kalapäivän kuorrutettu uunilohi
Kalaa kaksi kertaa viikossa.
-
Uuden vuoden nopeat ruokaohjeet
Valmista kala- ja kanavartaita sekä Feta-salaatti aaton tarjottaviksi.
-
Pääsiäisherkkuja
Pääsiäisenä herkutellaan yhdessä perheen ja sukulaisten kanssa.
-
Käy pääsiäisen herkkupöytään!
Kata pääsiäiseksi keväänvihreä pöytä!
-
Lohi-kasvisnyytit grilliin!
Koko ateria samassa nyytissä.
-
Lohta ja korvasienimuhennosta
Tarjoa viikonloppuna rapeaksi paistettua lohta, uusia perunoita ja kauden herkkua korvasienimuhennosta! Keväinen retiisi-papusalaatti maistuu ruoan raikkaana lisäkkeenä.
-
Alsacen viineissä on taikaa…
Suositut, aromikkaat Alsacen viinit ovat loistavia ruokaviinejä ja sopivat yhteen monenlaisten ruokien, muun muassa sesonkiherkun parsan kanssa. Tutustu!
-
Abbalta valmiskastikkeita lohelle
Uudet Abba AteriaValmis -ateriakastikkeet tekevät herkullisen lohiaterian valmistamisesta nopeaa ja helppoa.