Tuoreimmat artikkelit
-
Kalamiehen unelmalohi Tenolta Arvottu
Kireitä siimoja, kireitä siimoja!
-
Viikon ruokavinkki: Marinoidut lohiperhoset ja mangojäätelö Arvottu
Lohi maustuu mukavasti Spice Up! hunaja-inkivääri-marinadilla ja paahtuu rapeaksi grillin lämmössä parilan päällä.
-
Herkutellen Helsingistä Hankoon
Herkkuja voi ostaa evääksi jo matkan varrelta
-
Viikonlopun ruoka- ja maustevinkki Arvottu
Viikonloppuna maistuvat erityisen hyvät lihapullat. Itämaiselta maistuva lohiruoka valmistuu hetkessä ja saat kalasta paljon omega-3 -rasvahappoja sydämesi hyvinvointiin.
-
Graavilohen ihanuus Arvottu
Graaviloheen ei koskaan kyllästy.
-
Mitä viinejä jouluruoille?
Umami testasi viinejä jouluruoille Sundmansin viinikellarissa.
-
Joulukalaa ja -kinkkua Hakaniemen hallista
Joulupöydän herkut hallista!
-
Kinkkua ja melonia
Ilmakuivattu, suolainen kinkku ja makea meloni, maistuvat hyviltä yhdessä. Yhdistelmä korvaa hikoilun kautta elimistöstä poistuvia suoloja ja nestettä.
-
Eeva lukee ja kokkaa
Ruokatoimittaja Eeva Salonen arvioi keittokirjoja ja kokeilee niistä ruokaohjeita.