Umami muualla Facebook

Prokala

Tähän aiheeseen liittyy 10 artikkelia.

Tuoreimmat artikkelit

  1. Kotimaiset kalat ovat vihreällä listalla.

    Julkaistu 4. 4. 2019 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kotimaista suosimalla voi tehdä vihreän valinnan.

  2. Kalevalan päivän kalaherkut

    Julkaistu 14. 2. 2012 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kala ja kalastaminen kuuluvat kiinteästi suomalaisiin kansanperinteisiin ja kulttuuriin.

  3. Made, hauki ja muikku

    Julkaistu 17. 1. 2012 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Sesongin parhaita raaka-aineita

  4. Kalaa ei voi korvata pillereillä

    Julkaistu 8. 11. 2011 Teksti Tiedotteet 4 kommenttia Ruoka ja juoma

    Nauti kalaa ainakin kahdesti viikossa.

  5. Yhtä köyttä Koillismaan kala-apajilla

    Julkaistu 24. 10. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suurten järvien Koillismaa on Suomen kalaisimpia alueita.

  6. Nauti kalaa useasti

    Julkaistu 26. 9. 2011 Teksti Tiedotteet 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Kalan D-vitamiini on aurinkoa luille ja sydämelle.

  7. Kala on plussaa terveydelle

    Julkaistu 6. 6. 2011 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Runsas kalansyönti näkyy positiivisesti myös kalastajien terveydessä.

  8. Järvikalassa on mistä valita

    Julkaistu 27. 3. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Keski-Suomen järvillä kalastajalla on mistä valita.

  9. Kalaa kannattaa syödä kaiken ikää

    Julkaistu 1. 12. 2010 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kalan rasva on pehmeää eli hyvää sydämelle, verisuonille ja aivoille.

  10. Made on kauden kala

    Julkaistu 28. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista viikonlopuksi madetta.