Tuoreimmat artikkelit
-
Varhaiskaalikeitto raejuuston ja peston kera
Uuden sadon kaali on pehmeää ja makeaa ja kypsyy nopeasti. Siitä on helppo valmistaa hyvää keittoa. Yrttimausteet ja perinteiset kaalikeiton mausteet laakerilehti ja maustepippuri ovat aina paikallaan kaalikeiton maustajina.
-
Katkarapu-avokadosalaatti
Syöntikypsistä avokadoista ja katkaravuista herkullinen salaatti viikonloppuun.
-
Kuhaa, salaattia ja kaura-puolukkamuffineita
Kotimaista kalaa, salaattia ja kaura-puolukkamuffineita – suomalaista ruokaa parhaimmillaan.
-
Nautitaan ruoasta yhdessä viikonloppuna
Viikonloppuna on yleensä enemmän aikaa ruoanlaittoon kuin hektisinä arkipäivinä. Silloin on aikaa nauttia hyvästä ateriasta ja yhdessäolosta läheisten kanssa.
-
Paljon proteiinia sisältävät maitotuotteet suosiossa
Nuorten sukupolvi huolehtii entistä paremmin terveydestään ja syömisistään, ja raejuustosta on tullut tärkeä osa terveellistä ruokavaliota.
-
Kauden jälkiruoka – appelsiiniherkku
Talven appelsiinikausi on parhaimmillaan. Nauti nyt appelsiineista, myös vastapuristettuna tuoremehuna ja jälkiruoissa.