Umami muualla Facebook

Julkaistu 14. 12. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ajankohtaista

Lapsiperheiden jouluilo löytyy myös mahdollisuudesta auttaa

Lasten ja lapsiperheiden joulurieha-tapahtuma Helsingissä Kampin Narinkkatorilla 16. – 20.12.2009.

Lasten ja lapsiperheiden jouluriehan seasta voi löytyä myös syvempi merkitys joulun sanomalle, antamisen ilolle. Jouluriehan iloa voi jakaa eteenpäin kehitysmaiden lapsille ja heidän perheilleen.

Helsingissä Kampin Narinkkatorilla 16. – 20. päivä joulukuuta neljättä kertaa järjestettävässä lasten ja lapsiperheiden joulurieha-tapahtumassa voi tutustua myös kehitysmaiden lasten ja aikuisten elämään.

– Kerromme eettisten joululahjojen eli Lahjaksi lehmä -verkkokaupan kautta vuosien varrella hankittujen lahjojen vaikutuksista kehitysmaiden lasten ja aikuisten elämään. Tapahtuman aikana on myös mahdollisuus tehdä oma eettinen joululahjaostos, Sanna Kaartinaho Suomen World Visionilta kertoo.

Suomen World Visionin pisteellä Narinkkatorilla on lisäksi lahjoihin linkittyvä valokuvaseinä, jossa muutaman lahjan hahmossa voi kuvauttaa itsensä ilmaiseksi. Tapahtuman jälkeen kuvan saa omakseen osoitteesta: www.lahjaksilehma.fi

Mimi & Kuku esiintymässä 18.12.

Lisäksi tapahtumassa esiintyvät Pikku Kakkosesta tutut World Vision -kummit, lastenteatteriduo Mimi & Kuku lauantaina 18.12. kello 11.00 -11.30 ja 16.00 -16.30. Luvassa on lahjakaupan teeman mukaisesti muun muassa lehmätanssia. Mimiä & Kukua voi käydä tervehtimässä Suomen World Visionin pisteellä esitysten jälkeen.

Tapahtuma on maksuton ja alueella on paljon monipuolista ohjelmaa lapsille sekä koko perheelle aina Sirkus Sariolan talvitivolista lähtien. Alue avoinna ke, to, pe 12 -19, la 10 -17, su 12 -17.

Suomen World Vision/Deski


Aiheet: , ,

Yksi kommentti

 1. Ihan hyvä että

  Ihan hyvä että myös tämä Umami ajattelee, että tälläinenkin maailma on sittenkin olemassa . Minun teki niin paha kun eräs viimme tammikuussa kirjotti ja mainosti slowfood kultuuria. Järkyttävää. Teki todella pahaa ja olin tosi suuttunut koko sivustolle. Tiedän itse ja tunnen ; Suomessakin on ihmisiä jotka laittavat viimeiset rahansa /säästönsä perheensä /lastensa ruokiin Ja sitten joillakin on vuorostaan pokkaa harrastaa slowfoodia.
  Ja ehkä ”Tajuu myös antaa”……..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jori

  14. 12. 2009 14.27

Kirjoita kommentti