Umami muualla Facebook

Julkaistu 24. 6. 2012 Teksti Tiedotteet, kuvat Nordiska Konstskolan Ei kommentteja Ajankohtaista

Lediga studieplatser

Blev du utan studieplats till hösten? Sökt till konstakademier utan att komma in? Behöver du förkovra dej, vill du koncentrera dej på konsten?

Flera av våra elever kom i vår in till internationella och välkända konstakademier t ex i Hamburg, Haag och Amsterdam. Eftersom några av de 18 elever vi antog valde att påbörja studierna vid annan skola, har vi nu några extra studieplatser att erbjuda i en  unik miljö som andas multikulturalism och möjliggör koncentration, under ledning av kompetenta och yrkeskunniga konstnärer.

Vi önskar se arbetsprover av alla intresserade och sökande. Du kan gärna sända dem digitalt. Tveka inte att ta kontakt, vi berättar gärna mera.

Kontakt:
Nordiska konstskolan
Borgmästaregatan 32
67100 Karleby
info@nordiskakonstskolan.fi
tel: 06-836 2120

NKS historia

Nordiska Konstskolan i Karleby grundades 1984 och en av de drivande krafterna bakom idén var Tage Martin Hörling, redan då aktiv inom nordiskt konstsamarbete. Grundtanken var att skapa en förberedande skola för konstnärliga högskolestudier, och där ge de studerande en så bred och varierad undervisning som möjligt. Det för den tiden unika systemet med gästande konstnärer som lärare, gav Nordiska Konstskolan rykte om sig som en skola med hög kvalitet och stor antagningsprocent till högre utbildning. Skolans profil har alltid varit starkt nordisk med många elever och lärare från hela Skandinavien. Skolans position som fristående utbildning garanterar en flexibilitet och möjlighet till koncentration; inget annat än konstämnen står på schemat.Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti