Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 10. 2013 Teksti Uutuudet, kuvat Saintex Oy Ei kommentteja Ajankohtaista

Heijastin kuin koru

Tämän syksyn ehdottomasti innovatiivisimmat heijastimet ovat Ilkka Suppasen käsialaa. Kätevästi ranteen ympärille napsautettavista jousiheijastimista on tullut valoa heijastavia koruja, joita voi käyttää korun tavoin asusteena myös sisätiloissa ja valoisaan aikaan.

Näiden koruheijastimien käyttäjää, aikuista tai lasta ei voi olla huomaamatta. Kello–koruheijastin on kevyt ja humoristinen, eikä sen kanssa tule kiire, koska se näyttää aina samaa aikaa. Ketju on pehmeä eikä kolise.

Möbiuksen nauha –koruheijastimeen Suppanen sai inspiraationsa matemaatikoiden ideasta. Tämä heijastin toimii niin kauniina rannerenkaana kuin kaulaan riipustettavana koruna.

Ilkka Suppasen suunnittelemat heijastimet valmistaa kotimainen Saintex Oy. Myyntiin nämä iloa tuottavat uutuusheijastimet tulevat lokakuun aikana ja niitä myy esimerkiksi www.heijastinkauppa.fi

HYVÄ TIETÄÄ – KANNATTAA HEIJASTAA
• Pimeässä ihminen näkee ainoastaan 5 % verrattuna näköön päivänvalossa.
• Näkemiseen tarvittavan valon tarve kasvaa iän myötä.
• Suurin osa jalankulkijaonnettomuuksista tapahtuu kaupungeissa.
• Useissa maissa laki velvoittaa tai suosittelee jalankulkijoita käyttämään heijastinta.
• Heijastin ei ole ikuinen.
• Heijastimen pinta kuluu käytössä, varsinkin jos se heiluu laatikon tai taskun pohjalla.

Perheyritys Saintex Oy on vuonna 1948 perustettu muovituotteiden valmistaja Itä-Helsingissä. Tehtaassa ideoidaan ja valmistetaan pehmo- ja jousiheijastimia, persoonallisia liikelahjoja ja erilaisia ratkaisuja moniin arjen tarpeisiin.


Aiheet: ,

Kirjoita kommentti