Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 11. 2013 Teksti Uutuudet, kuvat Anna Taipalus 2 kommenttia Ajankohtaista

Herkkukauppa Hella & Herkku tuo Töölöön tuulahduksen Välimereltä

Museokadulle Helsingin Töölöön on avattu lokakuussa uusi herkkukauppa Hella & Herkku. Herkkukaupan valikoima edustaa laadukasta ja maukasta välimerellistä teemaa ja tuo samalla ripauksen väriä skandinaaviseen astiavalikoimaan.

Lokakuussa Museokadulle avatun Hella & Herkun omistaja on pitkäaikaisen unelmansa toteuttanut ruokaharrastaja ja -bloggaaja Anna Taipalus. Kauppiaan rakkaus hyvään ruokaan, Italiaan ja Välimeren ruokakulttuuriin näkyy huolella valituissa ruoka- ja astiavalikoimissa.

– Olen poiminut myyntiin matkoiltani tuotteita, joita Suomesta ei ole löytynyt. Jokainen tuote on tarkoin valikoitu ja testattu, ja ainoastaan parhaan makuiset ja laadukkaimmat ovat läpäisseet seulan. Esteetikkona olen antanut kauniille pakkauksillekin plussaa. Tuotteeni ovat avohyllyn kestäviä asiakkaideni keittiöissäkin, kertoo Taipalus.

Kaupan valikoimasta löytyvät mm. Gragnanon artisaanipastat, Amedein suklaat, laadukkaat öljyt, riisit, erilaiset vihannessäilykkeet, kahvit ja Joe’s Tea Companyn luomuteet. Hyllyissä olevilla tuotteilla on kaikilla oma mielenkiintoinen tarinansa, joista hyvä esimerkki on viime vuonna perustetun Joe’s Tea Companyn laadukkaat ja maukkaat teet. Niihin ja itse Joeen kauppias törmäsi Tukholmassa messuilla. Hurmaava teentekijä sekä tietysti itse herkullinen tee saivat Taipaluksen ottamaan tuotteen valikoimiin. Hella & Herkku myy teetä tällä hetkellä ainoana Suomessa.

– Olen kallellani Italiaan, mutta se ei tarkoita, että sulkisin pois suomalaiset tai muut eurooppalaiset laatutuotteet. Tuotteen kotimaan sijaan kriteereitä ovat laatu, maku ja se, että ne sopivat kauppani tyyliin. En ehdi itse kaikkialle, siksi otan erittäin mielelläni vinkkejä ja toiveita vastaan asiakkailtakin, Taipalus linjaa.

Hella & Herkussa myytävät ruotsalaiset Gerberan astiat edustavat ruoanlaiton värikkyyttä ja iloa. Kulhojen, vatien ja vuokien värivalikoima ja muotokieli poikkeavat totutusta skandinaavisuudesta ja tuovat ruoanlaittoon ripauksen välimerta.

Yhteystiedot

Hella & Herkku
Museokatu 15
00100 Helsinki
puh. 044 9720686

facebook.com/hellajaherkku

www.hellajaherkku.fi

Aukioloajat: ma-pe 10-18, la 11-15


Aiheet: ,

2 kommenttia

 1. Kyselen Mill&Mortarin Purple

  Kyselen Mill&Mortarin Purple Haze-mausteseosta. Kuuluuko valikoimiinne?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kristiina Cleve

  22. 6. 2015 14.19

Kirjoita kommentti