Artikkelit sivu 6
-
Wojan graavilohi-parmankinkkucarpaccio
Ruotsalaisen, Norjassa asuvan Woitechin eli Wojan intohimoharrastus on lohikalastus. Moni kalamies on myös hyvä tekemään saaliistaan ruokaa, niin Wojakin. Tämä herkkuresepti on Wojan suunnittelema ja toteuttama.
-
Luomumausteilla makua keittiöön
Meira Premium sertifioidut luomumausteet tuovat maailman maut keittiöön.
-
Broilerisalaatti ja salsa verde
Grillattu broileri on kiireisen päiväsi pelastus, kun pitää tehdä päivällistä nopeasti. Se on hyvää sellaisenaan vaikka vihreän salaatin kanssa, mutta siitä voit valmistaa myös ravitsevan, kevyen salaatin.
-
Avokado-mangotartar ja marinoidut katkaravut
Avokadon lempeä maku ja pehmeä olemus sopivat yhteen erityisesti hedelmäisten ja raikkaiden makujen kanssa.
-
Feta-pekoni-pestospagetti
Arjessa ruoan pitää valmistua nopeasti. Tämä spagetti on juuri sellainen, koko ruoka valmistuu spagetin keitinveden kuumetessa kiehuvaksi ja spagetin kypsyessä.
-
Perunasalaatteja arkeen ja juhlaan
Itse tehty maukas perunasalaatti on viikonloppuna mainio ruoka sellaisenaan tai makkaran tai lihapullien kera. Kesällä uusista perunoista valmistetut salaatit ovat suurta herkkua.
-
Katkarapuceviche
Tämä ohje tuli mukaani Kalifornian tuliaisena. Teimme sitä Etelä-Kaliforniassa asuvan poikani perheen kanssa, ja se maistui ihanalta meidän kaikkien mielestä.
-
Kasvis-makkarapannu
Tavallisen pyttipannun voit tehdä terveellisemmäksi, kun lisäät siihen perunan lisäksi erilaisia juureksia ja vihanneksia oman makusi mukaan.
-
Porsaansisäfileetä ja uunijuureksia
Viikonloppuaterian valmistus sujuu kuin leikillä, kun se tehdään yhdessä.
-
Suolaiset ja makeat piiraat
Piiraat sopivat hyvin vierastarjottavaksi tai oman perheen herkutteluun. Ohjeistamme löydät maukkaita piiraita joista monet liittyvät eri vuodenaikoihin, muun muassa: kevään parsa- ja raparperipiiraita, kesän marjapiiraita, ja syksyn hedelmäpiiraita.