Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 10. 2016 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Kirjallisuus

Kuolleet muurahaiset

Se, joka hallitsee sanoja, hallitsee unelmia. Suomi vuonna 2015. Kun keskustelut uusista lakiehdotuksista ja maahanmuutosta vellovat kiivaina, ne herättävät vanhojen sanojen jo kuolleeksi luullun hengen.

Tiia: Illat pimenevät ja sisälläolo lisääntyy. Ehdotan, että television ohjelmatiedot luetaan kynä kädessä ja ympyröidään vain ne ohjelmat, joita oikeasti halutaan katsoa. Iltoihin jää tällä tavoin paljon aikaa vaikka kirjojen lukemiseen. Kirjat vievät ajatukset pois työstä, sivistävät, luovat jännitystä ja viihdyttävät. Risto Rumpusen kirja kuuluu jännityksen ja viihteen piiriin. Se on rehevä ja monipolvinen rikostarina, jossa herjakirjeet muodostuvat sietämättömäksi piinaksi. Mielenterveyttään voi kuka vaan epäillä viimeistään siinä vaiheessa, kun kirjaimet muuttuvat muurahaisiksi. Isänpäivät ja joulu lähestyvät. Tässä yksi lahjavinkki.

Moimedia tiedottaa:
Pohjoisessa uskonnollinen fanaattisuus nousee uuteen hurmokseensa ja etelässä rasismi nostaa rumaa päätään.

Pahoinpitelytapausta tutkiva rikoskonstaapeli Samuel Salo alkaa tukia vyyhtiä, joka avaa vanhoja arpia. Kun satuttavien sanojen muurahaismyrkky alkaa koetella historianopettaja Emma Leinon mielenterveyttä, tapahtumien kulku saa yllättävän käänteen. Kuka laatii pirullisen piinaavia herjakirjeitä, jotka ajavat kohteensa vakaviin mielenterveysongelmiin?

Risto Rumpusen (s. 1963) polveileva, aikamme henkisen hämmennyksen keskeltä kumpuava jännityskertomus ei jätä lukijaansa kylmäksi.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Risto Rumpunen
Kustantaja: Moimedia
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789526805252

”Moimedia on pieni itsenäinen mediayhtiö. Keskitymme tutkiviin juttuihin ja tarinoihin. Teemme niistä sähköisiä tekstejä, painettavia sanoja, ajatuksia auttavia animaatioita ja eloisia elokuvia.

Parhaat tarinat inspiroivat ihmisiä. Ne muuttavat maailmaa. Ne hämmentävät ja innostavat meitä eri tavoin. Ne luovat pohjaa uusille oivalluksille ja saavat meidät tuntemaan, ajattelemaan ja ajattelemaan uudelleen. Ne täyttävät meidät eloisalla energialla ja antavat meille uusia voimia.”

http://www.moimedia.com


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti