Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 9. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Kulttuuri

Naisen kanssa ilmestyy Espanjassa

Teppo Sillantauksen ja Mikael Gyllingin sarjakuva Naisen kanssa ilmestyy tänä syksynä espanjaksi nimellä Estar con una mujer. Albumin kustantaa Alpha Decay.

Sillantauksen ja Gyllingin parisuhdemyönteisestä pohdinnasta voi nauttia myös animaationa Animatricks Festivaaliklubilla lauantaina 19.9 klo 21.00 Dubrovnikissa (Eerikikatu 11, Helsinki).

Vastikään on julkaistu uutuusteos Naisen kanssa – Greatest Hits (WSOY), joka kokoaa yhteen parhaat opetukset vuosien varrelta. Mukana ovat parisuhteen ydinkohdat, kuten yhdessä nukkumisen tärkeys, miehen kuvitelmat omasta miehekkyydestään, yksityisalueet yhteisessä kodissa ja suhteet kumppanin vanhempiin. Tekijät vastaavat siitä, että joka sana on totta ja ranskalaisen taiteilijan Stéphane Rossen kuvitukset havainnollistavat opetukset.

Naisen kanssa on aiemmin ilmestynyt myös ranskaksi nimellä La Femme Lecons de choses (Vent des Savannes, 2008). Sillantauksen ja Gyllingin sarjakuvia on julkaistu eri lehdissä vuodesta 1995.

MIKAEL GYLLING
Arkkitehti Mikael Gylling (s. 1962) pitää omaa Molino Oy -suunnittelutoimistoaan Helsingissä. Gylling on voittanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä arkkitehtuurikilpailuja. Gylling on toiminut opettajana myös Helsingin teknillisen korkeakoulun arkkitehtiosastolla.

STÉPHANE ROSE
Kuvittaja Stéphane Rosse (s. 1962) on Ranskassa syntynyt mutta Suomessa vuodesta 1994 asunut kuvittaja, joka on Ranskassa asuessaan tehnyt kuvituksia lukusiin ranskalaisiin lehtiin ja Suomessa mm. Helsingin Sanomiin ja Suomen Kuvalehteen.

TEPPO SILLANTAUS
Toimittaja, FM Teppo Sillantaus (s. 1962) työskentelee Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen toimitussihteerinä. Sillantaus on toiminut Helsingin Sanomissa teatterikriitikona 1988-93 ja työskennellyt lehden eri osastoilla vuodesta 1994.

www.animatricks.net


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti