Umami muualla Facebook

Julkaistu 14. 5. 2009 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ajankohtaista Kulttuuri

Helsingin matkailutuoteet palkittiin Kiinassa

Hyviä uutisia! Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimistolle on myönnetty ”CTW Chinese Tourists Welcoming Award 2009” -palkinto.

Helsinki sai ensimmäisen palkinnon tuoteinnovaatio-kategoriassa. Palkinto myönnettiin erityisesti Special Interest -asiantuntijavierailuohjelmien järjestelyistä, joita matkailu- ja kongressitoimisto hoitaa tiiviissä yhteistyössä Suomen suurlähetystön, rajavartiolaitoksen sekä Travel Experiencen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on luoda kiinnostavia matkaohjelmia ja tekee Helsinkiin matkustavien kiinalaisten saapumisen sujuvaksi.

Palkinnon myönsi COTRI eli China Outbound Tourism Research Institute ja se jaettiin huhtikuussa COTTM -matkamessutapahtumassa Pekingissä. Palkitsemisella tuodaan esille matkakohteita ja palveluntarjoajia, jotka sopivat erityisesti kiinalaisille matkailijoille.

Helsinki Pohjoismaiden ykkönen Kiinan matkailumarkkinoilla

Helsinki on kiinalaisten ykkösmatkakohde Pohjoismaissa, ohittaen muun muassa Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon yöpymismäärissä mitaten. Vuonna 2008 kiinalaiset yöpyivät Helsingin majoitusliikkeissä noin 40 000 yötä. Matkailijoiden keskimääräinen viipymä Helsingissä on kaksi yötä, mutta kiinalaiset asiantuntijavierailuohjelmiin osallistuvat matkailijat viipyvät usein kolmesta neljään yötä.

Lisätietoja:
www.china-outbound.com
www.visithelsinki.fi


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti