Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 5. 2011 Teksti Umami Ei kommentteja Michaela

DESIGN HELPS -huutokauppa auttaa

TIKAU SHARE on suomalainen humanitaarinen järjestö, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Järjestön kehitysohjelmien tavoitteena on köyhien yhteisöjen elinolojen ja sosiaalisen aseman parantaminen Intian maaseudulla. Tikau Share ry järjestää vuonna 2011-2012 tapahtumia, jotka keskittyvät designiin auttamisen välineenä ja hyvinvoinnin kasvattajana.

Tapahtumista ensimmäinen on Design Helps huutokauppa, jossa huutokaupataan design- ja sisustusalan toimijoiden lahjoittamia esineitä ja palveluita kahden eri intialaisyhteisön auttamiseksi. Design Helps huutokauppa järjestetään pienen Orissassa sijaitsevan kastittomien kyläyhteisön (noin 40 kotitaloutta ja 200 henkilöä) auttamiseksi sekä Karnatakassa sijaitsevan pienen kylän naisten aseman parantamiseksi.

”Olemme valinneet kohteeksi yhteisöjä, joiden katsomme tarvitsevan apua eniten. Auttamamme yhteisöt elävät köyhyydessä alueilla, joissa on mm. heikot mahdollisuudet terveydenhuoltoon, korkea malariakuolleisuus, heikko infrastruktuuri, sekä vaikeat sää- ja luonnonolosuhteet ”, Tikau Share ry ilmoittaa.  Kaikki tuotto ohjataan suoraan kohteisiin: yleisen terveydenhuollon parantamiseksi, talojen (savimajojen) sateen rikkomien kattojen kunnostukseen, lasten koulun tukemiseksi sekä pienkotieläinten ja kasvimaan hankintaan. Tikau Share ry toimittaa avustuksen kohteeseen itse, varmasti ja ilman välikäsiä.

Design Helps – huutokauppa pidetään 27. toukokuuta 2011, kello 18:00 – 22:00 Astoria-salissa, joka sijaitsee Isolla Roobertinkadulla 14, Helsingissä.  Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja. Illan aikana on myös muuta ohjelmaa, kuten musiikkia ja taidetta. Illan järjestää ja koordinoi Tikau Share ry. Yhteistyökumppaneina ovat useat designalan yritykset (mukana lahjoittamassa ja haastamassa mukaan muita ovat jo mm. Artek, Kehrä Interior, Studio Suppanen, Hapate Design ja ELSA).

Lippuja voi tiedustella osoitteesta www.tikaushare.org/contact@tikaushare.org

Lisätiedot: www.tikaushare.com


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti