Umami muualla Facebook

Julkaistu 2. 3. 2011 Teksti Umami, kuvat SelkiFabrik & Matias Koskimies Ei kommentteja Michaela

Hattu kruunaa tyylin Video

Suomalainen Selki Fabrik niittää arvostusta ja mainetta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Luovuus on arvossaan suunniteltaessa mallistoa, josta löytyy korkealaatuisia hattuja ja huiveja.  Selki Fabrik yhdistää perinteistä valmistustapaa nykyaikaisiin muotoihin ja väreihin. Tapasin ihastuttavan Selki Fabrikin suunnittelijan Hanna Koskimiehen, jonka kanssa juttelimme hatuista ja niiden merkityksestä oman tyylin luomisessa.

Hatun hankintaan vaikuttavat monet asiat: tyyli, kasvojen muoto ja kampaus. Rohkea pukeutuja valitsee värikylläisen hatun kauniine yksityiskohtineen, kun taas hillitty musta fedora-mallinen hattu sopii moneen tyyliin. 1900-luvun alussa hattu kuului itsestään selvästi pukeutumiseen, sillä lisättiin muun muassa pituutta ja arvokkuutta seurapiireissä. Sosiaalista  asemaa korostettiin asianmukaisilla hatuilla vielä vuosikymmeniä sitten, mutta nykyisin päähineet ovat asusteita, joilla voi piristää olemustaan ja tyyliään. Hattu toimii oivallisesti  katseenvangitsijana, joten jos haluat tulla huomatuksi, pukeudu hauskaan ja tyylikkääseen hattuun.

Katso Hanna Koskimiehen haastattelu alla olevasta linkistä:

Lisätiedot: SelkiFabrik

Hatten är en bra accessoar när man väl har hittat en passande modell. Den egna stilen, personligheten och ansiktsformen påverkar valet av huvudbonad. Finska Selki Fabrik designar hattar och sjalar av högkvalitet. Läs mer: www.selkifabrik.fi

Hattuja myynnissä:
http://www.annelinnonmaa.fi/?page_id=145


Aiheet: , , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti