Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 3. 2010 Teksti Umami Yksi kommentti Michaela

Spinning Jewelry vihdoin Suomessa

Tanskalainen Spinning Jewelry on persoonallinen yhdistelmäkorukonsepti. Koruja voi yhdistellä mielialan, tilaisuuden tai vaikka asun mukaan, jolloin jokainen voi suunnitella itselleen omanlaisensa korukokonaisuuden. Spinning Jewelryn tuotevalikoima koostuu noin sadasta eri sormuksesta, korvakorusta sekä kaula- ja rannekorusta.

Oman sormuskokonaisuuden voi suunnitella esimerkiksi valitsemalla 1-4 sormusta ja muodostaa niistä haluamansa asetelman. Ranne- kaula, tai korvakorukokonaisuuden voi luoda valitsemalla ensin peruskorun ja lisäämällä siihen haluamansa amuletit ja koristeet laajasta valikoimasta.Koruja valmistetaan paitsi hopeasta, myös 9 karaatin kullasta ja niihin voi yhdistellä erilaisia helmiä, kiviä tai 0.03 karaatin timantteja.

Blue fun(2)

Malliston kaksi pääteemaa ovat yksinkertaisen tyylikäs Pure sekä kokeilunhaluinen ja taianomainen Fairytale. Pure-teeman koruissa on kirkkaita värejä sekä upeita yksityiskohtia naiselliseen tapaan. Fairytale taas edustaa luonnonkauneutta, koruissa on muun muassa kukka- ja lintukoristeita. Spinning Jewelryn korukonsepti antaa kaikille mahdollisuuden ilmaista itseään. Yrityksen nettisivuilla www.spinningjewelry.dk voi veloituksetta suunnitella itselleen täydellisen korun yhdistelemällä eri materiaaleja ja muotoja.

Summer Smile(2)

Spinning Jewelry on osa tanskalaista Unika Design – yritystä. Yrityksen perusti Hans Henrik Nygaard vuonna 1985. Ensimmäiset yhdistelmäkorut lanseerattiin kesällä 2003, jonka jälkeen korumerkki on lyhyessä ajassa noussut yhdistelmäkorukonseptillaan markkinajohtajaksi. Koruista on tullut kansainvälinen vientimenestys, jonka maahantuojia löytyy Skandinaviasta, Euroopasta, Kanadasta ja nyt myös Suomesta.

Boogie

Spinning Jewelry – koruja myyvät Suomessa mm. Timanttiset ja useat Kello ja Kulta – liikkeet. Jälleenmyyjien tiedot löytyvät Spinning Jewelryn kotisivuilta. Sormuksia on saatavilla kuutta eri kokoa, XXS-XL. Hopeiset sormukset alkaen 19,00 € ja kultaiset 89,00 €. Hopeiset korvakorut alkaen 19,00 € ja kultaiset 79,00 €. Kaulaketjut alkaen 39,00 €.

www.spinningjewelry .dk


Aiheet: , , , , , ,

Yksi kommentti

 1. Näitähän mie etsinkii

  Näitähän mie etsinkii ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Accordion

  8. 6. 2010 23.43

Kirjoita kommentti