Umami muualla Facebook

Julkaistu 19. 3. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Keune Haircosmetics Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Eloa ja runsautta ohuille hiuksille

Keune Haircosmetics -kampaamosarja lanseeraa So Pure -sarjaan uuden So Pure Volumizing -tuoteperheen, jonka luvataan tuovan eloa ja runsautta hiuksille. Hyvä uutinen meille ohuthiuksisille suomalaisille.

Tyypilliset suomalaiset hiukset ovat ohuet ja roikkuvat elottomina hartioilla tai ne on leikattu ohuuden takia hyvin lyhyiksi. Iän karttuessa hiukset ohenevat entisestään. Ohuthiuksisuutta näkee niin TV:ssä, kuin lehdissä ja eniten tietysti ihan livenä. Kiinnitän siihen huomiota, koska itsekin kuulun tuohon ryhmään.

Kuva Keune Haircosmetics.


Kun mikään ei auta, innostun kokeilemaan aina sellaisia shampoita ja hoitoaineita, joiden toivon tuovan hiuksiini eloisuutta ja runsautta. Nyt aion kokeilla Keunen Haircosmetics -kampaamosarjan tuotteita. Kerron sitten myöhemmin kokeiluni tuloksesta.

Keunesta kerrotaan:

Keune Haircosmetics -kampaamosarja lanseeraa So Pure -sarjaan uuden So Pure Volumizing -tuoteperheen, joka sisäl­tää hellävaraisen shampoon sekä hoitovaahdon.

So Pure Volumizing -shampoo ja -hoitovaahto on luotu vahvistamaan hentoja sekä elottomia hiuksia ja tekemään hiuksista upean runsaat. Perinteiset hoitoaineet antavat monesti hiuksiin painoa, jonka vuoksi runsautta antavien shampoiden teho ei pääse oikeuksiinsa. So Pure Con­dition Foamin ainutlaatuinen, lähes painoton koostumus ravitsee jokaista hiussäiettä ja säilyttää hentojenkin hiusten runsauden koko päivän.

So Pure Volumizing -tuotteet sisältävät runsaan määrän luonnollisia aktiivisia ainesosia. Näitä ovat mm. kosteuttava arganöljy sekä hiuksen rakennetta vahvistava ja ravitseva provitamiini B5. So Pure Volumizing -tuotteiden miellyttävä ja luonnollinen tuoksu on peräisin palmarosasta sekä sitruunan aromaattisista öljyistä.

Keune So Pure Volumizing Shampoo (250 ml / 29,90 €)

Hiuksen rakennetta vahvistava ja koko päivän kestävää runsautta antava shampoo hennoille sekä elottomille hiuksille. Shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton. Sopii myös vegaaneille.

Aktiiviset ainesosat:

• Provitamiini B5 vahvistaa hiuksen rakennetta.

• Arganöljy kosteuttaa hiuksia.

• Palmarosa ja sitruuna tarjoavat aromaattisen kokemuksen.

Suositellaan: ohuille, hennoille ja helposti latistuville hiuksille

Käyttöohje: Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele hyvin.

Keune So Pure Volumizing Conditioning Foam (185 ml / 29,90 €)

Koostumukseltaan lähes painoton poishuuhdeltava hoitovaahto takaa upean runsauden hiuksillesi. Se ravitsee jokaista hiussäiettä latistamatta ohuimpiakaan hiuksia. Parabeeniton. Sopii myös vegaaneille.

Aktiiviset ainesosat:

• Provitamiini B5 vahvistaa hiuksen rakennetta.

• Arganöljy kosteuttaa hiuksia.

• Palmarosa ja sitruuna tarjoavat aromaattisen kokemuksen.

Suositellaan: ohuille, hennoille ja helposti latistuville hiuksille

Käyttöohje: Pese hiukset So Pure Volumizing -shampoolla ja pyyhekuivaa. Levitä hiuksiin Conditioning Foam ja anna sen vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhtele.

Saatavuus: Keune So Pure Volumizing -tuotteet ovat saatavilla maaliskuusta 2018 lähtien vain Keune-kampaamoista ja -partureista.

Lisätietoja kuluttajille: www.kinnunen.fi/keune-so-pure

Tiedote: Viestintä- ja PR-toimisto Success Story Oy.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti