Umami muualla Facebook

Julkaistu 20. 4. 2012 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Muoti ja kauneus

Fossilin uutuudet kevään juhliin

Fossilin Stella-malliston kellot kiehtovat naisellisia naisia, jotka eivät ujostele käyttää värikkäitäkään asusteita. Kevään uutuusmallistossa näkyy miesten kelloista lainattu muotokieli – kellotaulut ovat suuria ja selkeitä ja rannekkeet painavaa terästä tai nahkaa. Kellomallisto on silti hyvin naisellinen ja elegantti, sillä pastellisävyt ja hento metallinhohde tuovat niihin pehmeän ilmeen. Äitienpäivä- tai valmistujaislahjaksikin sopivat Fossilin uutuuskorut on koristeltu raikkain turkoosikivin.

Fossilin kevään uutuuskellot on sävytetty vuodenaikaan sopivin värein vaaleanlilalla, vaaleanharmaalla ja herkällä vaaleanpunaisella. Kevyt metallinhohto ja pastellisävyt tuovat muuten maskuliinisesti muotoiltuihin ajannäyttäjiin naisellisen ilmeen. Mallisto täydentyy vintagehenkisillä kelloilla, joiden teräksisiä kellotauluja ympäröi vaalean beige tai tummanruskea pehmeä nahkaranneke.

Fossilin korut ovat merkille uskolliseen tapaan rentoja, mutta silti klassisia. Koruissa käytetyt synteettinen turkoosikivi, savukvartsi ja teräs tuovat koruihin etnisen ja raikkaan ilmeen. Turkoosikivi näyttää upealta kesäisen päivettyneellä iholla, ja näyttävät korut myös piristävät tehokkaasti, jos arkityyli on muuten pelkistetyn yksinkertainen. Kevään uutuusmallistoon kuuluu lisäksi rentoja, lämminsävyisiä nahkarannekkeita. Kellojen kanssa hyvin yhdisteltäväksi sopivien rannekkeiden väriskaala ylettyy kauniin lämpimästä mahongin ruskeasta mustanruskeaan.


Lisätietoja:
www.perkko.fi


Aiheet: , , ,

Yksi kommentti

 1. Synteeettistä turkoosia ei

  Synteeettistä turkoosia ei ole olemassakaan. Kyse lienee turkoosijäljitelmästä. Synteettinen sisältäisi samat mineraalit kuin oikea turkoosi; jäljitelmä sen sijaan voi olla mitä tahansa ainetta ja näyttää turkoosilta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mandariini

  20. 4. 2012 9.25

Kirjoita kommentti