Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 1. 2015 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Hunajainen iho

Honey & Milk Shower Cream -suihkusaippuauutuus puhdistaa ihon lempeästi.

Rentouttava suihkuhetki ennen kiireistä työpäivää tai salitreenin jälkeen on arjen ylellisyyttä. NIVEAn uusi hunajainen suihkusaippua Honey & Milk Shower Cream sekä hoitaa ihoa pehmeästi että hemmottelee aisteja.

NIVEA Honey & Milk -suihkusaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti ja vaahtoaa runsaasti. Suihkunautinnon täydentää pehmeä ja rauhoittava tuoksu. NIVEA Honey & Milk -suihkusaippua sisältää huolellisesti valittuja, luonnollisia ainesosia. Hunajaa ja maitoa on käytetty kauneudenhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Kerrotaan, että myös Kleopatra kylpi maidossa ja hunajassa sälyttääkseen ihonsa pehmeänä ja kauniina. Myös hunajanaamioita on käytetty kasvojenhoidossa kautta aikojen.

Suihkussa levitettävä NIVEA In-Shower Body Lotion Honey -vartalovoide sisältää myös hoitavaa hunajaa. Innovatiivinen vartalovoide imeytyy iholle nopeasti, jättää ihon silkkisen pehmeäksi eikä tahraa vaatteita. Todella hemmottelevan ihonhoitohetken saa yhdistämällä näitä kahta suihkussa käytettävää hunajaista tuotetta. Peseydy ensin Honey & Milk Shower Cream -suihkusaippualla ja huuhtele. Levitä sitten NIVEA In-Shower Body Lotion Honey -vartalovoide iholle ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele iho huolellisesti, kuivaa ja voit pukeutua heti. Iho jää kosteutetuksi ja tuoksuu ylelliseltä.

NIVEA Honey & Milk Shower Cream. Suositushinta: 2,25 €/250 ml.
NIVEA In-Shower Body Lotion Honey. Suositushinta: 4,95 €/250 ml.

 

Tiedotteen välitti Akvamariini.

www.nivea.fi

www.facebook.com/niveasuomi

www.facebook.com/niveamensuomi

 

nivea


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti