Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 1. 2015 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Kauniin hiuksin häihin

Kaikki naiset haluavat olla hääpäivänä kauneimmillaan. Juhliin voi valmistautua noudattamalla Glissin neuvoja, joiden avulla hiuksista saa entistä vahvemmat, kiiltävämmät ja halutessaan myös pidemmät.

Naiset unelmoivat häistään jo pikkutyttöinä. Kauniit hiukset ovat vähintään yhtä tärkeät kuin upea pukukin, ja monet morsiamet tietävät tarkalleen, minkälaisen kampauksen haluavat. Olipa se sitten klassinen, romanttinen, räväkkä tai moderni, on tärkeää että hiukset ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa. Häissä tulee kuvatuksi monista eri kulmista ja kuvia katsellaan useaan otteeseen vielä juhlien jälkeenkin.

Jos hiuksista haluaa häihin pidemmät, kasvatus kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Hiusten kasvuvauhti on noin 1–2 senttimetriä kuukaudessa, mutta vahvat ja terveet hiukset voivat kasvaa nopeamminkin. Noudattamalla alla olevia vinkkejä ja syömällä ja liikkumalla terveellisesti pääset parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Tee samoin myös häiden jälkeen, sillä lämpö, muotoilutuotteet, hiuspinnit ja korut rasittavat hiuksia.

Hius10Hius9

  • Käytä hiuksissa tehohoitoa säännöllisesti. Anna hoitoaineen tai hiusöljyn vaikuttaa vähintään tunnin ajan. Tee käsittely viimeisen kerran viikkoa ennen häitä.
  • Älä pese hiuksia liian usein. Kun on hiustenpesun aika, käytä keratiinia sisältäviä tuotteita. Ne vahvistavat jokaista suortuvaa sisältä.
  • Käytä aina lämpösuojaa hiustenkuivaimen, suoristusraudan ja muiden muotoilulaitteiden kanssa. Anna hiusten kuivua vapaasti niin usein kuin mahdollista.
  • Käy leikkauttamassa hiukset kampaajalla säännöllisesti.
  • Kosteuta hiuksia hiusöljyn avulla. Kuivien ja vaurioituneiden hiusten muotoilu on vaikeaa, ja ne näyttävät kuvissa karheilta ja elottomilta.
  • Älä pese hiuksia hääpäivän aamuna. Tämä pätee erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Se ehkäisee sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin kiharrettavat ja muotoiltavat. Jos peset hiukset päivää ennen häitä, älä käytä hoitoainetta samasta syystä.
  • Häiden jälkeen hiukset ovat usein elottomat, sillä lämpö, muotoilutuotteet ja kampaus ovat rasittaneet niitä. Hoida hiuksia häiden jälkeenkin yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Glissin Ultimate Oil Elixir ‑sarja on kehitetty erityisesti rasittuneiden hiusten tarpeisiin. Tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia ja ravitsevaa öljyä, joka hoitaa ja vahvistaa hiuksia tehokkaasti latistamatta niitä. Intensiivinen Nutri Repair ‑koostumus korjaa jokaisen hiussuortuvan vaurioitunutta rakennetta ja tasoittaa sen pintakerrosta. Tämä tukee hiusten omaa vastustuskykyä ja suojaa niitä kulumiselta, haarautumiselta ja kuivuudelta. Sarja sisältää shampoon, hoitoaineen, seerumin, hoitosuihkeen ja hiusöljyn.

 


Aiheet: ,

Kirjoita kommentti