Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 2. 2012 Teksti Tiedotteet, kuvat Petri Kovalainen Yksi kommentti Muoti ja kauneus

Kolme lahtelaista yrittäjää yhdistivät voimansa

Muotoiluvuoden 2012 inspiroimana kolme yrittäjää yhdistivät voimansa ja taitonsa tarjoten ajatonta, laadukasta ja vastuullista muotia kivijalkaputiikissa Lahdenkadulla. Viralliset avajaiset vietetään ystävänpäivänä juhlistamalla yrittäjien upeaa yhteistyötä.

unAnah rakastaa metsää, sen rauhaa, pehmeää vihreyttä sekä lumen valkoista peittoa, joka vaimentaa ylimääräiset äänet. Hän haluaa jakaa kaunetta myös ympärilleen. Tehdä tarpeettomista nahkatuotteista hyödyllistä…kenties jotakin leikkisän luovaa, käsillään.

Florencia viihtyy suurkaupunkien sykkeessä nauttien värikkäästä katumuodista sekä kulttuuriannista. Löytämiään menneiden vuosikymmenten aarteita hän haluaa jakaa tiedostaville etsijöille ja tuoda tavallaan kauneutta ja lempeyttä maailmaan.

Kukaneko etsii tukka kevyessä kuurassa ja koivunmahla suonissa elämyksiä, oivalluksia ja uusia kokemuksia, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Hän tarjoaa näytteitä luovasta, kotimaisesta designista maailmalle.

Yhteistä heillä on kauneuden jakaminen kukin tavallaan. Yhteinen halu jakaa palanen omista unelmistaan muidenkin nautittavaksi. Jatkossa heidät löytää samasta osoitteessa, Lahdenkatu 14.

Copyright Camilla Mikama Design, kuvaaja Petri Kovalainen


Aiheet: , , ,

Yksi kommentti

 1. Hyvin mielenkiintoista:)

  Hyvin mielenkiintoista:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pirkko

  10. 2. 2012 10.56

Kirjoita kommentti