Umami muualla Facebook

Julkaistu 3. 6. 2015 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Muoti ja kauneus

Makeup Genius -applikaatio, kauneuden digitaalinen vallankumous

L’Oréal Paris esittelee uuden vallankumouksellisen meikkisovelluksen, jolla voit testata virtuaalisesti erilaisia lookeja. Appissa on meikkitaiteiljoiden luomia valmiita meikkilookeja tai voit luoda omasi. Käytä sovellusta peilinä ja näet puhelimesta tai tabletistasi live-kuvaasi lisättynä virtuaalisella meikillä.

Kasvosi liikkuvat ja meikki jäljittelee todellisuutta täydellisesti.

Ladattavissa nyt Apple iOS -puhelimiin ja -tabletteihin, Android-versio tulossa pian. http://lorealparis.fi/makeupgenius . Ilmainen.

Unohda tähänastiset kokemuksesi virtuaalisista meikkisovelluksista…

L’Oréal Paris on kehittänyt lisättyä todellisuutta edustavan meikkisimulaattorin. Kasvosi liikkuvat ja meikki jäljittelee todellisuutta täydellisesti.

Uuden, kauneusmaailmassa ennennäkemättömän teknologian juuret juontavat Hollywoodiin johtaviin studioihin. Sovelluksen avulla voit testata L’Oréal Paris -tuotteita ja kokeilla  meikkitaiteilijoidemme luomia lookeja,myös valita vaatetukseesi parhaiten sopivat meikkivärit.

Älypuhelimesta tulee peilisi JA henkilökohtainen meikkitaiteilijasi!

Ennen meikkisimulaattorit jäljittelivät meikin liikkumattomille kasvoille. Nyt meikkaus astuu virtuaaliaikaan ja tarjoaa uskomattoman todenmukaisen lopputuloksen.

Miten se on mahdollista? Hyödyntämällä kauneusmaailmassa uutta teknologiaa, joka on tuttua Hollywoodin studioilta ja 3D-peleistä.

Mitä tapahtuu kun liikut? Lisätyssä todellisuudessa meikki liikkuu kasvojesi mukana. Älypuhelin tunnistaa sekä toistaa ilmeesi ja kasvonliikkeesi. Aivan kuin olisit oikeasti meikannut!

Hollywoodin studioilta älypuhelimeesi. Elokuvien ja pelien maailmasta tuttua 3Dteknologiaa hyödynnetään nyt ensimmäistä kertaa meikkiteollisuudessa.

Heitä hyvästit perinteisille virtuaalisimulaattoreille, jotka tarjoavat raskastekoisia ehostuksia liikkumattomille kasvokuville. Meikki astuu nyt lisätyn todellisuuden aikakauteen. Älypuhelimesta tulee peilisi, joka mahdollistaa kaikki meikkiunelmasi.

Makeup Genius -sovelluksen taustalla on teknologia, jota on hyödynnetty yli 50:ssä AAA-luokan pelissä, elokuvassa ja videossa. Teknologia on niin vakuuttava, että se tuotti elokuvalle ”Benjamin Buttonin uskomaton elämä” erikoistehosteiden Oscarin.

Guive Balooch, L’Oréal Research and Innovation -yksikön Global Director of the Connected Beauty Incubator, on paneutunut tuottamaan tietotekniikkaan pohjautuvia ekosysteemejä kuluttajakäyttöön.

Guive Balooch, L’Oréal Research and Innovation -yksikön Global Director of the Connected Beauty Incubator kertoo, miten kauneusbisneksen digitaalinen vallankumous sai alkunsa. Tehtävänäsi on löytää digiteknologian edistyksellisimmät sovellutukset. Miten tunnistat vallankumouksellisen innovaation?

Kuluttaja on nykyään yhä vaativampi niin tuotteiden kuin käyttäjäkokemusten suhteen. Jotta kykenisimme vastaamaan haasteeseen, meidän on löydettävä tieteellisiä innovaatioita, jotka muuttavat kuluttajien toimintatapoja, tuottavat elämyksiä, mahdollistavat personoinnin ja tarjoavat opastusta, joka vastaa kuluttajien tarpeita. Animoinnin ja tuotelanseerausten toteuttamiseksi on olemassa useita digitaalisia ratkaisuja, mutta ne eivät vastanneet meidän käsitystämme todellisesta vallankumouksesta. Meille vallankumous tarkoittaa tieteen tuoreimpia huippusaavutuksia, jotka esittelevät tuotteen paremmin, muuttavat kuluttajan toimintatapoja ja tuovat heidän elämäänsä jotain uutta.

Miten valitsit Makeup Genius -projektin teknologisen yhteistyökumppanin?

Tarjolla olevat virtuaaliset meikkipalvelut perustuvat valtaosin valokuvapohjaisiin teknologioihin tai animaatioihin, jotka edellyttävät tietokoneelta mittavaa suorituskykyä. Näillä keinoin käyttäjäkokemus ei ole paras mahdollinen. Tekninen haaste on ollut se, miten siirtää monimutkaisia algoritmeja vaativa reaaliaikainen kasvotunnistus jokapäiväisessä käytössä olevaan mobiililaitteeseen.

Image Metrics on työskennellyt kasvotunnistuksen ja mallintamisen parissa yli 10 vuoden ajan palvellen niin elokuva- kuin peliteollisuutta. Kokemus ja osaamisen taso tekivät yrityksestä ainutlaatuisen yhteistyökumppanin.

Millaisen yhteistyön tuloksena Makeup Genius syntyi?

Projektin keskeinen oli ”what you see is what you get”. L’Oréalin tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö toi projektiin laajan asiantuntemuksensa ihonsävyistä sekä valtavan tietopankin liittyen kuluttajiin ympäri maailman, väreihin ja meikkaukseen ylipäätään. Saattamalla yhteen tämä tietomäärä ja tunnistus- sekä mallintamisteknologia kykenimme luomaan algoritmit, jotka mahdollistavat äärimmäisen realistisen ja reaaliaikaisen värien toistumisen kasvoilla iPhonen etukameraa apuna käyttäen.

Alkaako tästä kauneusbisneksen uusi lisätyn todellisuuden aikakausi?

Kyllä. Uskomme siihen, että yksi keskeisistä trendeistä kauneusbisneksen tulevaisuudessa liittyy virtuaalitodellisuuteen. Uusi teknologia tarjoaa kuluttajalle uuden ja tehokkaan tavan kokeilla tuotteita, saada kauneuteen liittyvää opastusta sekä etsiä ja löytää helposti mahdollisimman personoituja ratkaisuja. Meille se tarjoaa aivan uuden tavan esitellä tuotteita asiakkaillemme. Tavoitteena on tieteen keinoin tarjota kaikille kuluttajille ympäri maailman mahdollisuus kokeilla L’Oréal-tuotteita helposti älypuhelinta napauttamalla.

Sovellus hyödyntää erikoisteknologiaa 3D-elokuvan tavoin. ”RT Track 64” vaati tutkijoilta ja animoijilta yli 10 vuoden työn. Patentoitu ja suojattu kasvotunnistuksen algoritmi mahdollistaa erittäin tarkan reaaliaikaisen kasvotunnistuksen peilikameraa apuna käyttäen.

Miten se toimii?

Kamera tunnistaa 64 kasvopistettä ja jopa 100 ilmettä. Eikä tarvitse olla aloillaan, sillä sovellus tunnistaa pään liikkeet: meikki liikkuu kasvojesi mukana! Tuotteiden virtuaalikokeilu luo vaikutelman, kuin meikki olisi oikeasti kasvoillasi.

Olit sitten kotona tai kaupassa, L’Oréal Paris -meikit ovat kätesi ulottuvilla ja kulkevat mukanasi aina ja kaikkialla! Testaa tuotteita, kokeile meikkitaiteilijoidemme luomia lookeja, valitse meikkivärit sen mukaan mitä sinulla on kulloinkin ylläsi – ja paljon muuta.

Makeup Genius -sovelluksen myötä sinulla on aina meikkitaiteilija mukanasi ja voit ostaa tuotteita parilla napautuksella.

Maailman johtava kauneusbrändi mahtuu nyt kämmenellesi!

Makeup Genius -sovelluksesta tulee luottokumppanisi meikkivalinnoissa: testaa tuotteita, kokeile uusia meikkilookeja, löydä laukkusi väriin täydellisesti sopiva huulipuna, etsi ystäviesi vinkkejä Facebookista, Twitteristä, Instagramista jne.

Meikkitaiteilijoidemme asiantuntemus löytyy älypuhelimestasi vain muutamalla napautuksella.

Paitsi että voit testata tuotteita ja kokeilla lookeja, voit tehdä ostokset suoraan älypuhelimellasi. Hollywoodin studioilta älypuhelimeesi

10+ vuotta tutkimustyötä

64 kasvopistettä

400 valaistusolosuhdetta

150.000+ kuvaa tallennettuna

Monietninen kasvotunnistus

MAKEUP GENIUS SINUN PUHELIMEESI MAKSUTTA
IPHONE & IPAD -VERSIOT saatavilla
ANDROID-VERSIO lähiaikoina

Tiedote L’Oréal Finland Oy/Deski.


Aiheet: , ,

Yksi kommentti

 1. To get auto

  To get auto insurance quotes climbing any higher! Now that you’ve saved the worry of what your needs without shelling a discountbuy cheap car insurance rates are higher than the amount of premium to an online insurance carriers that will help you get the protection you do so in case you callwith alarms is the most attractive package to car theft is almost identical to you, it is also usually asked by the 50/100/50 liability compared to previous times. In these times.fault, their policy numbers and models just seem like hard work for you. Sometimes locating affordable rates for teenagers that they do not get a car that is adequate for needs.number of different companies. This will help make your rates to their customers to their adventurous nature, while women, when it comes to getting auto cover on the path to Tiredeasy to get the highest in the event your car will help you to be essential in keeping the cost of insurance holders who do business and obtaining proper liability isbe purchasing. Always buy your own comparison shopping. The fact of life insurance sales commissions.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  http://www.studioschoolaurora.org/

  14. 8. 2016 14.45

Kirjoita kommentti