Umami muualla Facebook

Julkaistu 23. 4. 2012 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Mieto ja hellävarainen ihonhoito

Miedon ja hellävaraisen hoidon avulla iho pysyy raikkaana, kauniina ja terveenä. Samalla hoito ehkäisee näppyjen ja epäpuhtauksien syntymistä. Clearasil esittelee hellän ja tehokkaan tuotesarjan, jonka ydintuote on PerfectaWash kasvojen puhdistusaine. Uutuuden innovatiivinen puhdistusrutiineja helpottava ratkaisu on automaattinen annostelija.

Vitamiinipommi uudistaa ja ravitsee ihoa talven jälkeen

Clearasilin tuotesarja sisältää valikoiman luonnosta kerättyjä ainesosia. Tuotteet puhdistavat huokoset syvältä, ja antavat iholle sen runsaasti tarvitsemaa kosteutta sekä energisoivia vitamiineja. Tuotesarja rakentuu PerfectaWash -ihonpuhdistustuotteiden ympärille. Aloituspakkauksessa on mukana annostelija sekä kaksi puhdistustuotetta: Superfruit Splash ja Plant Extract, jotka molemmat sisältävät ravitsevaa E-vitamiinia. Superfruit Splashin vadelma- ja karpalouute suojaavat kasvojen ihoa, kun taas Plant Extractin sisältämä avokado ja laventeli rauhoittavat ja uudistavat ärtynyttä ihoa.

PerfectaWashin annostelija takaa loistavan lopputuloksen

Dermatologisesti testattuun PerfectaWashiin on suunniteltu kätevä annostelija, jonka ansiosta kasvojen puhdistusainetta saa käyttöönsä pakkaukseen käsin koskematta. Käsidesi- ja saippua-automaateista tuttu annostelija takaa täydellisen lopputuloksen, sillä se antaa liikkeentunnistussensorin avulla automaattisesti juuri oikean määrän kasvojenpesuainetta jokaisella käyttökerralla. Annostelija onkin erittäin hygieeninen, ja puhdistustuote kestää sadan kerta-annoksen ansioista keskimäärin kolme kuukautta. Aloituspakkaukseen kuuluu annostelijan lisäksi Superfruit Splash ja Plant Extract -täyttöpullot, joita automaattiin voi ostaa lisää vanhojen loputtua.

Uutuussarjan Wash & Mask on monikäyttötuote, joka sopii sekä puhdistamiseen että tehohoitoon naamiona. Kuorintavoide Face Scrub puolestaan poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, jaCleansing Wipes kasvojen puhdistusliinat on helppo ottaa mukaan urheiluharrastuksiin ja yökylään kaverin tai poikaystävän luokse.

Avain terveeseen ja kauniiseen ihoon on päivittäinen hoito hellävaraisilla tuotteilla, jotka puhdistavat ihoa tehokkaasti jättämättä sitä kuitenkaan kuivaksi. Erityisesti päivittäiset ihonhoitorutiinit ja sopiva määrä puhdistusainetta ehkäisevät finnien syntymistä, ärsytystä ja epäpuhtauksia.

Paras tapa saavuttaa terveeltä ja kauniilta näyttävä iho on päivittäinen hellävarainen ihonhoito, terveellinen ja vitamiineja sisältävä ruokavalio sekä säännöllinen liikunta ja riittävä vedenjuonti.

Tuotetiedot

Clearasil PerfectaWash

Ihonhoidon täytyy olla helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea sen täytyy tuntua hyvältä. Avain tehokkaaseen ihonhoitoon on oikea määrä puhdistavaa ja hellävaraista tuotetta, joka jättää ihon pehmeäksi, puhtaaksi ja raikkaaksi. Clearasil PerfectaWash -pakkaukseen kuuluu hygieeninen kosketusvapaa annostelija, jonka avulla saa annosteltua kasvojen puhdistusainetta juuri oikean määrän. Aloituspaketti sisältää kaksi täyttöpulloa: puhdistavan Superfruit Splashin ja rauhoittavan Plant Extractin. Suositushinta noin 16,50 €. Tuotesarja saatavilla suurista päivittäistavarakaupoista ja valikoiduista kemikalioista.

Superfruit Splash täyttöpullo

PefectaWash-annostelijan kätevä kasvojenpesuainetta sisältävä täyttöpullo. Superfruit Splash -täyttöpullo sisältää E-vitamiinia ja vadelman ja karpalon uutteita, jotka suojaavat ihoa samalla estäen epäpuhtauksien syntymisen. Suositushinta noin 5,99 €.

Plant Extract täyttöpullo

PefectaWash-annostelijan kätevä kasvojenpesuainetta sisältävä täyttöpullo. Plant Extract -täyttöpullo sisältää E-vitamiinia sekä ihoa rauhoittavia ja punaisuutta vähentäviä avokadon ja laventelin uutteita. Suositushinta noin 5,99 €.

Clearasil Wash & Mask

Monikäyttöistä Clearasilin pesuainetta voi käyttää niin hellään kasvojen puhdistukseen tai syväpuhdistavana naamiona. Wash & Mask -hoito sisältää E-vitamiinia, avokadoa ja granaattiomenaa, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Suositushinta noin 5,99 €.

Clearasil Face Scrub

Hellävarainen kuorintavoide soveltuu käytettäväksi vaikka joka päivä. Clearasil Face Scrub kuorii hellästi ihoa samalla kosteuttaen sitä. Kuorintavoide sisältää E-vitamiinia, avokadoa ja granaattiomenaa. Suositushinta noin 5,99 €.

Clearasil Cleansing Wipes

Clearasilin puhdistusliinat on helppo ottaa mukaan kiireisenä päivänä kun ihon raikkaana ja puhtaana pitäminen on tärkeää. Dermatologisesti testatut puhdistusliinat sisältävät hoitavista ominaisuuksista tunnettua B3-vitamiinia ja omenan uutetta. Liinat puhdistavat hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Helppoa, nopeaa ja tehokasta! Suositushinta 3,99 €.

Tiedotteen välitti Akvamariini.

Tiia kokeili: Nämä ovat kerrassaan mahtavat ihon perushoitotuotteet. Pumppupullo on kätevä käyttää. Kerrankin meikki lähti helposti ja vaivattomasti ja iho tuntui todella puhtaalta. Kuorintavoide viimeisteli kasvot pehmeiksi. Kosteusvoide imeytyi hyvin perusteellisen puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen. Kosteuspyyhkeet ovat erityisen käteviä vaikka viikonlopun vietossa mökillä. Suosittelen!


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti